jiriskopal68 Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 NO ale Plho zde mluvime o PO ne SMP. Navic PO se prodavaj od 2006, 2004 byly jeste nekde na prkne. btw, SMP z r 2004 mam a zemegula nikde, nepletes se? Pac treba na cerne 2254 se urcite gravirovani dostalo az na posledni serii nekdy v r 2006-7. Jinak super unos diky Jiriskopalcosi s dotazy na veci, co se tu resily x.krat.... no nicm dnes nemam svuj den... Hele, tuto odpověď jsem tady už četl xxx krát, pročítám to tady poctivě každý den, někdy ale není od věci otázky i opakovat, pokud tě to irituje, tak se k tomu nevyjadřuj, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Omega je univerzálnější, leč nudná. Volil bych Doxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Jiří, snad si neopustil Doxu ? Našel jsem Ti perfektní tip, co říkáš ? Kdybych neškudlil na Rolexy Explorery, které mají být příští rok, neváhal bych. Vypadají báječně. Doxa SUB 750T GMT Caribbean Limited Edition Divers Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Jiří, snad si neopustil Doxu ? Našel jsem Ti perfektní tip, co říkáš ? Kdybych neškudlil na Rolexy Explorery, které mají být příští rok, neváhal bych. Vypadají báječně. Doxa SUB 750T GMT Caribbean Limited Edition Divers Už jsem se na tady ty 750 díval, pro mě jsou trošku přeplácané, gmt nemusím a myslím že mají 24h cifr, to bych si nezvykl, ale děkuji, myslím, že to budou PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Hele, tuto odpověď jsem tady už četl xxx krát, pročítám to tady poctivě každý den, někdy ale není od věci otázky i opakovat, pokud tě to irituje, tak se k tomu nevyjadřuj, díky Omlouvam se, nevsiml jsem si, ze unasis vlastni thread Jaxem psal, nemam svuj den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Jasně, sedmsetpadesátky se od pětitisícovek se značně liší. Ty co jsi měl vyhlídnuté a které si prohrál byly skvělé, byla to škoda. Psal jsem, že jsem příznivec Omegy, takže souhlasím, běž do Planet Oceanu a Doxy si kup v příštím kole . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 SUB750GMT jsou nááádhernýýý! Jiří: podle vlákna v sekci koupím jsi se asi už rozhodl, určitě dobře a hlavně, hlavně sis vybral mnohem snadnější cestu. Koupit PO nebude problém, zatímco Doxa se moc koupit nedá. Vyhlídl jsem si cca před třemi týdny ty GMTéčka, oranžový, a kdybych se rozkrájel, v evropě jsem žádný na prodej nenašel. Taky můžu potvrdit poněkud tatarskej přístup Doxa customersupport kterej již popsali kolegové v jiných vláknech. Opravdu špatná vizitka pro tak krásný hodinky, škoda:-(. Takže rada na závěr, pokud jste jen maličko netrpěliví a myslíte si, že by jste mohli od Doxy dostat alespoň nějaký informace, jako je cena či termín dodání, zvažte radši koupi jiný značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 5. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 SUB750GMT jsou nááádhernýýý! Jiří: podle vlákna v sekci koupím jsi se asi už rozhodl, určitě dobře a hlavně, hlavně sis vybral mnohem snadnější cestu. Koupit PO nebude problém, zatímco Doxa se moc koupit nedá. Vyhlídl jsem si cca před třemi týdny ty GMTéčka, oranžový, a kdybych se rozkrájel, v evropě jsem žádný na prodej nenašel. Taky můžu potvrdit poněkud tatarskej přístup Doxa customersupport kterej již popsali kolegové v jiných vláknech. Opravdu špatná vizitka pro tak krásný hodinky, škoda:-(. Takže rada na závěr, pokud jste jen maličko netrpěliví a myslíte si, že by jste mohli od Doxy dostat alespoň nějaký informace, jako je cena či termín dodání, zvažte radši koupi jiný značky... Jo, jo přesně jak píšeš, psal jsem Doxe asi před 3 týdny a odpovědí jsem se také nedočkal, tenkrát jsem byl rozhodnutý na 100% pro Doxu i za cenu DPH + CLO, kdyby byli pružnější, mohli mít kšeft, tak mají prd!Do dnes žádná odpověď!Zkus ještě Ebay.co.uk, někdy ti vše Ebay.com nevytáhne.Sem tam se dá v Evropě na ně narazit, ale je toho jako šafránu a svůj díl na tom nese asi právě politika Doxy.S PO to ale také nebude tak snadné, v tuzemsku jim za ně bez pár korun 80tis. nedám, nejlevněji jsem je sehnal v Klenetnictví, myslím Caesar, někde ve Zlíně 66tis, a potom v Německu za cca 57, při dnešním slušném kurzu EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Jo, jo přesně jak píšeš, psal jsem Doxe asi před 3 týdny a odpovědí jsem se také nedočkal, tenkrát jsem byl rozhodnutý na 100% pro Doxu i za cenu DPH + CLO, kdyby byli pružnější, mohli mít kšeft, tak mají prd!Do dnes žádná odpověď!Zkus ještě Ebay.co.uk, někdy ti vše Ebay.com nevytáhne.Sem tam se dá v Evropě na ně narazit, ale je toho jako šafránu a svůj díl na tom nese asi právě politika Doxy.S PO to ale také nebude tak snadné, v tuzemsku jim za ně bez pár korun 80tis. nedám, nejlevněji jsem je sehnal v Klenetnictví, myslím Caesar, někde ve Zlíně 66tis, a potom v Německu za cca 57, při dnešním slušném kurzu EUR Mne to trochu pripada, akokeby bola Doxa uz len papierovou firmou, pre ktoru retro potapky kompletne vyraba niekto iny. Ale rad by som sa mylil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 No já pár "odpovědí" i dostal, ale nikdy jsem se v nich nedočetl to, na co jsem se ptal. Dozvěděl jsem se například: Většina modelů se posílá ze swissPři dodání na swiss adresu by byla cena cca o 35% víc než je akční na webu, nicméně na ty, který jsem chtěl, žádná akční cena není, přesnou cenu v jakýkoliv konvertibilní měně mi nikdo nesdělil.Modely SUB1200 a SUB5000 oranž mohou poslat taky z rakouska (uvnitř EU), ale za kolik, to už jsem se nedozvědělJo a taky že teď mají v továrně zavřeno, proč to nevímSuma sumárum spousta zbytečnejch informací, ale ty jediný podstatný (cena, doba dodání, odkud) jsem nedostal, docela chabej výsledek na to, kolik jsme si vyměnili mailů. Na doxy prostě zapomenu podzimní nákup vynechám a koupím si pod stromeček rolex:-). No a nový PO za 57 nejsou špatný, ne? Teď jsem někde zahlíd quantum of solace myslím za cca 70 to taky není úplně zlý, ne? A teď je euro příznivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Emte: i na mě to dělalo ten dojem, že vlastně SUB kusy někdo někde vyrobil a těď to jen prodávají, navíc bůh ví kdo to vlastně prodává... kdyz jsou availabile pouze přes net?!? A na závěr, zkoušel jsem i zdejší firmu FAST, jakože zástupce doxy a tam mi potvrdili, že modely sub vůbec neumí dodat, od "výrobce" je nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ja jsem s Doxou komunikoval celkem hladce, v tom problem nebyl. Odpovidali na maily i na me vlezle dotazy. Problem byl, ze me vzdycky vytocila ta cena, za kterou bych je mel a ktera byla o 50% vyssi, nez za kolik je doma rozbali kluci za louzi. Proste pokud nemas nekoho, kdo Ti je priveze ze Statu, tak to asi nema cenu. Na jednu stranu me tesi, ze jsem tyhle Shaolinske zkousky prekonal a mam jedny ze dvou hodinek na foru, na druhe strane by me samozrejme potesilo, kdyby tady bylo Doxacu vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Ale jo, když mně jen vždycky vadí, když napíšu do mailu třeba tři otázky a dostanu odpověď sice téměř obratem, ale jen na půlku otázky první. Bohužel je to dost častej jev v komunikaci s různejma zákaznickejma centrama. Nicméně jsem od přírody mírná povaha, takže už pomalu chladnu a ještě to asi zkusím, protože ty hodinky jsou fakt krásný a soudě podle přístupu doxy jich v evropě moc nebude:), asi je prostě chci i když mě doxa se.e. Takže začnu hned tady: Nebyl by někdo ze zde přítomných chronomagorů cestující do USA ochoten přivézt Doxy? Peníze samozřejmě předem, kvalitní tekutá či jiná odměna za ochotu jistá;-). Více v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Tady máš SUBY 750 GMT navrch v limitce na prodej, nevšiml sis ? Ukazoval jsem je jirimuskopalovi68. Ceny nesleduju, ale řekl bych, že za cca 58 při současném kurzu jsou asi v pohodě, ne ? Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Tady máš SUBY 750 GMT navrch v limitce na prodej, nevšiml sis ? Ukazoval jsem je jirimuskopalovi68. Ceny nesleduju, ale řekl bych, že za cca 58 při současném kurzu jsou asi v pohodě, ne ? Dík, všiml jsem si jich i přímo na e-bay, nicméně "potřebuju" oranžový, ne modrý. Samotnou cenu hodinek neřeším, je mi šumák, jestli to bude o 100USD víc nebo míň, řeším clo a dph při poslání...proto ta prosba o osobní dovoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Aha, tak proto. Z těhle aukce jsem celý urvaný, nevím co dělat. Mám v merku jiné hodinky, ale Caribbean mě fest lákají. Myslíte, že jsou v pohodě, že to nebudou žádné fake ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 (upraveno) Kluci, prosím vás , mrkněte na Doxy. Co myslíte, jsou v pohodě,hodně o nich přemýšlím. Díky moc. Doplnil jsem odkaz. Upraveno 6. srpna 2010 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Mne se u těch modrejch a černejch nelíbí ty tlustý indexy, oranžový a žlutý mají oddělenou luminiscenční barvu od širšího bílého podkladu černými linkami, přijde mi to hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 U GMT souhlasim s xjr1. Fejky to asi nebudou. Ale nejsem odbornik na identifikaci fejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Sakra, není to 1000, abych ho vyhodil z okna. Doxy jsem vůbec nezkoumal, nemám žádné zprávy jestli se dělají fake nebo ne. Hajzlové, teď člověk nemá žádnou jistotu. Krátký šot vypadá důvěrohodně, ale bůh ví k jakým je hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se