Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jestli jsou zadky ještě dobré, tak kup dopředu to samé. Pro 90% řidičů stačí jakákoliv michelinka, 90% času budeš jezdit na 40% schopností tohoto auta 5% na 60% a zbylých 5% když pojedeš pilu tak na 80% :-) Pokud budeš opravdu chtít zkoušet co auto umí tak cupy, ale ty nejsou na běžný provoz úplně ideální... tak stejně semi slicky od pirelli nebo yokohamy , ale ty jsem nezkoušel. Prostě gumy co fungují perfektně na suchu po zahřátí, ale to se tě myslím netýká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

baza a ostatni: naučte se čist.

Na debilni komentaře nereaguju.

Ja mel naposledy jine gumy vepredu a vzadu na svojem Puntu 96' 1.1.

Dozadu jsem nechaval co zbylo pred smrti a v predu jsem mel cely rok zimni, nejlevnejsi Barumky. 

Muzu jen doporucit, kdyz jednou fakt nasnezilo, tak jsem byl jediny, kdo vyjel Frydlanty z centra na poprve :P, snad se ti to bude hodit.

Odkaz ke komentáři

Apropo, tady je to samej odbornik nebo koumak, treba mi poradite. Mam predni skla zatmavene s 70% propustnosti s atestem. Projde to na STK nebo uz ne?

pokud to máš na ton.sklech origo+70% folie tak to by nemělo...je otázkou jestli ale neprojde :D

Odkaz ke komentáři

Bezva, to budu muset nejak poresit. Sundavat to rozhodne nechci. Kdyz sviti slunicko, je to super

Tak pokud tam pojedeš na blind může se stát že dostaneš 30 dní na odstranění,možná když  se domluvíš přes někoho přivře oko,ale na druhou stranu i při běžné kontrole za toto můžeš dostat flastr tuším až 5000,-.....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...