Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

musim se pochlubit novýma CHW co mi dorazily. Jedná se o quartz hodinky se 42mm průměrem pouzdra, 300M vodotěsností a safírem s AR vrstvou a super plastickejma indexama.

Jejich cena byla v rámci letní výprodeje 85 liber a jednání bylo na 1***, protože v rámci výprodeje se na mě bohužel nedostalo, ale po domluvě mi nabídli hodinky sice o 14 dní později, ale za stejnou výprodejovou cenu ...

post-4275-1279925481,49.jpg

post-4275-1279925482,54.jpg

post-4275-1279925483,62.jpg

post-4275-1279925484,49.jpg

post-4275-1279925485,59.jpg

post-4275-1279925486,41.jpg

Upraveno uživatelem abbot
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hodinky pěkný, ale nepřeháníš to s 6M obrázky? Asi bys je mohl zmenšit...

Odesláno (upraveno)

Hodinky pěkný, ale nepřeháníš to s 6M obrázky? Asi bys je mohl zmenšit...

Obrázky maj 1,5 MB :), ale asi máte recht, takže se omlouvám a zmenšim jen nikde nevidim možnost editace příloh, pokud sem slepej, prosím nasměrujte mě někdo, popřípadě prosím moderátora o smazání a já ty fotky reupnu ...

Díky

už sem to našel ... díky :)

Odesláno

Jo, Ch.W. sem zakoupil ženě. Prokoukl sem je ze všech stran a provedení opravdu excelentní. Navíc balení jako u hodinek o 3 třídy výš. Prostě dobrej kup..

Přesně tak, to je třeba věc, co mě mrzí na archimede/seiko. Koupim hodinky za 10k, ale dostanu je v kartonový krabičce, vim že to neni tak důležitý, ale podle mě to k tomu patří a rozbalovaní jakýchkoliv hodinek si užívám. A tady nejde jen o zabalení, ale o celkovej přístup, ještě se mi nestalo aby mi někdo ze zahraničí voalal kvůli omluvě za spadlej server a měl chuť situaci vyřešit k mojí spokojenosti a to všechno kvůli hodinkám v desítkách liber ... Já hrozně oceňuju, že mi dokážou dát pocit, že si mě váží.

Odesláno

Jo,jo, abbote. Zlatá slova!

Ono obecně dostat někde pocit, že si tě váží (a to jim tam můžeš nechat mnohem větší peníze) je v dnešní době vzácnost.

A gratuluju k fajn hodinkám!

Odesláno

Pěkný hodinky..CHW jsem taky pořizoval pro paní (dokonce dvoje, než jsme trefili barvu:-)) a musím potvrdit excelentní přístup tý slečny/paní co dělá zákaznickej servis...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak sem je konečně zkrátil po dovolený na ruku a nechal je trochu se vycachtat :)

Edit: netušim jak to v malování ořezat aby tam nebyly ty okraje ...

post-4275-1280674720,64.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...