Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny

Potřeboval bych poradit. Neprozřetelně sem si nechal na ruce své Certiny DS Podium když jsem šel do vířivky a za nějakou dobu sem zjistil, že mám zevnitř orosené sklíčko. Když je sundám a pár hodin nechám ležet tak to orosení zmizí, ale jak je dám na ruku tak se po nějaké době zase objeví. Poradí prosím někdo jestli se to dá nějak řešit? Nebo je mam rovnou poslat do servisu?

Předem diky

Odesláno

Již si s nimi měl být DÁVNO u hodináře.

Cvaklo ti, že ti zůstala vlastně voda v hodinkách a páchá ti tam ZLO ???Posted Image

Odesláno

Tož jasně že cvaklo, hned, ale přece se nevyseru na dovolenou, která stojí víc než ty hodinky a nepojedu hned do Brna či Prahy. Spiš by me zajimalo jestli jim třeba nechat udělat generalku. Už sem o ni uvažoval, bo mam od narazu trošku vyosene tlačitko od stopek, ale když sem měnil v Praze baterku tak to čekoval a na vodotěsnost to vliv nemělo.

Odesláno

To mě taky napadlo, ale nevím jestli to není příliš radikální. Proto píšu sem, aby mi o mnoho více zkušenější hodinkomilci než jsem zatím já (začátečník) poradili nejlepší postup.

Odesláno

Nech je kdekoliv u hodináře na dovolené otevřít a vytáhní korunku ať se zastaví.

Následně si tady pořeš co nejdříve servis. Posted Image

Odesláno

Good point

Esli to cte nekdo z Hibernie nebo Hanaka tak at reaguji, jinak jim ve stredu volam

Todlencto mě pobavilo :)

" reagujte" :D - mám to chápat tak, že čekáš až se tady někdo z fóra ozve k Tvému problému - teda jako kompetentní osoba z Hanáka? :D a když ne, tak jim teda velkoryse zavoláš?

Na hodinky nešahej, nic neotvírej a ani nesuš - ne, že je budeš fénem vyfoukávat. Vezmi je do obchodu, kdes je koupil - pěkně se přiznej, co jsi provedl a pak doufej, že je opraví.

Odesláno

Tak se mi včera taky orosilo sklíčko. Mám Stheinhart NavB-Uhr automaty a NIKDY se s nima nekoupu ani nesprchuju. Nechápu kde se tam ta vlhkost vzala..Když o tom přemýšlím tak mi přijde jestli to nemůže být častými přechody ze zimy do vedra. Auto-klima naplno, venku 33.... Jinak vážně nevím. Hodinky jsou 8měsíců staré. Mám reklamovat nebo nechat řešit za svoje peníze. Co myslíte?

Odesláno

Tak to nemám radost. Budu bez hodinek jak bez ruky :-( Zacházim s hodinkama hodně opatrně. Sundávám je před vodou a před manuální prací :-) No nic, budu muset kontaktovat Kubsona a reklamovat :-( Neví někdo jak řeší reklamace? posílá hodinky až do Německa?

Odesláno

Tak to nemám radost. Budu bez hodinek jak bez ruky :-( Zacházim s hodinkama hodně opatrně. Sundávám je před vodou a před manuální prací :-) No nic, budu muset kontaktovat Kubsona a reklamovat :-( Neví někdo jak řeší reklamace? posílá hodinky až do Německa?

na to se neptej ostatních, ale kontaktuj přímo jeho, on sám ti nejlíp řekne jak bude postupovat v reklamaci, každopádně na to bude mít 30 dní, pokud jsou u něho v záruce. Pak napiš jak dopadl servis, snad to bude OK.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...