exmur Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Nemáte někdo zkušenost co se mohlo porouchat? - zastavila se mi na CITIZEN ECO DRIVE hodinová a minutová ručička (vteřinovka normálně jde). Hodinky nejdou ani naštelovat.Jsou staré cca 12 let ale mám je rád. Kolik tak vidíte cca opravu? Má to vůbec smysl opravovat?děkuji
ramon Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Nemáte někdo zkušenost co se mohlo porouchat? - zastavila se mi na CITIZEN ECO DRIVE hodinová a minutová ručička (vteřinovka normálně jde). Hodinky nejdou ani naštelovat. Jsou staré cca 12 let ale mám je rád. Kolik tak vidíte cca opravu? Má to vůbec smysl opravovat? děkuji To jsem tady nedávno řešil taky, s největší pravděpodobností je třeba utužit třecí spojku. Zvládne každý hodinář, pokud se mu bude chtít do kvartzů, strojek je rozebiratelný. Na Primkách jsem to zvládnul zbastlit i sám
cejny Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Nechod nekam kde se prodavaj drahe hodinky, bez do nejakeho uplene obicejneho hodinarstvi, kde maj hodinky od 300kc navrch. Klidne se jich i zeptej, zistis ze ti je nejake postarsi pan "za par korun" rozebere a zase slozi.
exmur Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 díky,ještě dotaz: To že vteřinovka jde nasvědčuje že pohon zvývajících 2 ručiček je asi OK nebo to s tím nesouvisí
exmur Odesláno 13. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Tak jsem po týdnu kouknul na hodinky a ručičky najednou normálně fungují - lze je načídit prostě vše OK. čím to může být?
FoxTrader Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 (upraveno) Magické působení Tvých spolučlenů Chronomagorů!!! Já z Bohnic to prostě cítím!! .. Jo, a v těch Bohnicích opravdu bydlím..Mekka všech senzibilů! A ty máš chlape na ty hodinky štěstí, tak to neřeš do další nehody.. Upraveno 13. srpna 2010 uživatelem FoxTrader
Marfi Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Tak jsem po týdnu kouknul na hodinky a ručičky najednou normálně fungují - lze je načídit prostě vše OK. čím to může být? nebude unavená baterka, resp. akumulátor? Jen mě to napadlo, nejsem na to odborník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se