Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak to spiš s velkým S bylo záměrné, jako odkaz na naše východní sousedy. No nepovídej, to Spiš šlo o první slovo ve větě, ne??? Myslím, že mít tolik příspěvků co cigi je poměrně dobrý životní cíl. No tak už to vypni, je půl deváté pryč a zítra si stanov nějaký "další" životní cíl, samozřejmě poměrně náročný vůči sobě samotnému ... Třeba, že na Chronomagu znovu skončíš??? Založ třeba rozlučkové vlákno číslo 2
Skalamander Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Už se to tu zase hádá, jen chvíli jsem tu nebyl. Až mi dolů spadla brada, jaký je Tada debil.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Už se to tu zase hádá, jen chvíli jsem tu nebyl. Až mi dolů spadla brada, jaký je Tada debil. Nesedí Ti to počtem slabik, jinak by se to možná i rýmovalo
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nesedí Ti to počtem slabik, jinak by se to možná i rýmovalo Tady asi nešlo o básničku, Tado, víš??? Přečti si to znovu a nehledej v tom střídavý rým, máš přece prázdniny ....
Koniferka Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nesedí Ti to počtem slabik, jinak by se to možná i rýmovalo kdesi v lesi čtu si směle, jde to s T???? do pr???? slabiky dobré,ne?
Návštěvník YPO Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 prosim vás pěkně, mohl by někdo tu Tadovu onanii zamknout ? - každej normální student o prázdninách souloží se studentkama v chroští a Tada si mačká pupínky na Chronomagu, protože nemá do čeho píchnout - carpacio kde jsi ? už je to únavný
Skalamander Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nesedí Ti to počtem slabik, jinak by se to možná i rýmovalo 8 7 8 7 Tak neraď, ty koňský handlíři. "...můžou dát návrch" "...těžce nabitý". edit:...rozbori básní
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Boudy: Hele, na gymplu mi řekli, že rozbori básní se mi jednou budou hodit a měli pravdu. kdesi v lesi čtu si směle, jde to s T???? do pr???? slabiky dobré,ne? Seděj. Šikula.
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Boudy: Hele, na gymplu mi řekli, že rozbori básní se mi jednou budou hodit a měli pravdu. To ti řekli, když jsi podával přihlášku, ne??? Protože tvůj pravopis v afektu je vážně děsnej... Přece jsi nemohl odmaturovat, pokud ano, měli by to přezkoumat ....
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Můj pravopis je děsnej trvale.
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Můj pravopis je děsnej trvale. Nemysliš jen svůj pravopis, že??? A tak koukám, dnes jsi již dal 52 příspěvků, takže kdyby ses přeregistroval, mohl jsi již něco prodat Čas udělat Tadovi pápá Tado: Dobrou ...
Peta-Biker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Soudruzi, už ticho - je tu hlavní vedení To zas bude mít Kamil počteníčko.
pavča Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Už se to tu zase hádá, jen chvíli jsem tu nebyl. Až mi dolů spadla brada, jaký je Tada debil. No podobné básně čtou se vcelku krásně, ale moc to sranda není, ňák tu scházej džentlmeni. P.S. Slabiky, prosím, nepočítejte, jde mi v zásadě jen o ideové sdělení, neb se mi zdá, že bychom se, jako fórum, měli trošíčku stydět. Zavítají sem dosti často i návštěvníci hledající poučení a informace a pokud čtou takovéto diskuse, tak je to malinko malinko ostuda pro nás všechny. A docela mě udivuje, že to někdo z velení, minimálně třeba Chronomag, rázně neutne.
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 prosim vás pěkně, mohl by někdo tu Tadovu onanii zamknout ? - každej normální student o prázdninách souloží se studentkama v chroští a Tada si mačká pupínky na Chronomagu, protože nemá do čeho píchnout - carpacio kde jsi ? už je to únavný Ted jsem dorazil, procetl - a obcas i mirnym udivem pozdvihnul oboci. Ale myslim, ze tu zaznelo, co zaznit melo. Zavirani temat neni moje domena - to urcite moc rad udela nejaky moderator s maslem na hlave, jako obvykle. Kazdopadne dekuji vsem, kteri v tomto vlakne projevili stopy zdraveho rozumu. c.
Diamondking Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele chlapi, vykašlete se na to....
Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Já nějak pořád nechápu, carpaccio, co tady na fóru vlastně děláš. A nemyslím to jako ironii, opravdu by mě to zajímalo. Když se podívám na vlákna, kde diskutuješ, o hodinkách tam není téměř nic: Kdo čím jezdí, Plnící pera a doplňky, Co máte v avataru, Kdo máte jakého psa, Popelnice Evropy, Humor, Co nosíte na nohou, Škola smyku, Zbraně, Doutníky Cohiba, Pranyr v.2.0, Varování, Užívání sprostých slov, Oficiální Pokémon příručka, Kulinarium Chronomagicum, Koupím poplašňák, iRobot Roomba nebo kamera Samsung, Dotaz na moderátory. Pak taky měníš nebo prodáváš: Externí disk WD 500GB, Nokia N97, T-Mobile G1, Nokia E90 Communicator. A i v ostatních vláknech, kde reaguješ, jsi o hodinkách nenapsal nikdy vůbec nic! Nebo jsem ten jeden příspěvek přehlédl? Přijde mi to, že tady jen rejpeš nebo prudíš - v takových vláknech máš polovinu všech svých příspěvků. Nespletl sis fórum?
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nespletl sis fórum? Ne. Ale obsirneji k Tve otazce. Nemam potrebu se tu vyjadrovat k tematu hodinek, nebot tu v kazdem segmentu meho zajmu existuje rada clenu, kteri o dane problematice vi mnohem vic. Rad si jejich postrehy prectu. Vadi? Naopak rad prispeji v diskusi k tematu, ve kterem se citim dostatecne erudovan - oproti rade kecalu, kteri maji pocit, ze rozumi vsemu. Vadi? Prodavam tu v sekci "ostatni", protoze se mi tu sesly nejake klupmy a preferoval jsem mistni oproti vysiracum z Aukra. Hodinky jsem v zivote zadne neprodal, neplanuji to - a proto se zadna takova transakce z me strany neodehrala ani zde. Vadi? Pokud mas tak silny investigativni zajem, rad Ti poslu formou SZ info o tom, od koho jsem tu jake hodinky zakoupil. Muzes si to u prodavajicich overit. Nejak mi ale unika, jak tohle cele souvisi s tim, ze jsem polozil validni otazku, na kterou nedokazes jednoznacne odpovedet. Kolik jakych prispevku v kterych sekcich kvalifikuje clena fora k vznaseni dotazu ohledne spravnosti jednani moderatoru?
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Gentlemani i "gentlemani", jsa spolecensky znaven, jdu spat. Zitra se budu tesit na pokracovani teto plodne diskuse. Dobrou noc vespolek. c.
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 prosim vás pěkně, mohl by někdo tu Tadovu onanii zamknout ? Ano mohl. Zavirani temat neni moje domena - to urcite moc rad udela nejaky moderator s maslem na hlave, jako obvykle. Urcite, sledoval jsem tuto diskuzi cely den. Zamk ...!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.