collie Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Když jsem se nedávno rozhodl pořídit nové Citizeny, zbývalo jenom vyřešit, kde je pořídit za rozumné peníze. Jedním z shopů s hezkou cenou byl italský Crazy-Time.it. Mé vysněné hodinky skladem, cena příznivá, odeslání max následující den po objednání, za malinký příplatek doručení do 48 hodin, platba PayPal. Ideální podmínky. Takže v neděli večer jsem je objednal a zaplatil a těšil jsem se na mail od prodejce, že je posílá :-). Celé pondělí nic a tak jsem večer kouknul na web na jejich pracovní dobu. No v pondělí jen 16:30-20:00. Objednání v neděli večer je vlastně jako v pondělí ráno, takže v úterý půjdou... A opravdu, v úterý 27.7. mi přišel mail, že hodinky 22.7. odešly. Takže 3 dny předtím, než jsem je objednal ;-). A byly poslány do Čech, někomu kdo se jmenuje Josef jako já, "jen" jiné příjmení. Takže mail a vysvětlování a nakonec omluva, jenom špatně poslaný mail, moje hodinky naštěstí ještě vyčkávají na Sicílii. Ve středu večer jsem opět urgoval odeslání a konečně jsem z prodejce vymámil odpověď, ve středu je poslal. Pak už následovalo jen několikrát denně zkontrolovat UPS, cestu Catania - Roma - Bolgna - Nurnberg - Prague. No a v pondělí 2.8. byly doma jako na koni. Takže za zaplacených 48 hodin se to také zrovna nepovedlo. Balíček poměrně velký, takže to vypadalo na pečlivé zabalení (až na ten teňoučký papír na vrchu). Ovšem po otevření to vypadalo následovně. Všude okolo byla krabička obalená bublinkami, ale nahoře ne! Samozřejmě přesně tam jsou samotné hodinky. Naštěstí tím veškeré hrůzy skončily, hodinky byly v pořádku: A pointa? Hodinky přišly, dokonce mě a jsou v pořádku. Že by se cestou poškodily i takhle mizerně zabalené je asi také celkem malé riziko. Ale podruhé bych to už asi absolvovat nechtěl :-) 1
ricous Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ještě že to dobře dopadlo... Kromě ne zrovna pečlivého zabalení mne překvapuje, že na ten "toaleťák" psal makarón adresy ručně, že si je nevytiskl.
sureshot Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 pekne ze sa takto tesis z hodiniek je mi to povedome
BlackSteel Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Gratuluju a obdivuju tvoji odvahu. Po mých zkušenostech s italskou spolehlivostí bych takhle kvalitní servis neočekával.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se