shag Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Mam taku mozno stupidnu otazku, ale chcem vas poprosit o vyjadrenie, co z uvedeneho v nadpise preferujete? Postupom casu som sa prepracoval k mensej zbierke Seiko hodiniek (cca 10ks) plus nejake dalsie hodinky inych znaciek (1x Fortis, Stowa, Glycine, Mido). Mam velmi rad relativne lacne Seiko diversky, ale pomaly ma nahlodava myslienka na predaj, alebo vymenu za jedny poriadne hodinky, ktore budu z trosku vyssej ligy (napr. PO). Je to urcite vyhodnejsie, co sa tyka servisovania a udrzby. Presli ste si niekdo podobnym vyvojom? Alebo ma vobec zmysel mat viacero hodiniek s rovnakym urcenim s podobnym kalibrom? Neomrzeli vas tie jedny lepsie hodinky po rychlom case? Dakujem za kazdu odpoved, a ak by sa vam moje otazky zdali blbe, kludne ma poslite do p....e :-)
jankoxxx Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Mam taku mozno stupidnu otazku, ale chcem vas poprosit o vyjadrenie, co z uvedeneho v nadpise preferujete? Postupom casu som sa prepracoval k mensej zbierke Seiko hodiniek (cca 10ks) plus nejake dalsie hodinky inych znaciek (1x Fortis, Stowa, Glycine, Mido). Mam velmi rad relativne lacne Seiko diversky, ale pomaly ma nahlodava myslienka na predaj, alebo vymenu za jedny poriadne hodinky, ktore budu z trosku vyssej ligy (napr. PO). Je to urcite vyhodnejsie, co sa tyka servisovania a udrzby. Presli ste si niekdo podobnym vyvojom? Alebo ma vobec zmysel mat viacero hodiniek s rovnakym urcenim s podobnym kalibrom? Neomrzeli vas tie jedny lepsie hodinky po rychlom case? Dakujem za kazdu odpoved, a ak by sa vam moje otazky zdali blbe, kludne ma poslite do p....e :-) za mna mensia zbierka... mna bavi hodinky nosit a nie sa na ne pozerat. ide o to co s nimi chces robit ty. ak ich chces nosit tak jednoznacne zredukuj.
Kasper Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Predaj tých 10 ks. lacnejších Seiko a kúp si Marinemaster. A potom mi ich čím skôr príď ukázať
shag Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 marinemaster je tiez v hre :-)
spiderer Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Ona je otazka, jestli ty Seika mas na noseni, nebo je to skutecne sbirka - vystavene vylestene hodinky, ktere nenosis aby zustal zachovan 100%ni stav, jestli ty kousky co mas tvori nejakou ucelenou radu nebo jsou to jen podobne hodinky, ktere te bavi a bavilo nosit.. Pokud bys to mel jako Bert s Primkama, potom se asi vetsi sbirce nevyhnes.. Pokud to byly hodinky na noseni na stridacku tak bych je prodal a sel misto kumulace mnoha low-cost hodinek do jednech poradnych.. Mam jedny hodinky uz dlouho (mysleno mnozstvim, nikoliv konkretnim typem) a vyhovuje mi to
shag Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Ona je otazka, jestli ty Seika mas na noseni, nebo je to skutecne sbirka - vystavene vylestene hodinky, ktere nenosis aby zustal zachovan 100%ni stav, jestli ty kousky co mas tvori nejakou ucelenou radu nebo jsou to jen podobne hodinky, ktere te bavi a bavilo nosit.. Pokud bys to mel jako Bert s Primkama, potom se asi vetsi sbirce nevyhnes.. Pokud to byly hodinky na noseni na stridacku tak bych je prodal a sel misto kumulace mnoha low-cost hodinek do jednech poradnych.. Mam jedny hodinky uz dlouho (mysleno mnozstvim, nikoliv konkretnim typem) a vyhovuje mi to Presne tak, su to hodinky na nosenie, ktore striedam, cize ziadna ucelena rada. Preto sa zamyslam, ci ma vyznam hromadit.
bandicoot Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 1-3ks je akorát.jedny dražší pro radost ze značky, komplikací atd. (proto tu jsme); jedny levný na divočejší aktivity (géčka, giezy apod.); a jedny starší (klidně primky) jako oblekovky a jako kontrast k těm našlapanejm prvním 1
spiderer Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Presne tak, su to hodinky na nosenie, ktore striedam, cize ziadna ucelena rada. Preto sa zamyslam, ci ma vyznam hromadit. Nema
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 No větší sbírka hodinek Seiko... U mě doma se uživěj dvoje Seiko - jedny Diversky k vodě a na sport a chronografy na sporty, které nemají s vodou nic moc co dočinění, ale vícero hodinek Seiko už mi přijde nadpočetné. 4
tombed Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 1-3, max. 4 ks, více nemá cenu, já jsem po půl roce se 2, znova na 3. Nesbírám, nosím.
shag Odesláno 28. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2010 No větší sbírka hodinek Seiko... U mě doma se uživěj dvoje Seiko - jedny Diversky k vodě a na sport a chronografy na sporty, které nemají s vodou nic moc co dočinění, ale vícero hodinek Seiko už mi přijde nadpočetné. tak, kazdy ma ine priority :-)
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 tak, kazdy ma ine priority :-) V zásadě bych to viděl tak, že bych si být tebou třeba nechal Seika dvoje, jedny do vody a druhé jen tak a zbytek bych prodal a za utržené peníze něco nakoupil 1 2
michali Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Před časem jsem řešil obdobné a nakonec jsem si nechal jen hodinky, které nosím. Koupil jsem si do práce lepší oblekovky Montblanc a nechal si Samuraje na casual friday a do moře. Na víkendy a vandry mám otřískané švýcary po strejdovi nebo timexy. Nejak jsem zjistil, že mi hodinky ve sbírkové krabici neuspokojují.
FiXilVer Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 1-3 hodinky bohate stacia.. dokonca mne stacia dvoje ( nepotrebujem oblekovky, v tom pripade 3 je ideal ). Jedny poriadne hodinky, za ktore som ochotny dat viac a jedny lacne, na nejake aktivity pomimo.
railmaster Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Asi 1-3 kusy sú lepšia alternatíva, ale aj k väčšej zbierke sa nakoniec musíš dostať cez tie 1-3 kusy. Táto terapia nie vždy pomôže od zhromažďovania ďaľších hodiniek. Môže sa stať, že nakoniec namiesto 10 lacnejších kusov budeš mať časom 3 drahšie + 10 lacnejších.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se