dex.x Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, myslíte, že mi můžou nabízet fake hodinky i na zdálnivě seriozních českých e-shopech? Chci kupovat Emporio armani AR5866 a trochu mě vystrašily ceny. V pár obchodech je nabízí za cenu mezi 5 a 6 tisíci, v ostatních až od 8 tisíc, proto to ve mě vyvolává obavu, že ty z nižší cenové kategorie nemusí být pravý. Nemáte zkušenosti např. s e-shopem timestore.cz? Myslíte, že by si to vůbec mohli dovolit?
long Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, myslíte, že mi můžou nabízet fake hodinky i na zdálnivě seriozních českých e-shopech? Chci kupovat Emporio armani AR5866 a trochu mě vystrašily ceny. V pár obchodech je nabízí za cenu mezi 5 a 6 tisíci, v ostatních až od 8 tisíc, proto to ve mě vyvolává obavu, že ty z nižší cenové kategorie nemusí být pravý. Nemáte zkušenosti např. s e-shopem timestore.cz? Myslíte, že by si to vůbec mohli dovolit? kup si za ty prachy Citizen a nebo Seiko a budeš mít po problému jak s nákupem TAK HLAVNĚ PO NÁKUPU.
Frantik Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 (upraveno) Zdravím, chtěl bych se zeptat, myslíte, že mi můžou nabízet fake hodinky i na zdálnivě seriozních českých e-shopech? Chci kupovat Emporio armani AR5866 a trochu mě vystrašily ceny. V pár obchodech je nabízí za cenu mezi 5 a 6 tisíci, v ostatních až od 8 tisíc, proto to ve mě vyvolává obavu, že ty z nižší cenové kategorie nemusí být pravý. Nemáte zkušenosti např. s e-shopem timestore.cz? Myslíte, že by si to vůbec mohli dovolit?Hele Emporio Armani je v podstate takovej malej fejk nebo parodie skutecnejch hodinek, takze neni ceho se bat Upraveno 5. září 2012 uživatelem Frantik
Daemonultimate Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 (upraveno) Ahoj, tyhle hodinky se snad ani nepadelaji. Je to spis takový šmuk nez hodinky. Ale nejaky oficialni prodejce ti pravost urcite ověří. Ale padělají :sad01_anim: .Ještě nákup promysli :smile_anim: . Upraveno 5. září 2012 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se