Karlos Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Tak si musím trochu ulevit a postěžovat, co mě na tomhle novém fóru štve a hodně - že musím všechny příspěvky ve vláknech číst dvakrát! Nikdo nepoužívá odpověď, ale zásadně citace, takže hned pod každým příspěvkem je stejný příspěvek ještě jednou a k němu nějaká odpověď. No co to má být? A úplně na palici je citace s fotkou.Prosím nedělejte to. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Tak si musím trochu ulevit a postěžovat, co mě na tomhle novém fóru štve a hodně - že musím všechny příspěvky ve vláknech číst dvakrát! Nikdo nepoužívá odpověď, ale zásadně citace, takže hned pod každým příspěvkem je stejný příspěvek ještě jednou a k němu nějaká odpověď. No co to má být? A úplně na palici je citace s fotkou. Prosím nedělejte to. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Jo, přesně vo tom jsem mluvil EDIT: vám to nikomu nevadí? Upraveno 27. července 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jo, přesně vo tom jsem mluvil EDIT: vám to nikomu nevadí? Taky to nesnáším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jo, přesně vo tom jsem mluvil EDIT: vám to nikomu nevadí? tak ty citace nečti ne ? - co to bude za guláš když bude někdo reagovat na příspěvek z předchozí strany ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Ještě provokujte EDIT: jasně, když se odpovídá na jakýsi předchozí příspěvek, na to slouží právě citace. Ale proč sakra citovat a zbytečně opakovat příspěvek, když odpovídám hned pod ním? To nepochopím. Upraveno 27. července 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jo, přesně vo tom jsem mluvil EDIT: vám to nikomu nevadí? Sorry , ale me to prijde normalni .. teda bez fotky samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Tak si musím trochu ulevit a postěžovat, co mě na tomhle novém fóru štve a hodně - že musím všechny příspěvky ve vláknech číst dvakrát! Nikdo nepoužívá odpověď, ale zásadně citace, takže hned pod každým příspěvkem je stejný příspěvek ještě jednou a k němu nějaká odpověď. No co to má být? A úplně na palici je citace s fotkou. Prosím nedělejte to. Děkuji. Jo, přesně vo tom jsem mluvil EDIT: vám to nikomu nevadí? Taky to nesnáším... tak ty citace nečti ne ? - co to bude za guláš když bude někdo reagovat na příspěvek z předchozí strany ? Ještě provokujte Karlosi to je Apríl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 mně to přijde taky demence - ale už jsem si na to zvyknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 mně to přijde taky demence - ale už jsem si na to zvyknul Me to prijde normalni, kdyz odpovidam, tak chci, aby bylo jasno na co. A prijde mi vtipne Karlosovo sebevedomi, ja tu taky nikomu neprikazuju, ze ma citace pouzivat, protoze nesnasim, kdyz nekde chybi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jde o to , ze kdyz je vlakno zhave nestihnes to poslat hned za uvedeny pripsevek - nekdo te predbehne a ztraci to smysl... Me to prijde normalni, kdyz odpovidam, tak chci, aby bylo jasno na co. A prijde mi vtipne Karlosovo sebevedomi, ja tu taky nikomu neprikazuju, ze ma citace pouzivat, protoze nesnasim, kdyz nekde chybi ... Hele ty se radsi koncentruj , ceka te hlidani vjetnamsky staffordky - ta ti ten tvuj podkrovni byt prevrati naruby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Co to zase resite za picoviny? No nic, jdu na WC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Je pravda, že na jiných fórech je i přímý zákaz citovat, pokud hned odpovídáte - takové citace jsou mazány. Na druhou stranu na takových fórech není tak velká frekvence odpovědí - kolikrát než dopíšeš svůj příspěvek, kterým na něco reaguješ, už se před tebe někdo dostane a nemusí to dávat smysl... Samozřejmě nechávat v citaci fotky je blbost. Upraveno 27. července 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Co to zase resite za picoviny? No nic, jdu na WC.. neplet si to tady s fejsbukem. a zmen si avatara konecne EDIT: konkretni pripad. nazorna ukazka. nez jsem dopsal reakci na metrouse, tak me predbehl ricous. takze citace ma smysl Upraveno 27. července 2010 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 tak to je fakt že když píšeš krátkou větu 12min, může se stát že tě nějaký rychlík předběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Jde o to , ze kdyz je vlakno zhave nestihnes to poslat hned za uvedeny pripsevek - nekdo te predbehne a ztraci to smysl... Hele ty se radsi koncentruj , ceka te hlidani vjetnamsky staffordky - ta ti ten tvuj podkrovni byt prevrati naruby... Koukam ze v nejdku je vysoka informovanost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Konečně nějaká sranda Aspoň si to všechno pořádně zapamatuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Já třeba rád cituju jen "něco" a pak to zmalformuju do "něčeho" tO JE. PODLE PRŮMĚRU NÁZORŮ TAd\ asi dobře ... citovat jen tehdy, když to dává smysl (mně), alespoň pro ten můj příspěvek. Pozn.: A nekecejte mi do CAPS LOCKu! začínán dovolenou:?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 tak to je fakt že když píšeš krátkou větu 12min, může se stát že tě nějaký rychlík předběhne Hele třebá má ruku v gypsu. Já to měl teď skoro měsíc tak vím, o čem mluvím. Obzvlášťe velká písmena jsou potom oříšek - v puse jsem měl tužku, kterou jsem přidržoval Shift a volnou rukou psal. Proto bych doporučoval všem místním grafomanům zlomit jednu ruku. Dvakrát by si rozmysleli, jestli jim ty brepty za tu námahu stojí! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 jSRM SE TROCHU URAZIL (Caps Locck Je svině) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se