Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem.

Protože se tady kecá, kdo má jakého psa, jakým autem jezdíme, co chlastáme po večerech, jaký trenky kde koupit, tak sem hodím toto.

Pořídil jsem si po několika letech pauzy akvárium. Rybičky mě provázeli od malička a poslední akvárium (450litrů) jsem prodal, když jsme se stěhovali. Takže nyní po letech znovu zařízené. Rybky jsou "afrika", konkrétně tanganika. Založené před 14ti dny a když dnes prší, tak se tady kocháme a mě tak napadlo, že když založím vlákno, tak se tady třeba sejdou nějaké hezké fotky...

No tak čus všem...post-2812-1279977329,16.jpgpost-2812-1279977354,39.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

pěkné Pete :), sám uvažuju, že si po letech pořídím znovu akvárko, jen ta pauza je o dost delší, tak zvažuju, že si ho nechám založit.

založ si založ - máchat se v rybích hovnech každých 14 dní je zážitek - já bych to nejradši prokopnul jako Čak Noris :D

**FOTO Nokia N52

Odesláno (upraveno)

Pěkný rybičky. Já bych přidal návod pro začátečníky, jak si vlastně takový akvárium zbudovat a co to obnáší. :D

Odkaz na audio

EDIT: Hergot, furt to hrálo, když je to vložený napřímo...

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

ale ten pohled YPO za to stojí.

mysliš jak jim ty hovínka visí u zadku ? - nebo co to mají ? - he he

pořídil jsem to jenom kvůli mladýmu, kterej tam strká prsty a oni mu je okusujou - děsná p...l :oneeyed02:

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

mysliš jak jim ty hovínka visí u zadku ? - nebo co to mají ? - he he

pořídil jsem to jenom kvůli mladýmu, kterej tam strká prsty a oni mu je okusujou - děsná p...l Posted Image

šák sme se se ségrou sázeli, kerá v....e delší, než se utrhlo to byla kolikrát doba, ale když si ťuknul na sklo, bylo to hnedle Posted Image

Odesláno

To je koloběh života - někdo akvárium zakládá a já ho budu časem rušit, jen nechám v klidu a pohodě dožít rybičky. Třeba zde potom nabídnu kompletní sestavu a třeba se to někomu zrovna šikne. Holt život je změna.

Odesláno

pěkné Pete :), sám uvažuju, že si po letech pořídím znovu akvárko, jen ta pauza je o dost delší, tak zvažuju, že si ho nechám založit.

Já si ho pořídil po 8mi letech a dcera si taky nechává okusovat prsty, stejně jako YPUV mladej ;) Jen naštěstí nebudou mít rozměry jako ti jeho kapři :)
Návštěvník YPO
Odesláno

To je koloběh života - někdo akvárium zakládá a já ho budu časem rušit

tomu se už neříká akvarium ale LDN - jsem na tom podobně i když to manželka těžce snáší :D

Já si ho pořídil po 8mi letech a dcera si taky nechává okusovat prsty, stejně jako YPUV mladej ;) Jen naštěstí nebudou mít rozměry jako ti jeho kapři :)

to je parma žraločí, ale ta je v pohodě - jednou vyskočila a letěla tři metry přes pokoj - největší svině se schovávají v tom umělým šutru a vůbec nevím kolik jich tam je
Odesláno

Taky se peru s hovnama ;) dnes jsem třeba zjistil že mám poruchu na filtru a náhradní díl bude asi až v úterý :(

Akvárko už má něco za sebou :whistle:

post-8167-1279985226,54.jpg

post-8167-1279985254,67.jpg

post-8167-1279985263,02.jpg

post-8167-1279985269,48.jpg

post-8167-1279985276,37.jpg

Odesláno

Při stěhování před rokem jsem komplet akvaristiku daroval kolegovi a teď přemýšlím, že bych zase něco nakoupil. Už kvůli dětem (jiná zvířata žena nepovolí). Rád bych zkusil slanou vodu ale nevím nevím, jestli to zvládnu. Zatím jsem ve fázi pročítání článků na netu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...