Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protože neumím moc nakupovat dárky pro ženskou část rodiny, padlo rozhodnutí na hodinky. Další eliminací a na základě dlouhodobého výzkumu jsem došel k tomu, že by to mělo mít baterku. Naskytla se mi možnost koupit tyhle hujerky a tak jsem se s obrátil s prosbou o hodnocení na váženého člena SNOWa a tak trochu jsem počítal s tím, že mě s quartzem pošle do háje.

Jak řekli tak udělali. Nicméněmé rozhodnutí dozrálo a po kontrole pravosti u hodináře jsem je koupil.

Takže posílám pár neumělých foto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

Tak přece, hlavně, že vše dobře dopadlo. Ovšem v žádném případě nemohu souhlasit s tím, že jsou Kiria hezčí než legendární Autavie.

Odesláno

Jsou fajn(ty menší,ty větší jsou super) ještě jestli to není slečně dceři šumák. Znám z vlastní zkušenosti.ohodinkoval bych celou roďku ,ale odezva nula tak to musímm utratit za sebe.

Odesláno

Díky za reakce, pánové. Slečně to jedno není (bohužel, tak jsem si to vychova..nebo bohudík ?)S Autaviemi jsem je v žádném případě nechtěl srovnávat, to je moje srdcovka. Jak říkám, kdyby bylo nejhůře, budu bezdomovcem s Autaviemi na ruce. :angel:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...