Jakubisko Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Nejdříve velmi vysoký zájem po SZ. Hodinky si prý vezme ještě dnes, to jsem byl ale na cestě, tak jsme se domluvily na druhý den. Druhý den ticho po pěšině, zpráva nebo omluva nebo jiná reakce žádná.
Gilius Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Jak tak koukám,podobnejch týpků je tu čím dál tím víc Je dobře,že o nich referujete!!!!!
lopata Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) V 3. 8. 2010 v 5:37, 'Jakubisko' napsal: Nejdříve velmi vysoký zájem po SZ. Hodinky si prý vezme ještě dnes, to jsem byl ale na cestě, tak jsme se domluvily na druhý den. Druhý den ticho po pěšině, zpráva nebo omluva nebo jiná reakce žádná. Snad je lepší pozdě než nikdy? Krasny vecer Jakubisko,hluboce se omlouvám za to,že jsem druhý den v srpnu 2010 neodpověděl.Asi má arogance vůči členu fora mě nedovolila říci,že jsem hodinky koupil jinde,protože jsem je musel mit ten den. Spousty veci se v mém živote zmenilo a já doufám,že takto již nikdy s někým jednat nebudu. Jako omluvu prosím přijmy moji nabídku,jednorázového nákupu u firmy viz osobní zprava,kde disponuji 20% slevou. můj telefon je viz.osobní zprava Přeji krásný podzim..Zdenek Upraveno 18. října 2011 uživatelem lopata
KGrob Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Chlapec se k tomu postavil čelem. To se cenní
ttrstom Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Za me 100% pozitivni komentar, od prvni reakce na SZ do samotneho prodeje jednoznacne rikam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se