Přejít na obsah

Funkčnost Chronomagu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jarda
Odesláno

Zdravím, je možné, že by byl poslední článek na Chronomagu z 24.3.05 ? nebo mám něco špatně?

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno
  watch napsal:
Napriklad vcera vecer mi Chronomag asi hodinu nesel. Neni to poprve. Kde je chyba?

A skoro ti určitě přestalo bít srdce, ne ? :-))

Návštěvník Kamil
Odesláno
  old black napsal:
: Chronomag - máš nějakou kontrolu, aby se zabránilo vícenásobným identitám?

Taky by mě to zajímalo. A dá se nějak kompletně vymazat už založená identita?

Odesláno

Můj dotaz byl jasný. Je to nešvar z jiných webů: nakopali mně do prdele jako "A", tak se zaregistruju jako "B" ( a budu nasírat dál). Problému nerozumím, jen se ptám, jestli je obrana. Tento web je moc fajn a asi bude jen otázkou času, kdy se stane cílem nějakýho magora ...

Odesláno
  Ondraj napsal:
  watch napsal:
Napriklad vcera vecer mi Chronomag asi hodinu nesel. Neni to poprve. Kde je chyba?

A skoro ti určitě přestalo bít srdce, ne ? :-))

:D :D :D

old black: možná by pomohlo nějaké ověřování identit členů, ale zhostit se toho se asi nikomu nebude chtít a asi ne všichni budou pro.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nebo jako to dělají aukční servery. Přijde ti potvrzovací kód normálně poštou na adresu a bez toho nejde dokončit registrace. Jenže dělat to teď zpětně?

Na druhou stranu kdyby to byl dostatečně zarputilý magor, asi by si taky nějak poradil.

Já měl na mysli trochu jinou věc. Když jsem se tady poprvé zaregistroval, dlouho jsem se nevracel, mezitím zapomněl heslo, které jsem si nikam nepoznamenal. Tak jsem založil novou identitu, pak jsem si vzpomněl na staré heslo. Takže tu druhou identitu vůbec nepoužívám, rád bych ji smazal, ale nevím jak na to.

Odesláno

old black: ta IP adresa by šla, ale dnes má stejně dost lidí bud více IP adres nebo k nim jinde aspoň přístup, tak nevim jestli by to bylo ono. Ale bylo by určitě fajn, kdyby člověk věděl od koho na foru může třeba s důvěrou koupit hodinky atd.

Kamil: Určitě by to měla být pro admina sranda a možná už má obstaráno, že dlouho nepoužívaná registrace (6 měsíců) se smaže.

Návštěvník Kamil
Odesláno

To jo, jenže já jeden příspěvek poslal, když jsem zkoušel jestli je to ještě funkční. A taky by měla být možnost smazat sám sebe :)

Odesláno

Kamil: No s tim heslem - já mam vlastně jen 3 hesla, které podle potřeby používam + jedno heslo pro nejdůležitější věci, takže se mi zapomenout heslo nemůže stát, leda bych dostal betonovym klackem po papule :-) Trápí tě ty dvě registrace moc? :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Netrápí :)

Taky jsem používal převážně dvě stejná hesla, pak mi to jeden známý, který je expert, rozmluvil. Teď jich používám asi deset. A i rozdílný nicky.

Odesláno

old black: Přesně tak.

Kamil: Já ty hesla používám od střední školy a zatím sem žádný problém neměl. Až nastane, nechám si taky poradit od experta, ikdyž informační technologii už mam vystudovanou ;) Neměli bychom už dávno spát? :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já chodím spát většinou dost pozdě.

To není vystudovaný expert jako možná ty :) Ale o bezpečnosti na síti něco ví (aby ne, když to zná z druhé strany).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...