Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hodinky tehle znacky mne prijdou idealni jako kombinace tricko replay, dziny diesel, 2x tydne solarko a odpoledne na kaficku v shopping centru, vhodne pro notoricke sampony. Jsou to dostatecne "metrosexualni" hodinky. Jinak se mi zda, ze spis patri do tzv. fashion hodinek, ktere se vyrabi na OEM zakazku pro modni znacky jako doplnek kolekce. Neupiram, ze nektere modely jsou zajimave designem, ale dat za quartzove hodinky tolik penez mi prijde nehorazne moc... Moc parady s nima taky neudelas... To uz mi z tech "konfekcnejsich" oblekovych hodinek prijde hezci neco z produkce GANT:

post-1591-12781446326.jpg

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

Hodinky tehle znacky mne prijdou idealni jako kombinace tricko replay, dziny diesel, 2x tydne solarko a odpoledne na kaficku v shopping centru, vhodne pro notoricke sampony. Jsou to dostatecne "metrosexualni" hodinky. Jinak se mi zda, ze spis patri do tzv. fashion hodinek, ktere se vyrabi na OEM zakazku pro modni znacky jako doplnek kolekce. Neupiram, ze nektere modely jsou zajimave designem, ale dat za quartzove hodinky tolik penez mi prijde nehorazne moc... Moc parady s nima taky neudelas... To uz mi z tech "konfekcnejsich" oblekovych hodinek prijde hezci neco z produkce GANT:

:clap:

Odesláno

U toho Gantu je trosku smutny, ze na promo fotce maji reminek ktery ma relativne velkou vuli mezi stezejkami.. Jinak kvalita Gant, Diesel, Nautica bude myslim uplne stejna, je to stejna trida hodinek.. Navic ty Ganty jsou metrosexualni az az :D

• Po letech...
Odesláno

Zneužiji toto staré vlákno, abych nezakládal nové...

Pánové, umíte mi prosím říct, co to jsou za loga na těch sponách? Hledal jsem, nenašel...

Děkuji.

post-33556-0-55832000-1489401943_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...