Arthur N. Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 měl jsem Archimede, Steinharty jsem držel v ruce, teď nosím Stowy v Automatu a líbí se mi moc - pořád, doporučuji
koveras Odesláno 31. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2010 Kuuurna tie Archimede Flieger Original LE co su v predajnom vlakne s Junghas strojkom tiez nevypadaju spatne. Najhorsie je ze sa mi na tie LACO nechce cakat....
koveras Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 tak mi niekto vysvetlite, preco ani jeden z povodnych vyrobcov nerobi v serii toto??? preco ti, ktori vedia ako na to nedokazu spravit normalnu repliku a nech si za nu pytaju to co Tourby 42mm Můj odkaz 45mm kombinacia bruseneho puzdra a lestenej lunety Můj odkaz
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 tak mi niekto vysvetlite, preco ani jeden z povodnych vyrobcov nerobi v serii toto??? preco ti, ktori vedia ako na to nedokazu spravit normalnu repliku a nech si za nu pytaju to co Tourby 42mm Můj odkaz 45mm kombinacia bruseneho puzdra a lestenej lunety Můj odkaz Parádní hodinky, unitasy překopaný na cetrální vteřinovku. Stowa to dělala, jenomže se tam vyskytly problémy s dodávkou toho upraveného strojku a museli to zabalit, jestli má Tourby lepšího dodavetele, může to lifrovat na trh... Já osobně bych si to asi koupil
koveras Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 no ved prave sakra, su nadherne, zvlast tie 45mm musia byt super. Ma ich tu vobec niekto?
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 to je velká chyba Někdo by jí měl napravit
koveras Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 No ja to asi nebudem, zblbli ste ma tymi 5 povodnymi vyrobcami.
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 No ja to asi nebudem, zblbli ste ma tymi 5 povodnymi vyrobcami. Hele, co je ti platnej původní výrobce, když je tam nabouchaná nějaká ETA? Akorát tě voškubou o víc peněz... I když teda ty Tourby fakt nejsou laciný a upravenej unitas není tak nějakej zázrak HH.
koveras Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak v tom mas pravdu. A ked si vezmes, limistka od Stowy stala zo zafirom tiez okolo 1100?. To 42mm Tourby je v podstate to same. Skor mi slo o kvalitu, je to sice zakazkovy vyrobca ale to moze prd znamenat.
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak v tom mas pravdu. A ked si vezmes, limistka od Stowy stala zo zafirom tiez okolo 1100?. To 42mm Tourby je v podstate to same. Skor mi slo o kvalitu, je to sice zakazkovy vyrobca ale to moze prd znamenat. Nemyslím si, že by tam měla být kvalita nějakým zásadním tématem... U Stowy mě mrzí hlavně to, že jsem od nich měl Fliegery Original závazně objednané a nikdy jsem se jich nedočkal.
koveras Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Ked aj po nete sa tych Tourby fotiek moc netula. A bojim sa aby za dva tri roky nezabalili kseft a hodinky nikto nespravi...Ale to sa moze stat kazdej firme. Mi sa fakt pacia tie 45 mm prave kvoli tej kombinacii brusene puzdro-lestena luneta. Dnes som skusal IWC BP a tie uz boli podla mna velke, 45mm by malo byt akurat.
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Ked aj po nete sa tych Tourby fotiek moc netula. A bojim sa aby za dva tri roky nezabalili kseft a hodinky nikto nespravi...Ale to sa moze stat kazdej firme. Mi sa fakt pacia tie 45 mm prave kvoli tej kombinacii brusene puzdro-lestena luneta. Dnes som skusal IWC BP a tie uz boli podla mna velke, 45mm by malo byt akurat. Toho bych se nebál, co by se tam mělo rozbít? Se podívej kolik hodinek z období ještě před válkou, dokonce i tou první dnes funguje... Běžný servis ti pak udělá šikovný hodinář....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se