Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jestli vládneš angličtinou,tak se můžeš domluvit s člověkem jménem Higuchi na těchto stránkách.Ten by ti je mohl sehnat.

Dík, udělám ještě průzkum trhu a případně se s nim prubnu domluvit... tedy až budu stoprocentně přesvědčenej, že se mi nejvíc líběj....
Odesláno

Ondy být tebou, tak neváhám, měl jsem ty hodinky a byly super. Vodotěsnost 100m, safír, automaty (odchýlka byla cca-7 s), a na Tvou ruku by byly parádní. Ještě nedávno jsem měl uložen odkaz na eshop,kde je měli v nabídce, ale teď to nemůžu za Boha najít :crying_anim02:

Odesláno

Ondy být tebou, tak neváhám, měl jsem ty hodinky a byly super. Vodotěsnost 100m, safír, automaty (odchýlka byla cca-7 s), a na Tvou ruku by byly parádní. Ještě nedávno jsem měl uložen odkaz na eshop,kde je měli v nabídce, ale teď to nemůžu za Boha najít :crying_anim02:

asi máš na mysli azwatch :),jejich odkaz postnul Diamondking

Odesláno

asi máš na mysli azwatch :),jejich odkaz postnul Diamondking

No jsem na ně nalomenej :) Ta jednoduchost ciferníku mě baví.....
Odesláno

Taky koukám po přesně tomtéž jako Ondy, Arcadie s modrýma ručkama jsem měl, byly nádherné, ale jak tam chyběj ty subciferníčky ;) tak je to velká bílá plocha,m prostě talíř a 40 mm by bylo akorát. Nicméně kdyby stačilo 34 mm, tak jednoznačně Nomosy se zlacenýma indexama a modrýma ručkama, i když nemaj safír. Nemáte někdo ty výše doporučovaná Seika naživo? Nebo aspoň fotky?

Odesláno (upraveno)

Píšou durchmeser /průměr/ 38 mm :)

No já mam zažitý z inzerce ty organicovy a ty maj tuším 35 mm...

Tak to je ještě lepší zpráva...

Tak už je jasno, stačí trochu zalistovat, safír může a nemusí být (rozdíl v ceně) a maj je i v 33mm variantě. Proto ty nejasnosti.

post-7112-1279021617,98.jpg

Upraveno uživatelem rubus32
Odesláno (upraveno)

Ještě jednu alternativu jsem našel: toljovy brajtle :-))). No ale to už je reálně off topic.

JO ty jsou super, kde si je můžu v e-shopu objednat nový? :thumbsup_anim: Upraveno uživatelem Ondy
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem viděl v hodinářství na Dejvické docela pěkná Zena, fotku jsem narychlo nenašel, ale inspirace byla zřejmá. Vypadaly přibližně takhle http://www.katalog-hodinky.cz/zeno-watch-basel/pilot/zeno-watch-p557bvd-f2.html akorát bez chrona a cena byla ca 12 (nebo 14?) tis.

Takže typ Magellano Automatic Big Day White ??? Na mě moc velké a až moc popsané :) Když už zeno, fandím těm šedým Bauhaus Automatic...

A Zeno? nejsem zde "chronomagorem" takže o té značce nic moc nevím, takže posoudit relevanci ceny neumím :(

Upraveno uživatelem Ondy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...