diver60 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Já vím že je tam jiný znak ale oproti původnímu tisku se mi ten nový zdá že má moc silnou kresbu která působí tak nějak rozmazaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Já vím že je tam jiný znak ale oproti původnímu tisku se mi ten nový zdá že má moc silnou kresbu která působí tak nějak rozmazaně. Jo jo, tak to je pravda, je baculatější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Mám dotaz, už se o tom psalo, ale mám v tom trochu zmatek, jak to bylo s barvou na ručičkách? bylo to u všech provedení "pilotek" stejný? Byla to látka co je reflexní pod UV světlem (jako u modelu "potápěč") a nebo svítící fluorescenční vrstva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Nesvítící, jen reagující na UV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Bylo nás pět - aneb letos byl úrodný rok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 taky gratuluji, ale rok ještě nekončí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Další vejtaha, no to je hrozné! Jen počkejte, co budu mít pořádné fotografické podmínky a dám ty své díly dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Exhibicionisto, stejně jsou to všechno šroty poskládaný z vojetejch dílů, je to jen takový pozlátko, fakt, jsi vejtaha, biges má pravdu... a ještě k tomu arogantní a namyšlenej hulvát, co na Aukru pokaždé nepřiměřeně zvedá ceny leteckejch do výšin, kam oko normálního smrtelníka dohlédnout nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Jen si říkám, kam až povede tvoje "nenasytnost", aby se na nás, "obyčejné smrtelníky" taky dostalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Exhibicionisto, stejně jsou to všechno šroty poskládaný z vojetejch dílů, je to jen takový pozlátko, fakt, jsi vejtaha, biges má pravdu... a ještě k tomu arogantní a namyšlenej hulvát, co na Aukru pokaždé nepřiměřeně zvedá ceny leteckejch do výšin, kam oko normálního smrtelníka dohlédnout nemůže. I ty Brute? Náhodou z aukra jsou jen ty na kovotexu trenčín - a to jsem koupil zarezlý vrak bez dýnka a vyměnil ručky, jakžtakž očistil číselník od rzi a dodal dýnko, rámeček strojku a strojek, ale opravil jsem originál kousek. Další jsou z pozůstalosti po starém sběrateli a věřím v originalitu a poslední dvoje jsou dle legendy "získané" přímo z armádního prostoru na slovensku jedním šikovným zaměstnancem(původně byly poctivě vrácené po ukončení aktivní služby a teprve poté "přemístěné" zpět do civilního prostoru) - byly troje, ale ty první mi utekly. No a Igeny - to je můj milovanej bastl a jsem na něj hrdej. No a exibicionista a vejtaha - to já jsem a fakt mě to baví. Jen si říkám, kam až povede tvoje "nenasytnost", aby se na nás, "obyčejné smrtelníky" taky dostalo ... Voják se stará, voják má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Exhibicionisto, stejně jsou to všechno šroty poskládaný z vojetejch dílů, je to jen takový pozlátko, fakt, jsi vejtaha, biges má pravdu... a ještě k tomu arogantní a namyšlenej hulvát, co na Aukru pokaždé nepřiměřeně zvedá ceny leteckejch do výšin, kam oko normálního smrtelníka dohlédnout nemůže. Tak mně ještě napadlo - jestli z tebe nemluví bledá závist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 A co by ze mě mohlo v tomto případě jiného mluvit? Jedině ta závist. Sice malinko přející, ale stále závist jak prase. A taky taková ta česká charakteristická nepřejícnost, proč Ty jo a já ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 A co by ze mě mohlo v tomto případě jiného mluvit? Jedině ta závist. Sice malinko přející, ale stále závist jak prase. A taky taková ta česká charakteristická nepřejícnost, proč Ty jo a já ne? Tak já ti je někdy ukážu a když budeš hodný, tak ti nechám i šáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak dobře, budu tiše sedět v koutečku, slimtat a doufat:wine: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 A ty si zrovna, mischo, na něco stěžuj, s tvými NOS Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Já si nestěžuju, jen závidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 A nezáviď, ještě by's pro ně musel dělat místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 A nezáviď, ještě by's pro ně musel dělat místo Vždyť on je Mischa stejně doma obrací vidlema aby nezasmrádly - to už vyjde nastejno, jestli má přehazovat o jedny či dvoje víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Vždyť on je Mischa stejně doma obrací vidlema aby nezasmrádly - to už vyjde nastejno, jestli má přehazovat o jedny či dvoje víc. Kruci kdyby mu tak jedny propadly.... ja k nim mám taky citovej vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se