BlackPanter Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ještě k těm gumam. Jestli s emtrojkou jezdíš za sedm a pár drobných, tak bych obul všechny pneošky stejný. S tou spotřebou kup Vraníci. A když pro ně pojedeš do Slušovic, tak k nákupu dostaneš aji litr píva Vraník, to u Mišelinu nedávaj. Tudle sem je vobul na Favorita a nesjížděj se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Tak to ale nevim. Ja uz to tak koupil. Zkusim nekde dohledat dle vin. Nicmene, kdyz bude propustnost 70%, projit by to melo. Chapu spravne?Propustnost 70% je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Tak pokud tam pojedeš na blind může se stát že dostaneš 30 dní na odstranění,možná když se domluvíš přes někoho přivře oko,ale na druhou stranu i při běžné kontrole za toto můžeš dostat flastr tuším až 5000,-.....Při poslední změně auta jsem šel udělat stk kvůli evidenčce, pův. majitel se oháněl homologacemi a několika prošlýma technickýma, nicméně mě okamžitě vyrazili.. Tak jsem to sloupnul a odpo prošel v pohodě. Pokud to budeš řešit sám, tak jedno okno je tak na 15 minut, ideálně sloupnout, nástříkat olepené plochy jarovou vodou a žiletkou stáhnout, po pár minutách rosení to jde dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Propustnost 70% je v pohodě.to jen v případě že nemáš origo tonovaný Při poslední změně auta jsem šel udělat stk kvůli evidenčce, pův. majitel se oháněl homologacemi a několika prošlýma technickýma, nicméně mě okamžitě vyrazili.. Tak jsem to sloupnul a odpo prošel v pohodě.Pokud to budeš řešit sám, tak jedno okno je tak na 15 minut, ideálně sloupnout, nástříkat olepené plochy jarovou vodou a žiletkou stáhnout, po pár minutách rosení to jde dobře..žádný kartičky,homologace ti nepomůžou,bohuželprý je dobrej i fén a nahřát to,jde to prý rychleji a čistěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Min. propustnost světla bočních předních oken je 70%. Pokud jsou skla z výroby tónovaná a máš fólii z propustností 70%, tak si může být na 100% jistý, že STK neprojdeš. Pokud jsou skla čirá, tak to problém není. Fólie musí být homologovaná v ČR a musíš k tomu mít papíry, jinak taky neprojdeš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 si mel jet na STK v srpnu se stazenyma okynkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kazdopadne prekvapeni pro me je ze Michelin na nove pneu ma 6mm misto 8/9mm od jinych vyrobcu jako je napriklad Continental či Bridgestone.Ještě k tomuto. Mám za to, že to není dle výrobce, ale dle konkrétního modelu. Např. ty klasické PS4 mají kolem těch 8, CUP2 kolem těch 6mm, PS4s nevím. Ale to podstatnější pro finální celkový nájezd není ani tak tento údaj, ale TW index (nebo indicator), kterým jde porovnat pneu co do rychlosti opotřebování. Ten se ale u prodejců většinou ani neuvádí a i na webu výrobců je to někdy problém objevit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 si mel jet na STK v srpnu se stazenyma okynkama :-)První co ti řekne technik je, všechny okna nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Laska si v oktobri kupuje nove letne pneumatiky, lebo su vo vypredaji, a vy tu z toho robite vedu kvoli dvom milimetrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 To je příprava na sezonu 2019, v zimě se s tím nejezdí, sůl je zlo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Už to tady bylo ale bez odpovědi.má cenu místo naturalu 95Bezolovnaté automobilové benziny jsou směsí kapalných uhlovodíků vroucích v rozmezí převážně 30 až 210 °C. Jsou určeny jako palivo pro zážehové motory a jsou definovány normou ČSN EN 228tankovatBA 95 optimal o kterém výrobce Eurooil tvrdíŽivotnost motoručistí a udržuje spalovací prostor, sací ventily, vstřikovací trysky a vnitřek karburátorů (tzv. ?clean up? a ?keep clean? efekt)vylepšené mazací účinky zajišťují hladký a pružný chod motorusnížené tření přispívá ke snížení spotřeby paliva až o 4 %Provozuschopnostsnížení škodlivých emisí výfukových plynů, především obsahu kysličníků dusíku a nespálených uhlovodíkůzlepšené antikorozní vlastnosti zvyšují ochranu celého palivového systémuzvýšená operabilita při studeném a teplém startu motorukompenzace negativních efektů přítomnosti etanolu na některé vlastnosti palivaNebo je to jen reklamní kec. Upraveno 5. října 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 To je otázka, jestli bude nějakej zásadní rozdíl mezi obyč a tímhle, když optimal byl dneska jen o 0,5 Kč dražší (tankoval jsem dneska u EO, tankuju skoro výhradně tam a beru obyč.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Conrad: Otázka je, jestli není lepší si obyč 95 aditivovat sám. Víš, kolik tam dáváš a čeho. Dříve jsem dával VIF, nyní zkouším Winn's.I přes lepší recenze na ten první mi přijde lepší Winn's. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Neber si to špatně, nechci šťourat, ale jak můžeš v "domácích" podmínkách říct, že ten jeden se Ti zdá lepší než ten druhý? Podle čeho to poznáš? Vždyť to snad přece ani nejde u těchto přípravků bez nějakých laboratorních podmínek rozeznat rozdíly, natož pak vůbec nějaký účinek. Nevím, třeba pro to jen nemám cit, ale já tedy nic nepoznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 A neni řekněme slušnej (kvalitní, nešizenej) obyč benzín lepší než všechny vylepšený pajcy. Nevím, jak si ověřit ty reklamní průpovídky, jak to pomáhá motoru a já nevím, čemu všemu. Já bral dycky obyč benzín (ne teda u nějakejch pochybnejch pump) a nikdy se motoru nic nestalo. A třeba to jak reklamuje MOL, že má všechna paliva plně aditivovaná a vylepšená mě vyloženě od nich odrazuje a zásadně u nich netankuju. Bufíky maj ale většinou slušný :-) A že bych si do benzínu něco přilejval sám... to by mě mohli milovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Vezmu to od konce. Nikoho jsem nepřemlouval, aby něco lil do benzínu. Ta hlavička za 160,- nebo 220kč mě nerujnuje a komfort nelévání před tankováním je hlavně v případě Winn's dotaženej k dokonalosti. Dávám to tam proto, že to eliminuje negativní vlastnosti přidávaného etanolu, což je jen teorie, ale v praxi je s tím motor tišší. Hlavně když mu dám napít, má znatelně jemnější zvuk. Na to nepotřebuji žádné laboratorní měření. Laicky jsem usoudil, že je to mě i motoru příjemnější. Trošku nižší spotřeba je těžko měřitelná, i když jezdím podobný trasy, při jízdě se tím nezabývám a tak asi jedu pokaždé jinak. No a rozdíl oproti rokům, kdy jsem používal VIF je ten, že už při lehkém předávkování se motoru chtělo trochu méně do otáček atd. Aditiva jsou prakticy jediný rozdíl, mezi normálním a premiérovým palivem a můj názor je, že přínosem jsou, ale ať každý zkusí sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Ještě k těm vylepšenejm pajcům...Kdysi jsem četl, že snad benzina aditivuje právě zmíněným Vifem, ale možná si to pletu, je to dlouho a ani nevím kde to psali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) ...Aditiva jsou prakticy jediný rozdíl, mezi normálním a premiérovým palivem...Ale taky právě ten obsah bioslozky. To bych považoval dokonce za zásadnější faktor, než woodoo mlhu kolem aditiv. Upraveno 6. října 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Asi tak... ta bioslozka je desna pracka.Proto lidi nez zazimovavaji auto nacepuje plnou 100ky. Nech tam 95ku a ty vstriky a dalsi veci budou na jare fakt lahoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Romane, jen poznámka, můj příspěvek nebyl cílen konkrétně na Tebe - Tvůj příspěvek, bylo to míněno obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se