Přejít na obsah

IWC vs. Rolex vs. Breitling  

75 hlasů

1. 1. Bez ohledu na cenu, co vy na to ?

• IWC Portuguese Yacht Club Chronograph
    • Rolex Deep Sea
    • Breitling Blackbird

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za rady a informace a jeden z nejlepších příspěvků.

K variantě koupit vicero a střídat je.., v těchto

cenových relacích mi to připadá velká rozmazlenost, chci jen jedny a na všechno.

Rozptyl chápu pro odbodníky, ale pro mne až tak veký rozdíl není a nepřipadá mi,

mám za to že

všechny se dají nosit všeobecně ke všemu.. ale tot názor laika. nebo ne ? :smile_anim: :sad01_anim:

Samozřejmě, nosit se dají všechny ke všemu, šlo mi spíše o to, jestli si nějaký výraznější sportovec (potapěč, letec, jezdíš na kole a pod), jaké nosíš nejčastěji oblečení (tričko, oblek) nebo tak. Pěkné jsou určitě všechny, ale vzhledem k tomu, že jsou každé úplně jiné, by bylo lepší si je postupně vyzkoušet, dát si odstup a nechat to v sobě pracovat. Potom uvidíš, jestli to budou jedny z tvého výběru nebo nějaké jiné. Žádné z tvého výběru si také nezaslouží drsné zacházení např. při sportu, proto jsem měl na mysli, že jedny hodinky většinou nestačí. Ale k tomu na zdejším fóru dojdeš za nějaký čas také. :smile_anim:

Já osobně rád střídám hodinky i podle aktuální nálady a naladění, i proto mi jedny hodinky nikdy nestačily.

Odesláno (upraveno)

.......................

Já osobně rád střídám hodinky i podle aktuální nálady a naladění, i proto mi jedny hodinky nikdy nestačily.

Přesně tak, mi tu nejsme žádný úchyláci ;) , my jen hledáme vnitřní klid pro naše duše. :)

Bohužel, ho většina zatím nenašla a možná ani nikdy nenajde. :rolleyes:

P.S. Osobně spřádám plány na páté, přestože jsem sem před rokem přišel s tím, že vybírám hodinky na "deset let".

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Přesně tak, mi tu nejsme žádný úchyláci ;) , my jen hledáme vnitřní klid pro naše duše. :)

Bohužel, ho většina zatím nenašla a možná ani nikdy nenajde. :rolleyes:

P.S. Osobně spřádám plány na páté, přestože jsem sem před rokem přišel s tím, že vybírám hodinky na "deset let".

Myslím si, že čím déle se zde člověk nachází, tím méně toho vnitřního klidu si v sobě zachovává. :suicide_anim:
Odesláno

Myslím si, že čím déle se zde člověk nachází, tím méně toho vnitřního klidu si v sobě zachovává. :suicide_anim:

Naprosto souhlasím, cca před půl rokem jsem tady začal hledat informace k

vysněným Breitling Blackbird a vydíte sami jak to postupuje.. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...