Megmen Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Ahoj jsem tu nový , jak se dá ověřit pravost hodinek ? Vyhrál jsem hodinky EMPORIO ARMANI v aukci za super peníz a jsem zvědavý. Díky
Frantik Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 19:06, 'Megmen' napsal: Ahoj jsem tu nový , jak se dá ověřit pravost hodinek ? Vyhrál jsem hodinky EMPORIO ARMANI v aukci za super peníz a jsem zvědavý. Díky Ahoj, tyhle hodinky se snad ani nepadelaji. Je to spis takový šmuk nez hodinky. Ale nejaky oficialni prodejce ti pravost urcite ověří.
bohus76 Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) V 6. 7. 2010 v 19:06, 'Megmen' napsal: Ahoj jsem tu nový , jak se dá ověřit pravost hodinek ? Vyhrál jsem hodinky EMPORIO ARMANI v aukci za super peníz a jsem zvědavý. Díky Nevím jestli uslyšíš co očekáváš,ale pro začátek by stačila fotka hodinek i strojku. Edit:Vidím,že někteří byli rychlejší. Upraveno 6. července 2010 uživatelem bohumil.talak
abbot Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V praze v Libni maji autorizovaný servis, tam ti to zkontrolujou...Adresu můžeš najít na stránkách details ...
spiderer Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 21:15, 'abbot' napsal: V praze v Libni maji autorizovaný servis, tam ti to zkontrolujou...Adresu můžeš najít na stránkách details ... Jestli myslis Hybernii tak tam uz toho asi moc nezkontrolujou..
abbot Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 (upraveno) Spletl sem se myslel sem klenoty aurum ..., díky za upozornění ... Upraveno 6. července 2010 uživatelem abbot
Teatime Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 19:09, 'Frantik' napsal: Ahoj, tyhle hodinky se snad ani nepadelaji. Je to spis takový šmuk nez hodinky. Ale nejaky oficialni prodejce ti pravost urcite ověří. Kolega má fake Armani, koupil je na dovolené v Turecku, jdou tak nějak podle plotu. Tak přeju, Megmene, ať to není Tvůj případ.
vikhra Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 22:11, 'Teatime' napsal: Kolega má fake Armani, koupil je na dovolené v Turecku, jdou tak nějak podle plotu. Tak přeju, Megmene, ať to není Tvůj případ. Stačí zadat do google "EMPORIO ARMANI fake" a vyskočí na Tebe toho pomalu víc než "originálů", ( anebo to je vlastně všechno stejné? Mein Gott se v tom dnes vyznej.)
Teatime Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 V 6. 7. 2010 v 22:54, 'vikhra' napsal: ... Mein Gott se v tom dnes vyznej.) No jo, dnes jsem reportoval na eBay jedny omegy, teď tohle, běžim si zkontrolovat spící děti, jestli nejsou napodobeniny...
cejny Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Jedine si vybrat rozumneho prodejce a srovnat je s fotkama originalu a poridit si vlastni klic na otevreni a podivat se co to ma za stroj. Fake se dela vsechno co ma trochu jmeno. Ten hodinar je uz jen na utvrzeni dojmu, u nas by ti rekli ze je nikdy nemely, nemaj a proto ti taky nic nereknou. Jsme male okresni mesto a jedny z nejdrazsich hodinek co maj jsou asi casio edifice chrona za 4600.
cejny Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Hod sem link odkud je chces brat a oznaceni modelu (na strankach virobcu kolikrat nenajdes nic rozumneho, protoze tam maji jen aktualni modely). Na ebay jsem je mezi chronama nenasel. Jinak sem si vsiml ze emporio ma svoje logo na 12 hodinach. Ceny na ebay.com me neprijdou zadne zazrak, jsou i jine znacky, u kterym neni problem koupit kvalitu a nenechat se podvest. Co treba nejake victorinox, hanowa, swiss military, seiko, citizen, orient, ... Narozdil od emporio je bud delaj komplet sami nebo do toho cpou swiss made strojky (vetsinou ETA). U emporio je klidne mozny ze je nechaj delat za par supu v cine a protoze jsou lidi ochotni platit tak si za ne reknou docela nechutnou cenu. Nakonec i casio edifice nemaj nejhorsi ceny a nejedna se o sunt. Podivej se sam http://jewelry.shop.ebay.com/Wristwatches-/31387/i.html?Features=Chronograph&LH_BIN=1&_nkw=emporio+armani&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_localstpos=&_sop=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m301&gbr=1
Megmen Odesláno 7. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Já je vyhrál na aukci http://www.ikup.cz/item.php?id=688963 a je mi divný že za tak málo. A majitel se mi zaručil že jsou pravý.
cejny Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Mas tezke, on sam nema skusenosti, vypovida o tom jeho hodnoceni. Nakonec by byl blbe pokud by se sam priznal, takto muze tvrdit ze jsou OK a nikdo mu vlastne nic nemuze. Je klidne mozne ze jsou prave a jedna se o starsi model. Pokud si je vydrazil a nejsischopne mu dokazat ze jde o fake tak mu zaplat. Mels to resit nez si je vydrazil. Kdyztak pockej zda se ti jeste nekdo ozve. Priste kupuj na ebay.com , tak ti ebay bez problemu vrati penize, pokud to neudela samotne prodejce, pokud nechce skoncit.
norbu Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Je to sice mirne off topic, ale nechtel jsem kvuli tomu zakladat nove vlakno: Vacheron Constantin za super cenu na aukru aukro link Co je na tom zvlastni, ze ten clovek priznava, ze je to fake a presto ho aukro nesmazne? Nerozumim...to nato tak kaslou? Nejdrsnejsi mi prijde, ze tam jeste pouziva link na chronomag jako podpurny argument pro prodej
jankoxxx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 V 14. 7. 2010 v 10:49, 'norbu' napsal: Je to sice mirne off topic, ale nechtel jsem kvuli tomu zakladat nove vlakno: Vacheron Constantin za super cenu na aukru aukro link Co je na tom zvlastni, ze ten clovek priznava, ze je to fake a presto ho aukro nesmazne? Nerozumim...to nato tak kaslou? Nejdrsnejsi mi prijde, ze tam jeste pouziva link na chronomag jako podpurny argument pro prodej kuba0281.. to bude urcite kubson
Diamondking Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 V 14. 7. 2010 v 10:49, 'norbu' napsal: Co je na tom zvlastni, ze ten clovek priznava, ze je to fake a presto ho aukro nesmazne? Nerozumim...to nato tak kaslou? Nekašlou právě proto, že přiznává fake...
ALLROAD Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 EMPORIO ARMANI dělá košile....Hodinky NEEE 1 9
Miroslav 2 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Hodinky sú najlepšie od výrobcov hodiniek, ja by som dal na nejakú inú overenú značku. 2
Návštěvník TRX2010 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 V 14. 7. 2010 v 11:07, 'Diamondking' napsal: Nekašlou právě proto, že přiznává fake... Boj proti fake na aukru je jen takový marketingový tah. Psal jsem jim milionkrát kvůli padělkům Louis Vuitton, Lacoste, Breitling...nikdy nikoho nesmazali 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se