Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

Já vím že je tam jiný znak ale oproti původnímu tisku se mi ten nový zdá že má moc silnou kresbu která působí tak nějak rozmazaně.

Jo jo, tak to je pravda, je baculatější. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz, už se o tom psalo, ale mám v tom trochu zmatek, jak to bylo s barvou na ručičkách? bylo to u všech provedení "pilotek" stejný? Byla to látka co je reflexní pod UV světlem (jako u modelu "potápěč") a nebo svítící fluorescenční vrstva?

Odkaz ke komentáři

Exhibicionisto, stejně jsou to všechno šroty poskládaný z vojetejch dílů, je to jen takový pozlátko, fakt, jsi vejtaha, biges má pravdu... a ještě k tomu arogantní a namyšlenej hulvát, co na Aukru pokaždé nepřiměřeně zvedá ceny leteckejch do výšin, kam oko normálního smrtelníka dohlédnout nemůže. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Exhibicionisto, stejně jsou to všechno šroty poskládaný z vojetejch dílů, je to jen takový pozlátko, fakt, jsi vejtaha, biges má pravdu... a ještě k tomu arogantní a namyšlenej hulvát, co na Aukru pokaždé nepřiměřeně zvedá ceny leteckejch do výšin, kam oko normálního smrtelníka dohlédnout nemůže. :smile_anim:

I ty Brute?

Náhodou z aukra jsou jen ty na kovotexu trenčín - a to jsem koupil zarezlý vrak bez dýnka a vyměnil ručky, jakžtakž očistil číselník od rzi a dodal dýnko, rámeček strojku a strojek, ale opravil jsem originál kousek. Další jsou z pozůstalosti po starém sběrateli a věřím v originalitu a poslední dvoje jsou dle legendy "získané" přímo z armádního prostoru na slovensku jedním šikovným zaměstnancem(původně byly poctivě vrácené po ukončení aktivní služby a teprve poté "přemístěné" zpět do civilního prostoru) - byly troje, ale ty první mi utekly. No a Igeny - to je můj milovanej bastl a jsem na něj hrdej. No a exibicionista a vejtaha - to já jsem a fakt mě to baví. :smile_anim:

Jen si říkám, kam až povede tvoje "nenasytnost", aby se na nás, "obyčejné smrtelníky" taky dostalo ...

Voják se stará, voják má. :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři

Tak mně ještě napadlo - jestli z tebe nemluví bledá závist? :cheers:
Odkaz ke komentáři

A co by ze mě mohlo v tomto případě jiného mluvit? Jedině ta závist. Sice malinko přející, ale stále závist jak prase. A taky taková ta česká charakteristická nepřejícnost, proč Ty jo a já ne?:wallbash:

Tak já ti je někdy ukážu a když budeš hodný, tak ti nechám i šáhnout. :cheers:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...