Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No dobře, asi máte pravdu.... tak se zasmějeme:

Výše vyobrazené hodinky byly rozdány všem delegátům stranického sjezdu už na začátku jednání. Došlo však k tomu, co nikdo nečekal. Nekončící potlesky za každým "hodnotným" výrokem způsobily, že valná většina rozdaných hodinek zkolabovala už v průběhu tohoto sjezdu, a tak došlo na to, že se musely všechny hodinky stáhnout zpět do Eltonu. Každý z delegátů tak musel hodinky odevzdat při odchodu ze sálu.

Že by chvályhodná sabotáž komunistického režimu? Obávám se, že ne. Nicméně, něco pozitivního to způsobilo, řada kalibrů 66 a 68 byla konstrukčně upravena tak, že dnes patří k nejspolehlivějším a nejzdařilejším kalibrům v historii značky PRIM.

Toť ve stručnosti tento příběh.

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

2prim rád bych se vás zeptal na hodinky prim sport /venclovský/ koupil jsem je na jedné burze a tyto primky však mají na ciferníku nápis elton a vzadu je lim.edice , můžete mi sdělit kolik jich bylo vyrobeno a ve kterých letech děkuji

Odesláno

To je úžasná historka, hned bych ji zařadil do firemní reklamy - to je jako ta dávná moje oblíbená kampaň na lewi's - ty spoty o selhání kalhot a letopočet, kdy lewi's něco přidal, aby to spravil, to je přece úplně geniální! Navrženo, aby přežilo XV. sjezd KSČ!

Odesláno

No to právě jde, poté, co hodinky neprošly zatěžkávacím testem - je jasné, že brutálním - se vylepšily, to je filozofie té reklamy. Ještě bych přidal fotky rozmlácených rudých dlaní.

Odesláno

Jo tak to je velice dekadentní historka. Kolega by uvažoval o té renovaci pouzdra přebroušením + rhodiováním, můžete pane Prokope nahodit řádově cenu? Děkuji za odpověď. Podotýkám že jsou hodinky obalené zespod hnusným delegátským tukem a proletářský pot do nich vyžral, teda z nich užral kompletně ten chrom, doufám že to nebudete klasifikovat jako práci s jedy.

dotaz II. : Nemáte naprodej ze starých zásob akrylatové sklíčko na automaty na fotce?

primaMagion.jpg

Odesláno
2prim rád bych se vás zeptal na hodinky prim sport /venclovský/ koupil jsem je na jedné burze a  tyto primky však mají na ciferníku nápis elton a vzadu je lim.edice , můžete mi sdělit kolik jich bylo vyrobeno a ve kterých letech děkuji

Potřeboval bych alespoň fotku zepředu a zezadu. Hodinek s logem ELTON moc nebylo, takže zřejmě se vám podařilo ulovit ratritku.:) Pošlete mi fotky a já to proberu s pamětníky.

Odesláno

To Eda: Nechte mi prosím chvilku oddechnout. Ideální by bylo, kdybyste mi poslal fotku s popisem renovačních požadavků mailem, abych to mohl snadněji předat svým lidem ke zpracování. Podle času mého příspěvku můžete poznat, jak jsem v těchto dnech vytížený.:) Moc by mi ten mail zrychlil schopnost reakce.

Odesláno
Jo tak to je velice dekadentní historka. Kolega by uvažoval o té renovaci pouzdra přebroušením + rhodiováním, můžete pane Prokope nahodit řádově cenu? Děkuji za odpověď. Podotýkám že jsou hodinky obalené zespod hnusným delegátským tukem a proletářský pot do nich vyžral, teda z nich užral kompletně ten chrom, doufám že to nebudete klasifikovat jako práci s jedy.

dotaz II. : Nemáte naprodej ze starých zásob akrylatové sklíčko na automaty na fotce?

http://xs60.xs.to/pics/05511/primaMagion.jpg

Zkuste se zeptat zde www.parexo.pardubicko.com

Odesláno

To Eda, zkusím se poptat na to sklíčko kolegů, ale myslím, že s tím nebude žádný problém. Sklíčka si vyrábíme sami, vlastními silami.:-) Cenu zjistím.

To Cigi: jestli se k nim váže nějaký příběh také zkusím zjistit.:) Není to úplně masově vyráběný model, takže i kdyby příběh neměly, je to docela zajímavý kousek.

Odesláno

Tu si môžem iba povzdychnúť. Tieto v tomto vlakne postnuté primky,

primaMagion.jpg

mal volakedy môj "godfather". (Boli v lepšom stave :D) Ešte si pamätám ako ich prestal nosiť a odložil ich do šuflíka s tým, že si kúpil nejaké quartzky či čo. No a ja som si asi štvrť roka dozadu na ne spomenul a začal som po nich pátrať. Samozrejme neúspešne. Zmizli vo víre času.

Odesláno

sklíčko, jsem sehnal. Historka žádna není, ale hodináři tomu říkají televize. :-)

v příloze bonus. Tento výkend byl holt na automaty štědrý . . .

automat52.jpg

Odesláno

Proboha, co je to s těmi sekundovkami??? :) Na obou hodinkách jsou zahnuté do šavle,...., to že jsme někdy dělali? Vypadá to, že se budu muset na letní prázdniny ponořit do archivu a studovat.:)

Odesláno
Ta ohnuta rucicak je dusledek dlouheho casu zaverky pri foceni. Fyzicky te rucicce samozrejme nic neni, ale efekt dobry, ze? ;)

To není možný, kdyby to bylo delším časem při focení, tak by to vypadalo jako, ža těch vteřinovek tam je třeba deset, jedna vedle druhý a nebyly by ostré oproti ostatním ručkám ( hodinové a minutové). Podle mně jsou ty vteřinovky ohnuté. Vem si když fotíš ve tmě auta na silnici s rozsvícenými světly, vznikne efekt dráhy světel, stejně nebo podobně musí vziknout jakoby cesta vteřinovky ciferníkem ( taková výseč).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...