Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

:offtopic:

Dopravní letectvo patří také k armádě, bylo, je a snad i bude :crying_anim: . A tam létalo a létá poněkud něco jiného. Více zde.

:offtopic:

Ja byl u podpory tenkrat vlastne bojovych sil na masine K-66 zvane Kabina (nebo taky Myjava). :rolleyes: Mimo jine asi dvakrat do mesice jsme davali SR71 zvany Blackbird jednou mi utek kdyz jsem si pospaval a myslel jsem ze pujdu do basy protoze jsem mel navic pretrzenej dratek v magicu a nemohlo se to pak vyhodnotit, AWAX ten se zobtazoval s takovym zvlastnim znakem, taky F104 Starfightry, pocas moji sluzby spadly dve Mig21, nekolik naruseni hranic, 1x nam narusila Mig21 do A ale ututlalo se to pac rakusaci asi nemeli takovou pohotovost.

No budu se muset jit na ty nepratelske letouny nekdy podívat, prave proto k tem hodinkam mam trochu vztah ale asi to bude drahy :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešní den se opravdu vydařil! Moje první letecké PRIM jsem si vyzvedl od hodináře, kde byly na "rehabilitaci a částečné ozdravné kůře": drobná oprava, vyčištění, seřízení, přeleštění sklíčka. Původně jsem uvažoval o tom, že je pošlu do Eltonu na výměnu pouzdra (NEREZ), výměnu lunety a ručiček, ale potom jsem si to rozmyslel, protože mají sice svoji patinu, pouzdro není moc jetý ale vcelku se jedná o originál. Brzo dostanou brášku a určitě se pochlubím!

post-13018-079101400 1290797627.jpg

post-13018-028918600 1290797658.jpg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

To jsou tyto? http://www.askania-praha.cz/

Ten znak letectva tam trochu zanika... no skoda mohl to delat PRIM ale asi neumi tachymeter .. :whistle:

SApíš bych řekl, že PRIM netušil kolik a komu dát :-) (samozřejmě hodinek, že....)

Odkaz ke komentáři

Tady jsem si dovolil vypůjčit obrázky leteckých hodinek co používali naši piloti dříve. Rozhodně mají větší šmrnc než ty uvedené Askanie.

Možná mohl Elton na Aukru nakoupit pár dnes dy stačilo již desítek starých Sportů dvojek - za 5000,- je repásnout do nerezu a pro armádu by byly za 15 000,- s pěkným ziskem :D . No a kdyby byly pro armádu moc levné, tak jim je pro dobrý pocit prodat dráž.

post-11040-063626800 1291227745.jpg

post-11040-098149800 1291227759.jpg

post-11040-032539800 1291227779.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...