vraby Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 člověk kterej si kupuje MM a podobné záležitosti a ono to vůbec nemusí souviset s hodinkami trable má - možná ne finanční ale něco v pořádku rozhodně není - tak to vnímám já BIG YPO - he he - chápu, že to nemužeš pochopit - prostě to nejde - rozumím Asi jsi to nečetl celé,je mi tě hochu líto.Nebudu tady zbytečně zasírat vlákno v tak náročné debatě s tebou.
skalis Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Hele chlapi (YPO, Onion, malicko vraby), z toho nekouka nic dobryho, zacinate ujizdet do osobni roviny. Jak jsem psal, trochu nadhledu a chladnou hlavu.
Návštěvník YPO Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Asi jsi to nečetl celé,je mi tě hochu líto.Nebudu tady zbytečně zasírat vlákno v tak náročné debatě s tebou. je to tak jak píšeš - debata s plebsem je vždy náročná, únávná a každodenní
Milis Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 No, já to tady do zejtřka zamknu, než vám hoši trošku vychladnou hlavy.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.