Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nože Benchmade u nás (aspoň prozatím) nabízí také pan Nádvorník na www.mujnuz.cz. Je to sympaťák, nože ho opravdu baví.

Jinak BM je ke svým dealerům nepříliš vstřícná firma - v US ji dokonce někteří otevřeně bojkotovali.

Odesláno

Nože Benchmade u nás (aspoň prozatím) nabízí také pan Nádvorník na www.mujnuz.cz. Je to sympaťák, nože ho opravdu baví.

Jinak BM je ke svým dealerům nepříliš vstřícná firma - v US ji dokonce někteří otevřeně bojkotovali.

aha, diky moc

Odesláno

Neviem ako u vas, ale predpokladam ze tak ako u nas je toto charakterizovane ako skryta zbran, tudiz je zakonom zakazana.

Myslím, že v kibiho případě by se dalo aplikovat přísloví o tom, že je jedno, jestli mají někoho pověsit za krávu, nebo za tele :D
Odesláno (upraveno)

návod tam je, ale to uchycení svěrky jsem nějak nepochopil. Podle mě by to bylo nejlepší přivrtat třeba k noze stolu. Kvůli tomu ale stůl ničit nehodlám. Takže já to brousím radši v ruce, výsledek je vidět Posted Image. Ostrej je nůž dost, ale vypadá to nepěkně, hodně pomůže nejjemnější kámen.

Našel jsem návod na

, použití je z toho vcelku jasné, asi to ani není, jak je vidět, třeba šroubovat ke stolu, jde to v pohodě v ruce. V případě potřeby pevnějšího uchycení stačí stojánek
. A ještě jedno velmi názorné video http://www.youtube.com/watch?v=EhDoJEQVhZw&feature=related. Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Tak nastala netrpělivě očekávaná chvíle a již mám tohoto krasavce doma. Je dokonalý: špičková ocel ZDP-189, je perfektně vybroušený, nádherně sedne do ruky, ta modrá barva mu v reálu opravdu velmi sluší, prostě a zkráceně je to krasavec inteligentní. Přišla i brousicí sada Lansky, tak je to komplet. JojPosted Image!!!

Odesláno

Spyderco jako EDC je většinou skvělá volba. Posledních 11 let nosím Spyderco, takže asi je to "skorodefinitivní" kudla :) Občas po něčem juknu, ale když se k tomu po chvíli vrátím, tak vlastně zjistím, že nemá cenu kupovat něco nového :)

Odesláno

Tak nastala netrpělivě očekávaná chvíle a již mám tohoto krasavce doma. Je dokonalý: špičková ocel ZDP-189, je perfektně vybroušený, nádherně sedne do ruky, ta modrá barva mu v reálu opravdu velmi sluší, prostě a zkráceně je to krasavec inteligentní. Přišla i brousicí sada Lansky, tak je to komplet. JojPosted Image!!!

Odkud koupeno?

Odesláno

... a je nás o jednoho víc Posted Image všechno nejlepší a ať nezlobí Posted Image

Moc díky, jsem rád, že jsem se zařadil, jsem rád mezi slušnými lidmi - gentlemany, i když napadá mě: nosí správný gentleman takovýto nůž???!!!

Odesláno

správnej gentleman nosí nůž na běžný používání, druhej na špinavou práci, pak jeden odstrašující, kdyby chtěl někdo dělat problémy, a doma má nejmíň jeden velkej, kdyby se problémy zastavily až na jeho prahu :)

Odesláno (upraveno)

správnej gentleman nosí nůž na běžný používání, druhej na špinavou práci, pak jeden odstrašující, kdyby chtěl někdo dělat problémy, a doma má nejmíň jeden velkej, kdyby se problémy zastavily až na jeho prahu Posted Image

A sakra! Neskončíme u motorové pily? Co kdyby to na prahu neskončilo, že?

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

ty ještě nemáš ve dveřním rámu zabudovanou půltunovou čepel gilotiny? Posted Image

To není špatný nápad, ale nůž musí být z oceli ZDP-189 (jsem maximalista a zamiloval jsem se do ní), tak to asi nebude úplně laciné, ale co bych pro ty zloděje neudělal. Budu je krájet s láskou a s rozkoší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...