Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

su to dva typy

jedny sportovejsie robustne (taser)

inak pekny vydareny model

druhe univerzalnejsie co do vzhladu

zalezi kde ich nosis, co nosis oblecene a pod.

ta myiota myslim ze nevadi az tolko. je to otazka priorit.

Tak jsem se tady trochu rozhlédl a myslím, že budu směřovat k něčemu jako je panerai luminor marina :suicide_anim:, to ale doma nemohu říci....zatím zůstávám hledačem a myslím, že mě na té cestě čeká ještě hodně hodinek...:rolleyes:

Odesláno

hej k panerai smerujeme viac menej vsetci

ale pssst ;)

Tak jsem se tady trochu rozhlédl a myslím, že budu směřovat k něčemu jako je panerai luminor marina :suicide_anim:, to ale doma nemohu říci....zatím zůstávám hledačem a myslím, že mě na té cestě čeká ještě hodně hodinek...:rolleyes:

Odesláno

hej k panerai smerujeme viac menej vsetci

ale pssst ;)

Tak to díky za ujištění , že jsem na dobré cestě:clap:

• po měsíci...
Odesláno

Mám Trasery Classic Automatic Pro Blue. Kupoval jsem je z obchodu z Londýna přes web asi před měsícem, vyšly na 400 liber včetně dopravy. Nejhezčí jsou v noci, to svítí opravdu nádherně, přes den vypadají celkem obyčejně a kvůli černé barvě vypadají ještě menší než těch 40mm. Na ovyčejný ETA 2824 strojek jsou překvapivě přesné, nabírají tak +10s/týden. Celkově jsem spokojený, snad mi na nich chybí jenom ukazatel rezervy nátahu, protože je nenosím úplně každý den, tak si nejsem někdy jistý, jestli ráno ještě půjdou. Jsou to moje první mechanické hodinky od Primek v dětství a naprosto mě to dostalo a už hledám další (.-).

Odesláno

No já mám na ceste Lum tech M25 a už se na ně těším, taky Eta 2824, tak si to užívej

Odesláno

Mám Trasery Classic Automatic Pro Blue. Kupoval jsem je z obchodu z Londýna přes web asi před měsícem, vyšly na 400 liber včetně dopravy. Nejhezčí jsou v noci, to svítí opravdu nádherně, přes den vypadají celkem obyčejně a kvůli černé barvě vypadají ještě menší než těch 40mm. Na ovyčejný ETA 2824 strojek jsou překvapivě přesné, nabírají tak +10s/týden. Celkově jsem spokojený, snad mi na nich chybí jenom ukazatel rezervy nátahu, protože je nenosím úplně každý den, tak si nejsem někdy jistý, jestli ráno ještě půjdou. Jsou to moje první mechanické hodinky od Primek v dětství a naprosto mě to dostalo a už hledám další (.-).

To je naprosto jasné, potřebuješ vrtič. A protože bývá obvykle dvojitý a s odkládacím místem pro ty s ruční nátahem, tak ještě minimálně jedny hodinky.

Mám ty samé Trasery už několik let, kupované tady, a jsem spokojen. Nenosím je denně.

Odesláno

Nicméně by mě zajímal názor na ty Traser clasic automatic.

jsou to dobré hodinky decentních rozměrů, jinak jak už tady padlo - cca už 3 roky jsou u výrobce doprodány

Odesláno

jsou to dobré hodinky decentních rozměrů, jinak jak už tady padlo - cca už 3 roky jsou u výrobce doprodány

Já jsem se na ně nechal nalákat na traser.cz, abych pak zjistil, že jsou opravdu těžko k sehnání, nakonec jsem je vygooglil na e-shopu jakéhosi londýnského prodejce hodinek, bohužel s vysněným modrým podsvícením byly jenom na koženém řemínku, takže jsem dokupoval zvlášť ještě origo PVD černý tah. Když je libra za 28 kaček, tak ceny na UK shopech často nevypadají vůbec špatně, navíc je to EU, takže se nepřidává problém DPH. Dodávka přišla do 24 od objednání.

Těším se, až bude zase dolar za 15, to se bude zase líp nakupovat :smile_anim: .

Odesláno

To je naprosto jasné, potřebuješ vrtič. A protože bývá obvykle dvojitý a s odkládacím místem pro ty s ruční nátahem, tak ještě minimálně jedny hodinky.

Mám ty samé Trasery už několik let, kupované tady, a jsem spokojen. Nenosím je denně.

Naprostý souhlas, už mám jeden winder objednaný.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja mam Omega Seamaster quartz uz pres 11 let a jsou porad naprosto skvely. Akorat ze dneska uz bych si priplatil za mechanicky, tenkrat jsem na to nemel. Navic v quartzu te to bude stat kazdy dva roky cca 2000Kc za vymenu baterie a pretesneni...

Takze hlasuju pro Seamastery, ovsem automaty, ne quartz.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Ty Archimede se mi líbí, myslím, že u něčeho podobného nakonec také skončím, co řítkáte na pilotky od Steinhart? Ty se mi také líbí. Nicméně by mě zajímal názor na ty Traser clasic automatic.

Su to moje prve mechaniky, hladal som asi tak +- 2 mesiace (za nakazu dakujem tomuto foru), svoje som nasiel nahodou na aukre tak som ich kupil, pvd verziu.

Presnost je +- v pohode lebo ju neriesim (tak raz za dva tyzdne ich nastavim), velkost je tak na hrane, ale mam tenku ruku takze ziadna tragedia, najvacsie + pre man je tritium. Nevyha je pvd, teda je celkom kvalitne ale ja si nedavam pozor takze uz ma par skrabancov, myslim ze clovek s koordinovanejsimi pohybmi sa nebude mat problem :)

celkovo velka spokojnost, ale uz pokukujem samozrejme po inych (nieco podobne, napr. lumtec BXX), takze asi pojdu prec... cize odporucam ale dopredu vyskusat koli velkosti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...