Přejít na obsah

Proč musím číst všechno dvakrát?

Karlos

Doporučené příspěvky

Tak si musím trochu ulevit a postěžovat, co mě na tomhle novém fóru štve a hodně - že musím všechny příspěvky ve vláknech číst dvakrát! Nikdo nepoužívá odpověď, ale zásadně citace, takže hned pod každým příspěvkem je stejný příspěvek ještě jednou a k němu nějaká odpověď. No co to má být? A úplně na palici je citace s fotkou.

Prosím nedělejte to. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Tak si musím trochu ulevit a postěžovat, co mě na tomhle novém fóru štve a hodně - že musím všechny příspěvky ve vláknech číst dvakrát! Nikdo nepoužívá odpověď, ale zásadně citace, takže hned pod každým příspěvkem je stejný příspěvek ještě jednou a k němu nějaká odpověď. No co to má být? A úplně na palici je citace s fotkou.

:D
Odkaz ke komentáři

Ještě provokujte :)

EDIT: jasně, když se odpovídá na jakýsi předchozí příspěvek, na to slouží právě citace. Ale proč sakra citovat a zbytečně opakovat příspěvek, když odpovídám hned pod ním? To nepochopím.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

:D

Jo, přesně vo tom jsem mluvil :)

EDIT: vám to nikomu nevadí?

Taky to nesnáším...

tak ty citace nečti ne ? - co to bude za guláš když bude někdo reagovat na příspěvek z předchozí strany ?

Ještě provokujte :)

Karlosi to je Apríl ?

Odkaz ke komentáři

Jde o to , ze kdyz je vlakno zhave nestihnes to poslat hned za uvedeny pripsevek - nekdo te predbehne a ztraci to smysl...

Me to prijde normalni, kdyz odpovidam, tak chci, aby bylo jasno na co.

A prijde mi vtipne Karlosovo sebevedomi, ja tu taky nikomu neprikazuju, ze ma citace pouzivat, protoze nesnasim, kdyz nekde chybi ...

Hele ty se radsi koncentruj , ceka te hlidani vjetnamsky staffordky - ta ti ten tvuj podkrovni byt prevrati naruby... :D

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že na jiných fórech je i přímý zákaz citovat, pokud hned odpovídáte - takové citace jsou mazány. Na druhou stranu na takových fórech není tak velká frekvence odpovědí - kolikrát než dopíšeš svůj příspěvek, kterým na něco reaguješ, už se před tebe někdo dostane a nemusí to dávat smysl... Samozřejmě nechávat v citaci fotky je blbost.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Co to zase resite za picoviny? No nic, jdu na WC.. :D

neplet si to tady s fejsbukem. :) a zmen si avatara konecne

EDIT: konkretni pripad. nazorna ukazka. nez jsem dopsal reakci na metrouse, tak me predbehl ricous. takze citace ma smysl

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři

tak to je fakt že když píšeš krátkou větu 12min, může se stát že tě nějaký rychlík předběhne :)

Hele třebá má ruku v gypsu. Já to měl teď skoro měsíc tak vím, o čem mluvím. Obzvlášťe velká písmena jsou potom oříšek - v puse jsem měl tužku, kterou jsem přidržoval Shift a volnou rukou psal.

Proto bych doporučoval všem místním grafomanům zlomit jednu ruku. Dvakrát by si rozmysleli, jestli jim ty brepty za tu námahu stojí!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...