Honza.manta Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Podle mého je to renovace původních leteckých do nerezu pro letectvo - nový znak na cifru, miyota stroj a jiné ručky. Nerad bych se mýlil, ale staré letecké ti vrátí a tyhle dostaneš se stejným číslem na dýnku jako novou renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Mám stejný. Číslovaný, je to limitovaná renovace z eltonu. Cifr i ručky jsou v pořádku, je v nich myiota, jsou v nerezu. Asi hodně vzácná varianta. Ze které doby to asi je ? Upraveno 20. února 2016 uživatelem brut12358 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) To nevím, ale mohl by vědět možná Pikec. Upraveno 20. února 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Kluci určitě se mohu plést, ale na té fotce fakt myslíte že je nerez pouzdro a hlavně znak že je v pořádku ??? E ? Jak říkám fotka malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ola,asi Ti už někdo poslal na tu krásu odpověď do S.Z..Tohle je nějaký top úlet. Sem sice slepej, ale ani když jsem si vzal brýle nevidím v letecké znaku lva, tedy číselník není z Primu a nevidím tam ani draka, tak, že nebudou asi ani z Parexa.Spíše bych to viděl na domácí potisk razítkem z brambory Ručky vidíš sám a jsou samo jiné nepatřící na tento model. p. s fotka je malá a blbá, zkus větší, budou od nás lepší reakce a názory Miro, tak tys mě hodně překvapil. O těhle hodinkách už tu proběhlo dost informací, stačí hledat http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-250-leteck%C3%A9-n%C3%A1ramkov%C3%A9-hodinky-vzdu%C5%A1n%C3%BDch-sil-a%C4%8Dr-%C4%8D%C3%A1st-%C4%8Dtvrt%C3%A1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Miro, tak tys mě hodně překvapil. O těhle hodinkách už tu proběhlo dost informací, stačí hledat http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-250-leteck%C3%A9-n%C3%A1ramkov%C3%A9-hodinky-vzdu%C5%A1n%C3%BDch-sil-a%C4%8Dr-%C4%8D%C3%A1st-%C4%8Dtvrt%C3%A1/prekvapil som ťa v dobrom či v zlom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 prekvapil som ťa v dobrom či v zlom? ja myslel Longa, že by o nich vědět mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Miro, tak tys mě hodně překvapil. O těhle hodinkách už tu proběhlo dost informací, stačí hledat http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-250-letecké-náramkové-hodinky-vzdušných-sil-ačr-část-čtvrtá/HM no jo no. Taky jsem je měl a tady jsem je prodal. Přišla mě t s tím japoncem blbost mít to doma.Navíc teď znovu koukám na fotky a nezdá se mi leteckej znak a takhle obitý nerez pouzdro, ale jak píšu. Malá fotka a 7'tablet. Je Vás víc a bude to jistě pravda no.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Nazdar odborníci,v inzerátech jsou k mání letecký Primky v originálním stavu.Rád bych si takový pořídil,ale nezdá se mi korunka.Mám za to,že jsem tady někde četl,že by měla být odskočená,tady je hned na pouzdru.Děkuji za případnou odpověď.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93122-prim-leteck%C3%A9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Může být vyměněná, ono těch původních se moc nedochovalo a hlavně po určité době ztrácely vodotěsnost a proto se měnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Letectvo zkoušelo hodinky na vodotěsnost ? Já měl za to, že když někdo napíše původní, tak je tam i původní korunka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Tak jsem si udělal radost a poskládal do nerezu chybějící PS dvojky s helikoptérou. Několika místním kovbojům bych tímto chtěl poděkovat za cenné rady , přesto všechno se mě mimo jiné podařilo zku.vit jednu minutovou ručku , ale s výsledkem jsem spokojen.Tady jsou Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Hezké to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Díky , ještě se těším na jedny s japonským pohonem ..... no a teď z těch ,co bych chtěl ,zbývá meta nejvyšší , prý se jmenujou po nějaký přehradě nebo tak nějak Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Zítra je tam jedu vyvenčit - na tu přehradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Hmmmm...Kudy budeš chodit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Budu v té komunistické rekreační osadě Vystrkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Tom je mladej statnej a silnej muž , po ataku by však mohl být vysílen a tady vidím svou šanci. Ale abychom spíš nedostali přes držku oba dva. Radši půjdu bez hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Já jsem dost mstivej, dejte si záležet, jinak bych se do toho radši nepouštěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se