Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš naprostou pravdu. Planet oceany nebo speedmastry profesionaly by byly nej, ale ta cena...

Jestli máš malou ruku, tak by ti možná stačily mid-size seamastery. Jestli se nepletu, je to 36mm bez korunky a 18mm tah. Chodí levněji než normální velikost, zkus si je někde na ruce a uvidíš.
Odesláno

Jestli máš malou ruku, tak by ti možná stačily mid-size seamastery. Jestli se nepletu, je to 36mm bez korunky a 18mm tah. Chodí levněji než normální velikost, zkus si je někde na ruce a uvidíš.

36mm fakt len na oblekovky. ja mam tiez malu ruku ale uz aj 38 mm sa mi nenosi dobre. okrem toho jeho ruka este moze v pohode pribrat.

Odesláno (upraveno)

Teď nosím 40mm a jsou akorát. Měl jsem jednou na ruce malé speedmastery (nevím jestli to byly 36 nebo 38), ale zdály se mi malé. Chce to holt vyzkoušet, asi udělám další kolo zkoušení s omegama :thumbsup_anim:

EDIT: takové ty malé nebo dámské verze mi nejsou moc sympatické. Přece jenom v padesáti možná 15,5 ruku mít nebudu.

Upraveno uživatelem adamjursa
Odesláno

Mid-size Omegy jsou vyhozene peníze, pár členů toho litovalo. Seamastery maji 41,5 mm, to není nic velkého a i na malé ruce působí pěkně - a mimochodem, běžně tuto velikost nosí ženy. Mid-size působí dost nedomrle.

Odesláno

Pokud omegy, tak jedině speedmaster professional, planet ocean nebo černé seamaster GMT.

Planet Oceany jsou naprosto mimo limit.

U speedmasterů si nejsem úplně jist jejich praktičností pro každý den a cenově jsou taky zásadně výš.

Seamastery GMT, které před časem prodával josef01 se limitu alespoň vzdáleně blíží... asi si je někde zajdu zkusit.

Odesláno

Ja myslim, ze v tvojom zivote prijde este mnoho drahsich a lepsich hodiniek, ktore si kupis sam. Preto by som vybral miesto hodiniek na denne nosenie pekne oblekovky, ktore tak rychlo nezoderies a budes moct nosit aj ako elegantny pan v rokoch ;) Napr. Longines Master Collection, aj ked tie budu asi cez limit. Alebo vintage Rolex DJ, na tvoju ruku ako stvorene :)

Posted Image

Odesláno

Tím se vlastně dostáváme k otázce, jestli je vůbec rozumné dostat k promoci hodinky. A když už, tak by to asi opravdu mělo stát za to. Na druhou stranu chci ty hodinky opravdu nosit a ne šetřit na stáří. No, mám ještě dost času o tom přemýšlet. Ale je pravda, že zatím mi příjdou ideální ty omegy. Jedině si říkám, jestli to není zase příliš nápadná značka. Přece jenom jsem mladý a nerad bych nějak provokoval okolí...

Návštěvník Tada
Odesláno

Nomos Club. S rukou 15.5 cm bych neřešil průměr 36mm, budou akorát. Budeš mít in-house. Vodotěsnost 100m, koženej řemen...

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Kup si az budou na foru na prodej modry bondovky, byvaji okolo 25ti tisic a budou idealni volbou - velikostne sedi na male i vetsi ruce vyborne, je to uz solidni brand (na rozdil od Fortisu.. Hehe) ;) a maji vybornej kovovej tah, ktery muzes vymenit za kaucuk a nebo si u mistra nechat usit modrej navy remen, kdysi jsem tu mel i fotky a vypadalo to celkem slusne :) Fortis, pilotky atp si muzes dokoupit kdykoliv do budoucna, protoze solidni zaklad budes mit v bondovkach :)

Odesláno

Kup si az budou na foru na prodej modry bondovky, byvaji okolo 25ti tisic a budou idealni volbou - velikostne sedi na male i vetsi ruce vyborne, je to uz solidni brand (na rozdil od Fortisu.. Hehe) ;) a maji vybornej kovovej tah, ktery muzes vymenit za kaucuk a nebo si u mistra nechat usit modrej navy remen, kdysi jsem tu mel i fotky a vypadalo to celkem slusne :) Fortis, pilotky atp si muzes dokoupit kdykoliv do budoucna, protoze solidni zaklad budes mit v bondovkach :)

Bondovky mě právě vůbec neberou. Ale zkusím se v reálu kouknout na černá GMT, ty jsou už o něčem jiném.

Odesláno

Nomos Club. S rukou 15.5 cm bych neřešil průměr 36mm, budou akorát. Budeš mít in-house. Vodotěsnost 100m, koženej řemen...

Tohle je zrovna jediná řada od nomosu, která mně nic neříká. A jsou malé :speak_cool: A jiné řady jsou moc oblekové.

Odesláno

Bondovky mě právě vůbec neberou. Ale zkusím se v reálu kouknout na černá GMT, ty jsou už o něčem jiném.

no tak zkus černé seamastery, ty GMT jsou podle mě designově nejhorší (jeste navíc ve spojení s tím kaučukem)

Odesláno

neplette ho chudaka, ved chcel pilotky!!! :eek:

Já právě na pilotkách přímo netrvám. Jedny teď mám, jsou super, ale zase proč nezkusit něco jiného. A teď už v tom mám solidní guláš :D

Návštěvník Tada
Odesláno

na druhou stranu píšeš, že chceš "hodinky navždy", a móda velkých hodinek snad jednou brzdy přejde :)

Navíc NOMOS tangente nebo Orion vypadají o dost větší než jsou ve skutečnosti. Nebo pak ještě verze s automatem, které jsou větší, ale už mimo rozpočet.

• Hlasovat proti 1
Návštěvník Snow
Odesláno

Přidám se k houfu zastánců Omegy. Na rozdíl od Frantíka se mi GMT nezdají tak otřesné.

Odesláno (upraveno)

Přidám se k houfu zastánců Omegy. Na rozdíl od Frantíka se mi GMT nezdají tak otřesné.

Otřesné ne, to ne, jen mi proste ta kompozice tech hodinek ve spojeni s kaucek neprijde dobrá. A samozrejme jako byvaly majitel bondovek si myslim, ze modrá temto hodinkam slusi nejvíc.

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...