Petr_P Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Nene jen vojáci. I u vojáků jsou letušky. Pak se ovšem nástupu jednotky nesmí říkat nástup mužstva. Zdroj: 24. základna dopravního letectva, Praha-Kbely Upraveno 18. března 2011 uživatelem Petr_P 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 No dneska mozna jo ale tam kde jsem byl ja tam letusky jisto jiste nebyly . Byly tam dva Mig15 na vechtrovani, hafo Mig 21, nejake SUcka a potom zbrusu novych 24ks Mig23 jo to byly casy. Jo a taky nejakej vrtulnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 No jo to je dneska vojna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Dopravní letectvo patří také k armádě, bylo, je a snad i bude . A tam létalo a létá poněkud něco jiného. Více zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Zajímavej odkaz a nádherná fotogalerie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Dopravní letectvo patří také k armádě, bylo, je a snad i bude . A tam létalo a létá poněkud něco jiného. Více zde. Ja byl u podpory tenkrat vlastne bojovych sil na masine K-66 zvane Kabina (nebo taky Myjava). Mimo jine asi dvakrat do mesice jsme davali SR71 zvany Blackbird jednou mi utek kdyz jsem si pospaval a myslel jsem ze pujdu do basy protoze jsem mel navic pretrzenej dratek v magicu a nemohlo se to pak vyhodnotit, AWAX ten se zobtazoval s takovym zvlastnim znakem, taky F104 Starfightry, pocas moji sluzby spadly dve Mig21, nekolik naruseni hranic, 1x nam narusila Mig21 do A ale ututlalo se to pac rakusaci asi nemeli takovou pohotovost. No budu se muset jit na ty nepratelske letouny nekdy podívat, prave proto k tem hodinkam mam trochu vztah ale asi to bude drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kexx Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 No vidíte - a dneska se fasují Askanie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Tak dnešní den se opravdu vydařil! Moje první letecké PRIM jsem si vyzvedl od hodináře, kde byly na "rehabilitaci a částečné ozdravné kůře": drobná oprava, vyčištění, seřízení, přeleštění sklíčka. Původně jsem uvažoval o tom, že je pošlu do Eltonu na výměnu pouzdra (NEREZ), výměnu lunety a ručiček, ale potom jsem si to rozmyslel, protože mají sice svoji patinu, pouzdro není moc jetý ale vcelku se jedná o originál. Brzo dostanou brášku a určitě se pochlubím! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Gratuluji Ale rejpnu si bílá je bílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Tak dnešní den se opravdu vydařil! Moje první letecké PRIM jsem si vyzvedl od hodináře, kde byly na "rehabilitaci a částečné ozdravné kůře": drobná oprava, vyčištění, seřízení, přeleštění sklíčka. Taktéž gratulace - jen houšť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Gratuluji Ale rejpnu si bílá je bílá. Díky. .... a neboj se, bílá taky bude a neopomenu se pochlubit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 (upraveno) Původně jsem uvažoval o tom, že je pošlu do Eltonu na výměnu pouzdra (NEREZ), výměnu lunety a ručiček... Tohle by podle mě byla cesta jak z ceněného originálu udělat za hromadu peněz obyčejné hodinky. Upraveno 26. listopadu 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Tohle by podle mě byla cesta jak z ceněného originálu udělat za hromadu peněz obyčejné hodinky. Právě tohle jsem si nakonec uvědomil, proto jsem se rozhodl tak, jak jsem to popsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 No vidíte - a dneska se fasují Askanie :-) To jsou tyto? http://www.askania-praha.cz/ Ten znak letectva tam trochu zanika... no skoda mohl to delat PRIM ale asi neumi tachymeter .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kexx Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 To jsou tyto? http://www.askania-praha.cz/ Ten znak letectva tam trochu zanika... no skoda mohl to delat PRIM ale asi neumi tachymeter .. SApíš bych řekl, že PRIM netušil kolik a komu dát :-) (samozřejmě hodinek, že....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Nějak mě nenapadá jaký model by Prim nabídnul. Ale když vidím kolik ty Askanie stojí, tak mám dojem, že jim Prim dělal cenového poradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak je to veřejná zakázka, navíc pro armádu! Tak to není možné, koupit něco s rozumnou cenou. Ne že by to bylo moc v porovnání s jinými lahůdkami armády :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 No spis bych rek ze na nich usetrili oproti slipum za 5k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Spis mi prijde srandovni ze je pouzivali letci Luftwaffe kteri nas kdysi zabrali a dnes je tedy maji nasi letci. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Tady jsem si dovolil vypůjčit obrázky leteckých hodinek co používali naši piloti dříve. Rozhodně mají větší šmrnc než ty uvedené Askanie. Možná mohl Elton na Aukru nakoupit pár dnes dy stačilo již desítek starých Sportů dvojek - za 5000,- je repásnout do nerezu a pro armádu by byly za 15 000,- s pěkným ziskem . No a kdyby byly pro armádu moc levné, tak jim je pro dobrý pocit prodat dráž. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se