bandicoot Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Nevím, neptal jsem se, jen jsem si všiml, že je měl a už nemá.Vím, že kdysi (když je ještě měl), tak byl problém s dostupností, všechno bylo řádově na měsíce...
Traveller Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Nože Benchmade u nás (aspoň prozatím) nabízí také pan Nádvorník na www.mujnuz.cz. Je to sympaťák, nože ho opravdu baví. Jinak BM je ke svým dealerům nepříliš vstřícná firma - v US ji dokonce někteří otevřeně bojkotovali.
Frantik Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Nože Benchmade u nás (aspoň prozatím) nabízí také pan Nádvorník na www.mujnuz.cz. Je to sympaťák, nože ho opravdu baví. Jinak BM je ke svým dealerům nepříliš vstřícná firma - v US ji dokonce někteří otevřeně bojkotovali. aha, diky moc
TomAnt Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 trochu OT: tohle me posledni dobou fascinuje... Neviem ako u vas, ale predpokladam ze tak ako u nas je toto charakterizovane ako skryta zbran, tudiz je zakonom zakazana.
farářskej Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Neviem ako u vas, ale predpokladam ze tak ako u nas je toto charakterizovane ako skryta zbran, tudiz je zakonom zakazana. Myslím, že v kibiho případě by se dalo aplikovat přísloví o tom, že je jedno, jestli mají někoho pověsit za krávu, nebo za tele
pavča Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) návod tam je, ale to uchycení svěrky jsem nějak nepochopil. Podle mě by to bylo nejlepší přivrtat třeba k noze stolu. Kvůli tomu ale stůl ničit nehodlám. Takže já to brousím radši v ruce, výsledek je vidět . Ostrej je nůž dost, ale vypadá to nepěkně, hodně pomůže nejjemnější kámen. Našel jsem návod na , použití je z toho vcelku jasné, asi to ani není, jak je vidět, třeba šroubovat ke stolu, jde to v pohodě v ruce. V případě potřeby pevnějšího uchycení stačí stojánek . A ještě jedno velmi názorné video http://www.youtube.com/watch?v=EhDoJEQVhZw&feature=related. Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem pavča
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tak nastala netrpělivě očekávaná chvíle a již mám tohoto krasavce doma. Je dokonalý: špičková ocel ZDP-189, je perfektně vybroušený, nádherně sedne do ruky, ta modrá barva mu v reálu opravdu velmi sluší, prostě a zkráceně je to krasavec inteligentní. Přišla i brousicí sada Lansky, tak je to komplet. Joj!!!
Onisan Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Spyderco jako EDC je většinou skvělá volba. Posledních 11 let nosím Spyderco, takže asi je to "skorodefinitivní" kudla Občas po něčem juknu, ale když se k tomu po chvíli vrátím, tak vlastně zjistím, že nemá cenu kupovat něco nového
224477 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 (upraveno) Stale ten carbon police s cislom 447 ? Upraveno 12. srpna 2010 uživatelem 224477
Donuts Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tak nastala netrpělivě očekávaná chvíle a již mám tohoto krasavce doma. Je dokonalý: špičková ocel ZDP-189, je perfektně vybroušený, nádherně sedne do ruky, ta modrá barva mu v reálu opravdu velmi sluší, prostě a zkráceně je to krasavec inteligentní. Přišla i brousicí sada Lansky, tak je to komplet. Joj!!! Odkud koupeno?
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Odkud koupeno? Koupeno zde: http://www.noze-nuz.com/spyderco/SC90PBLE.php , http://www.noze-nuz.com/lansky/lkclxt.php .
farářskej Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 ... a je nás o jednoho víc všechno nejlepší a ať nezlobí
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 gratuluju! a moc rad se na nej podivam nazivo Určitě, vezmu ho na příští sraz Chronomagu.
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 ... a je nás o jednoho víc všechno nejlepší a ať nezlobí Moc díky, jsem rád, že jsem se zařadil, jsem rád mezi slušnými lidmi - gentlemany, i když napadá mě: nosí správný gentleman takovýto nůž???!!!
224477 Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 spravny gentleman nosi noz /a nemyslim tym model Crocodile Dundee /
farářskej Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 správnej gentleman nosí nůž na běžný používání, druhej na špinavou práci, pak jeden odstrašující, kdyby chtěl někdo dělat problémy, a doma má nejmíň jeden velkej, kdyby se problémy zastavily až na jeho prahu
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 (upraveno) správnej gentleman nosí nůž na běžný používání, druhej na špinavou práci, pak jeden odstrašující, kdyby chtěl někdo dělat problémy, a doma má nejmíň jeden velkej, kdyby se problémy zastavily až na jeho prahu A sakra! Neskončíme u motorové pily? Co kdyby to na prahu neskončilo, že? Upraveno 12. srpna 2010 uživatelem pavča
farářskej Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 A sakra! Neskončíme u motorové pily? Co kdyby to na prahu neskončilo, že? ty ještě nemáš ve dveřním rámu zabudovanou půltunovou čepel gilotiny?
pavča Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 ty ještě nemáš ve dveřním rámu zabudovanou půltunovou čepel gilotiny? To není špatný nápad, ale nůž musí být z oceli ZDP-189 (jsem maximalista a zamiloval jsem se do ní), tak to asi nebude úplně laciné, ale co bych pro ty zloděje neudělal. Budu je krájet s láskou a s rozkoší.
224477 Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 to znie ako dobre heslo pre komunalne volby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se