morricone Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 Pomůžete mi identifikovat konkrétně tyto Nauticy ? Případně co si o nich myslíte? Děkuji obrázek
kamilb Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 (upraveno) Symbol luxusu pro aktivní muže. Odolné, drsné i elegantní hodinky. A pro dobrodruhy milující vůni dálek a nekonečnost hlubokých oceánů.... Upraveno 2. července 2010 uživatelem kamilb 1
frista Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 (upraveno) Hodinky tehle znacky mne prijdou idealni jako kombinace tricko replay, dziny diesel, 2x tydne solarko a odpoledne na kaficku v shopping centru, vhodne pro notoricke sampony. Jsou to dostatecne "metrosexualni" hodinky. Jinak se mi zda, ze spis patri do tzv. fashion hodinek, ktere se vyrabi na OEM zakazku pro modni znacky jako doplnek kolekce. Neupiram, ze nektere modely jsou zajimave designem, ale dat za quartzove hodinky tolik penez mi prijde nehorazne moc... Moc parady s nima taky neudelas... To uz mi z tech "konfekcnejsich" oblekovych hodinek prijde hezci neco z produkce GANT: Upraveno 3. července 2010 uživatelem frista
kurnajanek Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 Hodinky tehle znacky mne prijdou idealni jako kombinace tricko replay, dziny diesel, 2x tydne solarko a odpoledne na kaficku v shopping centru, vhodne pro notoricke sampony. Jsou to dostatecne "metrosexualni" hodinky. Jinak se mi zda, ze spis patri do tzv. fashion hodinek, ktere se vyrabi na OEM zakazku pro modni znacky jako doplnek kolekce. Neupiram, ze nektere modely jsou zajimave designem, ale dat za quartzove hodinky tolik penez mi prijde nehorazne moc... Moc parady s nima taky neudelas... To uz mi z tech "konfekcnejsich" oblekovych hodinek prijde hezci neco z produkce GANT:
spiderer Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Odesláno 3. července 2010 U toho Gantu je trosku smutny, ze na promo fotce maji reminek ktery ma relativne velkou vuli mezi stezejkami.. Jinak kvalita Gant, Diesel, Nautica bude myslim uplne stejna, je to stejna trida hodinek.. Navic ty Ganty jsou metrosexualni az az
morricone Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2010 díky za info ,asi jsem si to tedy rozmyslel, chtěl jsem je koupit ale když vidím ty názory tak asi néé
JaRooN Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Zneužiji toto staré vlákno, abych nezakládal nové... Pánové, umíte mi prosím říct, co to jsou za loga na těch sponách? Hledal jsem, nenašel... Děkuji.
villain83 Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Neni to logo Promaster od Citizen?
JaRooN Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Petře, díky! Je to ono. Já věděl, že jsem to už někde viděl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se