Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nezapajaj, nezapajaj, ty sa odpajaj :pokey: ... o tvem IQ a naslednem motani se do svych zvastu uz koluji legendy :gora: . A to tu jsi uz cele 2 mesice :happybday:

IQ moje je uplne inde ako to tvoje a tvoje mimo prispevky v tomto vlakne to aspoň dokazuju..Ani nechapeš o čom tu pišem a to je pointa tvojho prispevku, nevieš sa zapojiť, tak aspoň napišeš..aj keď mimo.

Odesláno

Ved X5tku ti neberiem..A čo? Pytal som sa na bmw radu..nie len na X5tku..

A uprimne? Po 2 mesiacoch išla preč, a to nebolo tak davno.

Dôvody asi poznaš aj sam, komfort podvozku, prejazdosť..pokial X5 maš na dialnicu, občas na lyžovačku určite stači.

No na podvozok Q7 určite v bmw ešte dlho budu hladať adekvatnu odpoveď.

Předtim si se ptal, jestli jsem někdy jel v Q7. Odpověď je ano, psal jsem to předtim, otec to měl 3 roky zhruba, takže jsem se v tom najezdil víc než dost a zbavil se toho...teď má GL 450 a je to úplně jinej svět hochu.

Jinak bych se tě chtěl zeptat, kde s tou Q7 jezdíš v terénu? Protože ta Q7 vyjede asi stejně jako ta X5 :D...já jen, že tady házíš machry, jak je Q7 o tolik lepší v terénu díky quattru. Bohužel musím opět napsat, že je to technologicky zastaralejší systém než má konkurence z Mnichova či Stuttgartu :)

Odesláno (upraveno)

Předtim si se ptal, jestli jsem někdy jel v Q7. Odpověď je ano, psal jsem to předtim, otec to měl 3 roky zhruba, takže jsem se v tom najezdil víc než dost a zbavil se toho...teď má GL 450 a je to úplně jinej svět hochu.

Jinak bych se tě chtěl zeptat, kde s tou Q7 jezdíš v terénu? Protože ta Q7 vyjede asi stejně jako ta X5 :D...já jen, že tady házíš machry, jak je Q7 o tolik lepší v terénu díky quattru. Bohužel musím opět napsat, že je to technologicky zastaralejší systém než má konkurence z Mnichova či Stuttgartu :)

Otec mal! :smile_anim:

A v com je X5 vyspelejšia? To ma važne zaujima..

GL je uplne mimo tema (s tym tu ani nechoď) , ale pobavil si..

Gčko beriem, no s GL si važne dal tomu kliniec..ako aj otec ma..a teraz ma..hahaha

A nie quatru, ale hyd.podvozku..otec mal tiež ?:smile_anim:

Upraveno uživatelem martin.L
Odesláno

Otec mal! :smile_anim:

A v com je X5 vyspelejšia? To ma važne zaujima..

GL je uplne mimo tema, ale pobavil si..

Gčko beriem, no s GL si važne dal tomu kliniec..ako aj otec ma..a teraz ma..hahaha

jojo, otec mal...ja jsem cucak, kterymu je 22 a pritom si dovolim tvrdit, ze uz mam i celkem dost zkusenosti s autama, venuju se jim, hodne jsem jich uz ridil a tim nemyslim zrovna 10 metru po parkovisti. A okrem toho mam i dopravni skolu, kde jsme samozrejme probirali i komplet technologie v automobilech. Pokud ti to mam nejak tak naznacit, tak Audi pouziva lehce vylepseny torseny, ktery nedokazou tak dobre posilat silu na jednotliva kola jako BMW...tj. ta ctyrkolka je pevna oproti variabilnejsimu BMW :).

A jinak GL je mimo, ale je to auto, ktery ma alespon neco spolecneho s offroadem a to jsou uzaverky difu. Ne jako Q7, ktera ma jak jsi uz sam povidal "tlacitko offroad".

Sibir tu X5 ma a pristupuje k ni spravne, nenadsazuje to jako off-road. To auto je veliky, neco se do nej vejde, diky pohonu 4x4 to nejaky hory na lyzovacku vyjede. Nedela z toho drsnej terenak jako ty z Q7.

A jeste jednou se ti hluboce omlouvam, ze je mi teprve 22 a ze jeste nemam tolik penez, abych si dovolil ty auta a musim s nima sbirat zkusenosti, ikdyz nejsou moje.

Odesláno

ja beru svou X5ku jako zvedlej kombik a jako takova funguje skvele. nikdy jsem nemel ambice s tim jet camel trophy mundo maya ani vyjet na gerlachovsky stit..

To beriem. Ako "zvedlej" kombik aj išla po 2 mesiacoch..

Pokial tebe vyhovuje, je to ok a o tom to je.

Tu bola tema inde, 3.5L, ešte raz "3.5L" ma štandard 306k a uz bol dotaz na "špeci ediciu", s ironickym podtonom..

Všetci zasveteni vedia o čom som pisal..335i benzin vychadza z..

Ja ma auta ako dopravny prostriedok na cesty, ego mi to nedvyha..a otcove už vôbec nie.

Odesláno

To beriem. Ako "zvedlej" kombik aj išla po 2 mesiacoch..

Pokial tebe vyhovuje, je to ok a o tom to je.

Tu bola tema inde, 3.5L, ešte raz "3.5L" ma štandard 306k a uz bol dotaz na "špeci ediciu", s ironickym podtonom..

Všetci zasveteni vedia o čom som pisal..335i benzin vychadza z..

Ja ma auta ako dopravny prostriedok na cesty, ego mi to nedvyha..a otcove už vôbec nie.

no abychom si rozumeli...muj daily car neni otcovo GL...mozna minimalne z duvodu, ze by on nemel s cim jezdit :D ...a nechci se tady nicim takovym vytahovat, psal jsem to z duvodu, ze jsem chtel vyjadrit svoje zkusenosti s Q7 a GL, posmevacku ...nevim kolik je tobe, ale urcite vic nez me...tak se te zeptam..v cem jsi jezdil ty v mem veku?

Odesláno (upraveno)

jojo, otec mal...ja jsem cucak, kterymu je 22 a pritom si dovolim tvrdit, ze uz mam i celkem dost zkusenosti s autama, venuju se jim, hodne jsem jich uz ridil a tim nemyslim zrovna 10 metru po parkovisti. A okrem toho mam i dopravni skolu, kde jsme samozrejme probirali i komplet technologie v automobilech. Pokud ti to mam nejak tak naznacit, tak Audi pouziva lehce vylepseny torseny, ktery nedokazou tak dobre posilat silu na jednotliva kola jako BMW...tj. ta ctyrkolka je pevna oproti variabilnejsimu BMW :).

A jinak GL je mimo, ale je to auto, ktery ma alespon neco spolecneho s offroadem a to jsou uzaverky difu. Ne jako Q7, ktera ma jak jsi uz sam povidal "tlacitko offroad".

Sibir tu X5 ma a pristupuje k ni spravne, nenadsazuje to jako off-road. To auto je veliky, neco se do nej vejde, diky pohonu 4x4 to nejaky hory na lyzovacku vyjede. Nedela z toho drsnej terenak jako ty z Q7.

A jeste jednou se ti hluboce omlouvam, ze je mi teprve 22 a ze jeste nemam tolik penez, abych si dovolil ty auta a musim s nima sbirat zkusenosti, ikdyz nejsou moje.

No GL je na tom podobne ako Q7, otec nevysvetlil?

Q7 ma elektronicku uzávierku diferenciálu, adaptívne pneumatické pruženie,...a o podvozku ako ma audi sa glku len..

Ma vankuse, nie hydraul. podvozok..a tie su znova niekde inde, o Gl by som vedel dalej pisať, ale nestoji mi to za to.

Radsej zbieraj skusenosti v tech. vyučbe.

Q7 som porovnal s X5, X6, ktore su viac menej uplne pozadu..komfort jazdy, podvozok-komfort podvozku,...o tom som pisal.

Odesláno

no abychom si rozumeli...muj daily car neni otcovo GL...mozna minimalne z duvodu, ze by on nemel s cim jezdit :D ...a nechci se tady nicim takovym vytahovat, psal jsem to z duvodu, ze jsem chtel vyjadrit svoje zkusenosti s Q7 a GL, posmevacku ...nevim kolik je tobe, ale urcite vic nez me...tak se te zeptam..v cem jsi jezdil ty v mem veku?

Mam to porovnať? Nechci..na moju dobu to bolo veľmi dobre..

Odesláno

No GL je podobne na tom Q7, otec nevysvetlil?

Q7 ma elektronicku uzávierku diferenciálu, adaptívne pneumatické pruženie,...a o podvozku ako ma audi sa glku len..

Ma vankuse, nie hydraul. podvozok..a tie su znova niekde inde, o Gl by som vedel dalej pisať, ale nestoji mi to za to.

Radsej zbieraj skusenosti v tech. vyučbe.

počkej...já nesrovnávám GL a Q7. To se ani srovnávat nedá, brouku :D ... bavilo se tu o Q7 a X5...s tím, že já podotkl, že GL vyměnil za Q7 a to proč? no protože je lepší :D

Odesláno (upraveno)

počkej...já nesrovnávám GL a Q7. To se ani srovnávat nedá, brouku :D ... bavilo se tu o Q7 a X5...s tím, že já podotkl, že GL vyměnil za Q7 a to proč? no protože je lepší :D

Otcovi vrať notebook dieťa brouku a spať. GL, Q7 môžeš do rana porovnavať a ostaneš na mrtvom bode..

JA som pisal o X5tke, ktora mi vydržala 2 mesiace a nikdy viac, X6 mala rekord polroka..:smile_anim: a ani jedno nikdy viac.

Odesláno

btw. ja mam celkem svedomi cisty...a obhajobu Q7? pokud pracujes v marketingu Audi, tak to taky dokazu pochopit :)...jinak si tu vypravej co chces o svych 3,5 litrech...

Odesláno

Otcovi vrať notebook dieťa brouku a spať. GL, Q7 môžeš do rana porovnavať a ostaneš na mrtvom bode..

JA som pisal o X5tke, ktora mi vydržala 2 mesiace a nikdy viac, X6 mala rekord polroka..:smile_anim: a ani jedno nikdy viac.

no ja myslim, ze je fakt celkem ubohost se vysmivat lidem za vek ;-) ..a jinak mimochodem..ano, mel jsem vlastni audi..na kterou jsem si vydelal...A4...kterou jsem vzapeti po 7 mesicich prodal, protoze jsem poznal, jak otresny delaj auta oproti trojkovemu BMW, kterym jezdim ted...

Odesláno

btw. ja mam celkem svedomi cisty...a obhajobu Q7? pokud pracujes v marketingu Audi, tak to taky dokazu pochopit :)...jinak si tu vypravej co chces o svych 3,5 litrech...

Viac menej prispevok mimo, ale 22r ta ospravedlňuje uplne!

Otec vie že ešte si na nete? Tak šup a spať. Tema je skusenosť a vlastna..nie čo tata povedal.

Papa.

Odesláno

Viac menej prispevok mimo, ale 22r ta ospravedlňuje uplne!

Otec vie že ešte si na nete? Tak šup a spať. Tema je skusenosť a vlastna..nie čo tata povedal.

Papa.

jo ty drzis bobrika trapnosti...tak to potom chapu ;-)

Odesláno

no ja myslim, ze je fakt celkem ubohost se vysmivat lidem za vek ;-) ..a jinak mimochodem..ano, mel jsem vlastni audi..na kterou jsem si vydelal...A4...kterou jsem vzapeti po 7 mesicich prodal, protoze jsem poznal, jak otresny delaj auta oproti trojkovemu BMW, kterym jezdim ted...

Trojku som daroval na firme stavbyveducemu, na vzdialenosť 500km bolo utrpenie s tym niekam docestovať.

Nakupny košik, nie auto! A v zime..parada!

Audi A4 je na tom podobne, male, nepohodlne..pokial maš ešte v tom 2L, otras!

Tak si si už popozeral katalog, zavri a už važne bež spať radšej.

Odesláno

Trojku som daroval na firme stavbyveducemu, na vzdialenosť 500km bolo utrpenie s tym niekam docestovať.

Nakupny košik, nie auto! A v zime..parada!

Audi A4 je na tom podobne, male, nepohodlne..pokial maš ešte v tom 2L, otras!

Tak si si už popozeral katalog, zavri a už važne bež spať radšej.

pokud mas v zime kvalitni gumy, tak to je da se rict uplne v pohode...a pokud to i tak neni v pohode, tak se nauc ridit

Odesláno

Ale ty si dnes KRAL!!!! To je unavou! :guitar:

no místo těhlech sraček, kdybys raději teda jako starší a moudřejší napsal něco ve stylu : "hele, nebudeme tady zbytečně házet off topic. Ty jsi jel v nějakých autech, ale já v nich jel taky a připadá mi to jinak. Tohle auto je blbý, protože je tvrdý a někde jsem se v něm zasekl. To druhý mi přijde v pohodě"

di

Pak bych těl vzal vážně a řekl, že ok, každej má svůj názor a svoje zkušenosti. Ale ty žvásty typu "není to tvoje auto, tak jsi to evidentně neřídil a navíc jsi dítě, tak to už vůbec nemá cenu, běž spát" ...to myslim v debatě o autech moc nepomůže...takže raději nahoď něco věcnýho a tohle si nech pro svoji starou :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

:D :D :D :D :D ja uz vim, kdo je Martin.L :D :D :D...ten, co mel ted v NAUTICACH ten skvelej off-topic o tom, jak ho vsichni bezmezne milujou... i na slovensku....tak prosim admina, aby kdyztak smazal vsechny moje posty, co jsem psal tady s dotycnym...protoze ty ted ztratily vsechnu vahu a mohl jsem si je usetrit :D...nekoho holt jeho renome dostihne i v jinych sekcich fora :D

A ZÁROVEŇ SE OMLOUVÁM VŠEM, KDO TUHLE MÍSTNOST NAVŠTĚVUJÍ, ŽE JSEM TO TADY TAK ZANEŘÁDIL KONVERZACÍ S TIMHLE "MISTREM"

Upraveno uživatelem Kazaam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...