Filipes Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 letošní ročník live na ČT4 - to mě včera potěšilo, dnes týmová časovka - fandíme Astaně
Návštěvník Snow Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Fandím týmu Saur-Sojasun a v jednotlivcích Bradley Wigginsovi.
StanoBare Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Snowe, myslím, že Wiggins už na tohtoročnej Tour dojazdil
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 to Stano - dojezdil, právě jsem nepříjemnou novinku četl v Daily Mailu, byly tam i fotografie. Vůbec se mi na letošní Tour nedaří, team Saur-Sojasun zatím vůbec nic nezajel. Léta jsem fandil FRANÇAISE DES JEUX, teď se přejmenovali na FDJ a měl jsem u nich zůstat jsou vidět v každém úniku. Mají hodně aktivní jezdce a sponzor FDJ musí mít radost, čtyřlístek je vidět na obrazovce denodenně nejméně čtyři hodiny. Zatím jsem se díval každý den od začátku etapy do konce. Dnes jsem poprvé vynechal a zrovna takový problém.
ricous Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Sleduji TdF každý rok a letos obzvlášť. Díky své nemoci se nemůžu dočkat druhé hodiny, kdy zapínám TV. Mimochodem je zajímavé v důležitých momentech přepínat mezi Eurosportem a ČT4 - kolikrát jsou to zcela odlišné názory na stejnou situaci. A jak se léta nadává na Bakaláře, tak na ČT4 mi chybí (jako totálnímu laikovi) taková ta větší emotivnost a komentování ve stylu "Bosák".Byl jsem zvědavý na Kreuzigera s Astanou a jsem z nich trochu zklamaný. Jasně, nezaviněný pád je smůla, ale když se jezdí na chvostu balíku, tak je tam to riziko holt větší - a na špici Astana moc vidět není, snad jen Vinokurov. Také mi u nich chybí týmový duch - nejezdí moc spolu (v pelotonu je každý jinde), na Kreuzigera po pádu nikdo nečekal... Ale tohle je spíš věc šéfů v týmu. I když kopce teprve přijdou, tak ztráta RK přes pět a půl minuty už je obrovská a podle mne je out z TOP10.Naopak příjemné překvapení je zatím slovenský Velits, i když HTC moc nemusím. Sympatický mi je taky Gutierrez z Movistaru, který byl vidět ve dvou únicích. Kromě RK fandím ještě jeho odvěkým rivalům Schleckům a jsem zvědavý na souboj Leopardu se Saxo Bank v kopcíh.Toť můj velmi laický názor.
StanoBare Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) FDJ? Ich pôsobenie nevyzerá na lotériu Sú jedným zo stabilných dlhoročných teamov, podobne ako, AG2R, Rabobank, baskický Euskaltel-Euskadi atď. Mám to rád, lebo je sa čoho chytiť ako team napreduje, v opačnom prípade sa v tých zmenách človek trochu stráca, hlavne keď to nesleduje až tak podrobne. Roman Kreuziger - tak to je škoda, tá strata je značná, ale kto vie...zase na druhú stranu už nemá čo stratiť, takže nejaké etapové alpské, či pyrenejské víťazstvo by sa hodilo, môže to tam plne rozbaliť. edit: ako som mohol zabudnúť na Velitsa! Byť tretí na Vuelte sa musí prejaviť, takže ma to ani neprekvapuje. Držím mu place. Ako team idú dobre. Upraveno 9. července 2011 uživatelem StanoBare
bohush Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Já zase moc a moc chválím ČT4, Bakaláře už se fakt nedalo poslouchat, pořád dokola to samé a o dění na silnici neví téměř nic. Za to Jílek si na nic nehraje, kupodivu sám má dost přehled, ale hlavně si pozve na spolukomentování ty největší odborníky a najednou se dozvídáme informace, které na českém Eurosportu nemohly zaznít ani náhodou. Třeba jak Padrnos vykládal o týmové časovce, to vám v podstatě nikdo jiný v ČR nemůže sdělit. Taky občas přepínám na STV2 a tam je úroveň možná ještě vyšší. Paráda.Jinak první týden byl hodně divoký, ale pravá Tour začíná až dnes.
Návštěvník Snow Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 to StanoBare - FDJ už v UCI ProTeams letos není viz tahle perfektní přehledná tabulka KLIK. Stáji se nepodařilo včas sehnat peníze a UCI je z Pro Teams vyškrtlo. Letos se účastní bohužel jen Tour, byli v předběžné nominaci na Vueltu, ale z ní nakonec vypadli. Z "druhé" ligy jede Geox-TMC, Skil-Shimano, Cofidis a Andalucia Caja Granada. Konečná nominace mě pěkně naštvala, protože mělo jet šest týmu mimo UCI ProTeams, v nominaci byla stáj FDJ a Saur-Sojasun. Vůbec nevím komu budu fandit, nejspíš průšvihářům Vacansoleil-DCM , kteří se na Tour objevují takřka ve všech únicích.
ricous Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Já zase moc a moc chválím ČT4, Bakaláře už se fakt nedalo poslouchat, pořád dokola to samé a o dění na silnici neví téměř nic. Za to Jílek si na nic nehraje, kupodivu sám má dost přehled, ale hlavně si pozve na spolukomentování ty největší odborníky a najednou se dozvídáme informace, které na českém Eurosportu nemohly zaznít ani náhodou. Třeba jak Padrnos vykládal o týmové časovce, to vám v podstatě nikdo jiný v ČR nemůže sdělit. Taky občas přepínám na STV2 a tam je úroveň možná ještě vyšší. Paráda. Jinak první týden byl hodně divoký, ale pravá Tour začíná až dnes. Ale jo, sleduji také především ČT4 - jen jsme chtěl říct, že mi to přijde jako laikovi občas až moc "suché", víc bych to proložil vtípkem či odlehčil. Ač nejsem znalec tak uznávám, že je to jinak jiná liga než Eurosport. No a na dnešní etapu se taky těším, už "to" začne... EDIT: Na STV2 jsem ještě nekoukal - jsem rád, že mám ČT4 i Eurosport v HD, to je celkem znatelný rozdíl... Upraveno 9. července 2011 uživatelem ricous
Návštěvník Snow Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) to bohush a ricous - fakt je tak velký rozdíl v kvalitě mezi Eurosportem a ČT4 ? Dívám se na Eurosport kvůli HD, na ČT4 se mi dívat nechce ovšem kdybych se dozvěděl technické zajímavosti o kolech překousl bych kvalitu signálu. Edit - navíc je přenos z Eurosportu podstatně delší, ne ? Upraveno 9. července 2011 uživatelem Snow
JiříR Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 to bohush a ricous - fakt je tak velký rozdíl v kvalitě mezi Eurosportem a ČT4 ? Dívám se na Eurosport kvůli HD, na ČT4 se mi dívat nechce ovšem kdybych se dozvěděl technické zajímavosti o kolech překousl bych kvalitu signálu. Edit - navíc je přenos z Eurosportu podstatně delší, ne ? NO třeba o víkendu a svátcích byl rozhodně delší na ČT4, protože eurosport zzačínal až někdy v průběhu etapy.
ricous Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) to bohush a ricous - fakt je tak velký rozdíl v kvalitě mezi Eurosportem a ČT4 ? Dívám se na Eurosport kvůli HD, na ČT4 se mi dívat nechce ovšem kdybych se dozvěděl technické zajímavosti o kolech překousl bych kvalitu signálu. Edit - navíc je přenos z Eurosportu podstatně delší, ne ? ČT4 je také v HD, navíc tam nejsou reklamy, nebo ne tolik (během PP dávají cca 2x "soutěž"). Eurosport sleduji hlavně po dojezdu - třeba ten včerejší byl asi později, než se plánovalo a ČT to celkem rychle utla, zatímco na Eurosportu bylo ještě dost zajímavých rozhovorů. Upraveno 9. července 2011 uživatelem ricous
Mirek Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 No tak já mám naleděnou ČT4 přes video, trochu to zrní, ale díky bohu za to . Roman už je asi out, bude rád, když vůbec dojede, ikdyž on je velkej bojovník, snad se dá během dne volna dokupy. Dál budu ale fandit Astaně, Vino má dobrou formu, a přál bych ještě úspěch Cadelovi, tomu jsem fandil ještě když jezdil xc za Volvo-Cannondale. A když vahraje někdo ze Schlecků, taky se zlobit nebudu
ricous Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Tak to byla etapa, uf. Věřil jsem Vinokurovi, že to zvládne, ale "díky" režii, která si všímala Contadora a Schlecka, nebylo vidět, co se v tom posledním kilometru stalo. Bravo Velits!Jinak na ČT4 dneska trochu "kufrovali" a přijde mi, že Jílek nemá všechny závodníky načtené a pokud není vidět číslo, občas se ztratí (třeba únik Tiralonga).
bohush Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 to bohush a ricous - fakt je tak velký rozdíl v kvalitě mezi Eurosportem a ČT4 ? Edit - navíc je přenos z Eurosportu podstatně delší, ne ? No možná Bakalářovi trochu křivdím, ale poslouchám ho už spoustu let a je to pořád stejné dokola, ale teď když tam má toho pomocníka, tak je to lepší. A opravdu rád si poslechnu Padrnose, je to studna informací a zkušeností a má takový zvláštní humor i když ve studiu se ještě moc neprojevil. Tak to byla etapa, uf. Věřil jsem Vinokurovi, že to zvládne, ale "díky" režii, která si všímala Contadora a Schlecka, nebylo vidět, co se v tom posledním kilometru stalo. Bravo Velits! Jinak na ČT4 dneska trochu "kufrovali" a přijde mi, že Jílek nemá všechny závodníky načtené a pokud není vidět číslo, občas se ztratí (třeba únik Tiralonga). Pěkná etapa, která moc nezměnila, teda až na Romana, škoda. Jo jo Velits vypadá dobře
Chorche Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Když jsem se teď podíval na výsledky dnešní etapy, bylo mi Kreuzigera fakt líto Musí letos děsně trpět.
Jarett Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Když jsem se teď podíval na výsledky dnešní etapy, bylo mi Kreuzigera fakt líto Musí letos děsně trpět. Myslím, že je v tom i trochu taktiky .... chytne ztrátu a pak v poklidu odjede a může vyhrát nějakou etapu. To je, když bojuješ o první desítku, mnohem těžší
Chorche Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Myslím, že je v tom i trochu taktiky .... chytne ztrátu a pak v poklidu odjede a může vyhrát nějakou etapu. To je, když bojuješ o první desítku, mnohem těžší Tak ona o tom už byla řeč i v novinách, že se teď bude zaměřovat spíše na dílčí úspěchy. Přál bych mu aspoň etapové vítězství.
Mirek Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Ta Astana má teda děsnou smůlu, to mě hodně mrzí, Vina mi je líto
JakubS Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Pár podařených fotek z letošní Tour a nějaký ty hodinky se tam taky najdou. http://totallycoolpi...eek-highlights/ http://totallycoolpi...eek-highlights/ http://totallycoolpi...eek-highlights/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se