efreeti Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 No to sou aspon funkcni hodinky svetove znacky. Navic mechanicke.Ale pozor jsou to hodinky na velkou ruku...pocitam tak 17cm obvod zapesti MINIMALNE. 2 1
koveras Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Ja to v svojej podstate nechapem, v dobe ked tu pomaly kazdy obracia kazdu korunu je niekto schopny zaplatit za taky otras 3 litre a ani si do googlu nezada nazov hodiniek ci mu to vobec nieco najde.
cejny Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 (upraveno) Ja se jen divim ze to nepojmenovali graf von monte christo, ty by byla pecka (skoda, majitel znacky se snad jmenuje Martin Wehr) Je neuveritelne kolik lidi na ne prihazuje a kolik se jich proda. Lidi jsou ovce a na podobne keci berou. Upraveno 18. srpna 2010 uživatelem cejny
JanC Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 No to sou aspon funkcni hodinky svetove znacky. můžeš to rozvést?
Donut Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 A ze ani neni nikomu napadny,ze vetsina tehlech "luxusnich kousku" ma stejne resenej pruhled na strojek v ciferniku,vcetne toho skovystnyho "mustku" A to ani nemluvim o ty priserny plechovy spone,ktera je taky na 90% takovyhle produkce... Ach jo....
efreeti Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 No chtel sem reagovat tady na ty Citizen s prodejniho vlakna, ale netrefil sem se tak uplne s reakci Na Wehro a podobnych samozrejme nic funkcniho neni
JanC Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 No chtel sem reagovat tady na ty Citizen s prodejniho vlakna, ale netrefil sem se tak uplne s reakci Na Wehro a podobnych samozrejme nic funkcniho neni aha
kejklik Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Pokud hledáš něco víc než čongovi časoměry s životností cca 14 dní a zároveň to má být trochu design, nemusí to nutně znamenat kvantum peněz. Zkus značky typu Skagen, Lemania, Diesel, Nike, Nixon a další z přihrádky "dyzajnové hodinky". Prakticky ve všech jsou kvarcové strojky Myioty nebo Ronda, vodotěsnost na plavání není problém a několik let se nemusíš o nic starat. Vzhledem k ceně si můžeš pořidit hned troje.PS: nutné koupit jinde než v ČR, tady je totálně předraženo.
dalilamc Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Strašný kolotoče, tohle přeci nosí jen romové (nevím zda zde mohu napsat ciká*i),co jezdí ve 4.litrovým patnáctiletým Mercedesu a dělaj levou na lidi.... Ahoj všem, jsem zde nový omlouvám se pokud napišu nějaké hlouposti.. Vybral jsem si hodinky na aukru za neuvěřitelně nizkou cenu..Doslova neuvěřitelně.. První jsou tyto: http://moda.aukro.cz...ves_camani.html Těm bych i věřil, prodejce má dobré hodnocení a garantuje vrácení peněz... Druhé jsou tyto: http://moda.aukro.cz...oc31900_kc.html U těhlech si opravdu nejsem jistý.... Jsou to jistě luxusní hodinky, od malička hodinky zbožnuju, na toto forum jsem narazil náhodou a jsem rád že jsem na něj narazil.. Bohužel dobrý znalec nejsem..Nedokážu rozeznat padělek od skutečnosti.. Pěnez bohužel mám také málo a proto kupuju kvalitně na 1 pokus.. Děkuji za rady )
Honza K. Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Ty první mě zaujaly - myslíte, že to je pokovený plast nebo aspoň nějaký plech???
Bullet Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 U nas v praci si jedny tyto koupil kolega, hodinky na aukru stoji 1600kc,vypada to dost divne, lidi neresi kvalitu, historii znacky, staci, kdyz je to videt a vypada to draze....ale co, to je kazdeho vec...
skalis Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Jak říkám, nerozeznám origo od faleš...proto jsem přišel Ony jsou origo, jen ta znacka je totalni sragora. Pekne nejsou ani jedny a ty prvni tuplem ne. Nerad bych se dotkl Tvych osobnich preferenci, ale ty prvni jsou naprosto nevkusne preplacane a kycovite. Skutecne tak pro vekslaka z Cejlu nebo bigbosse z Perlovky. staci, kdyz je to videt a vypada to draze....ale co, to je kazdeho vec... Je zajimavy, ze si o tomhle muze nekdo myslet, ze to vypada draze. Na prvni pohled je jasny, ze to nemuze byt full-gold, protoze jen cena zlata by byla zavratna a na pozlacenym kovu nic hodnotneho najit nedokazu.
Fiona Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Ony jsou origo, jen ta znacka je totalni sragora. Pekne nejsou ani jedny a ty prvni tuplem ne. Nerad bych se dotkl Tvych osobnich preferenci, ale ty prvni jsou naprosto nevkusne preplacane a kycovite. Skutecne tak pro vekslaka z Cejlu nebo bigbosse z Perlovky. Je zajimavy, ze si o tomhle muze nekdo myslet, ze to vypada draze. Na prvni pohled je jasny, ze to nemuze byt full-gold, protoze jen cena zlata by byla zavratna a na pozlacenym kovu nic hodnotneho najit nedokazu. Co říkáte na tyto hodinky a na tu cenu, dnes se podobné vydražily za 3600? http://aukro.cz/item1200243215_hodinky_tissot_t_sport_prc_200_t17_1_586_52.html Máte někdo zkušenost s tímto prodejcem? Vím, nejsou to mechaniky , ale ta cena za švýcarské qurtzky, mi přijde good. Díky
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Co říkáte na tyto hodinky a na tu cenu, dnes se podobné vydražily za 3600? http://aukro.cz/item1200243215_hodinky_tissot_t_sport_prc_200_t17_1_586_52.html Máte někdo zkušenost s tímto prodejcem? Vím, nejsou to mechaniky , ale ta cena za švýcarské qurtzky, mi přijde good. Díky Cena za PRCky je podle mě Hoodně OK, každopádně nesrovnatelně jiná (lepší) úroveň, než "značky" diskutované v tomto vláknu.. (aůe jestli prodejce prodává origoš, to nepovím..)
Diamondking Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 For Fiona No jestli to jsou origo tak je cena hodně dobrá, ale pozor...třeba na ebay je jich spousta už někde na hranici snad 100 dolarů a jedná se zcela určitě minimálně o jakousi druhou jakost neli přímo o fake. Už se to tady někde rozebíralo a byla jenom otázka času než to příjde na aukro. Ono je celkem jednoduché nakoupit venku za pár šupů a udělat si z toho výnosný obchod. A taky nevěř těm fotografiím, vzít je někde z oficiálního webu a prdnout na aukro je to nejmenší. Hodinky jsou to opravdu pěkné /myslím originál/, ale jestli ti potom příjde něco co nemá deklarovaných 200 m WR, křivé ručičky a jánevím co všechno, těžko to budeš u prodejce reklamovat. Těch Tissotek je tam povícero a třeba si všimni dodací lhůta 2 - 3 týdny..to znamená, že prodejce je nemá na a čeká....za těch deset nebo kolik dnů se mu sejde objednávek několik a má vyděláno. Já bych tomu prostě nevěřil.
efreeti Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Co říkáte na tyto hodinky a na tu cenu, dnes se podobné vydražily za 3600? http://aukro.cz/item...7_1_586_52.html Máte někdo zkušenost s tímto prodejcem? Vím, nejsou to mechaniky , ale ta cena za švýcarské qurtzky, mi přijde good. Díky Na ebay pri trose stesti vydrazis UPLNE STEJNE HODINKY (tim myslim opravdu stejne, ze stejneho zdroje) za polovinu i s dopravnym z Ciny. Vim to, sam sem si jedny poridil. Jestli to jsou fejky nebo ne to nebudu rozebirat. Zakazali mi tady o tom psat, takze hledej sam...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 ty to nechapes. to neni fejk, neni to falesny, ty hodinky sou pravy, ale je to sracka. neni to napodobenina, ale ani to neni znacka. doporucuju sledovat prodejni sekci na tomhle foru a za chvili tam urco capnes neco kolem 5litru. ja osobne doporucuju seiko spirit -
Fiona Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 ty to nechapes. to neni fejk, neni to falesny, ty hodinky sou pravy, ale je to sracka. neni to napodobenina, ale ani to neni znacka. doporucuju sledovat prodejni sekci na tomhle foru a za chvili tam urco capnes neco kolem 5litru. ja osobne doporucuju seiko spirit - Tak já si nejsem ani jistý, jestli bych je chtěl, spíše mě to zaujalo, prodejce má dobré hodnocení a tvrdí, že jsou skladem. Nicméně cena je velmi dobrá, koneckonců jako někdy i tady. Chtěl jsem vědět, jestli někdo ze skušených nemá s tímto prodejcem z Jihlavy zkušenost. Jinak o fakeach tisot jsem něco četl, ale asi ne o těchto PRC 200.
Diamondking Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 ...já akorát nevím které hodinky měl sibirnaya na mysli...
JackLemon Odesláno 26. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Co říkáte na tyto ? CITIZEN PROMASTER Nighthawk Už jsem tam teda přihodil, vypadají originálně, fotky reálný, cena dost dobrá... Opovažte se tam někdo přihazovat... Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem JackLemon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se