Matthew Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Dnes jsem narazil na tenhle model a nadchnul mě. Co na něj říkáte ? V česku jsem je našel na jediném e-shopu s delší dobou dodání... ETA Swiss quartz movement accurate to 1/10 of a second per dayWhite Patterened dial (31mm)Stainless Steel Case (41mm)Date at 6 O'clockScrew on BackScrew Down Crown96 Hour Event Timer10 minute pre-race countdown hand with intermitent AlarmAlarmWater resistant to 100 metersSwiss madeScratch resistant hardened mineral crystalBlue Rubber Divers band (20mm)Wenger Swiss Cross is on the buckleComes factory giftboxed with warranty book3 year warranty 1
Columbus Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Když už se ptáš, tak Ti po pravdě odpovím, že je to hrůznost.
Columbus Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Když už to musí být od vody tak co třeba Hamiltony Khaki Navy Regatta nebo ATLANTIC SKIPPER MARINER ? Obrázky z http://japwatches.wo...-and-h77636143/ a http://www.righttime...9705.41.12.htm. Ono je těch jachtařských hodinek víc, ale mají zpotvořený číselník těmi kolečky. Kdyby sis chtěl užít opravdu HODINKY, tak sáhni do mé stáje a vyber Omegy Chronograf Seamaster NZL-32. Budeš nadšený a na Wengery a podobné obludnosti navždy zapomeneš. Uvidíš. Možná blbnu, ale chtěl jsem Tě přivést na jiné myšlenky. Tolik na vysvětlenou. Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Columbus
Matthew Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 hezký, ale je to tak trochu jiná cenová kategorie...
Dee Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Náhodou, mě se celkem líbí. Pokud by měly modré číslice hodin, šedé číslice na lunetě, odpustily si ty vlnky na ciferníku a využil bych tu "desetiminutovou" ručičku (daleko radši bych tam viděl druhý 24h čas), tak bych je bral. Pokud by nestály víc než 5000.
Matthew Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 mně se to hodně líbí, barvičky atd mi sedí, je to takový lehký a veselý, k vodě na pláž ideální... je to takový úplně jiný než co je běžně k vidění a přitom to není nějak extrémně extravagantní nebo nevkusný... a ty linky se mi líbí jsou super s tím GMT máš pravdu taky by se mi to víc zamlouvalo, tohle je asi nějaká spešl funkce pro yachtaře nebo nevimretailová cena by měla být kolem 500 dollarů, ale to je takový nahazování vysokých cen, pod 5k se to sehnat dá
Sekhmet Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) mně se to hodně líbí, barvičky atd mi sedí, je to takový lehký a veselý, k vodě na pláž ideální... je to takový úplně jiný než co je běžně k vidění a přitom to není nějak extrémně extravagantní nebo nevkusný... a ty linky se mi líbí jsou super s tím GMT máš pravdu taky by se mi to víc zamlouvalo, tohle je asi nějaká spešl funkce pro yachtaře nebo nevim retailová cena by měla být kolem 500 dollarů, ale to je takový nahazování vysokých cen, pod 5k se to sehnat dá Potom nehledej jachtařské speciály. Při poflakování na pláži nebo maríně ne. Toto je dobře funkčně vymyšlené. Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Sekhmet 1
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 To Matthew Jsou krásné. Nejvíc se mi na nich libí ty vlnky na ciferníku a kombinování modré a červené. Columba si nevšímej on musí mít hodinky s obrázkama.
Donuts Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Tak si aspon vem tu verzi s tim napisem Swiss Military, jsou to sice porad pekne hnusny hodinky, ale aspon je ten cifernik trochu vyvazenej.
Matthew Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) s tim nápisem Swiss Military souhlasim... jinak na eBay asi zkusim koupit tyhle, jsou to potápky, mají jednodušší design (menší ciferník), ale mnoho společných prvkú (např. vlnky), jsou levnější a nejsou to yachtařské speciály, vlastně jsem na tyhle narazil první a od nich jsem se dostal k yacht racer Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem Matthew 1
Matthew Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) Nejhezčí potápky co znám EDIT: v cenové kategorii vylučující účast Omega, Longines, Tag Heuer atd Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem Matthew
Matthew Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 kolekci Nautica znám docela dobře, před rokem jsem z nich vybíral hodinky a nakonec jsem šel radši jinam, jsou to pěkný hodinky, ale ve většině případů mají nadstandardně velký ciferníky a ty lepší modely jsou potom taky dražší...
cejny Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Me osobne na techto wenger vadi ze vipadaji kolotocove, neco jako zazracne wehro a calvaneo na aukru.
cody Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 hezký, ale je to tak trochu jiná cenová kategorie... Pripomel jsi mi Vasutovo scenu s filmu Roman pro zeny - "tak trochu jine vanoce":-))) Taky si myslim ze kolega srovnava krajskou ligu s Olympiadou:-) Me se libi, jen bych subdialy umistil klasicky na 3 a 6 pozici a malinko je zvetsil. Jinak dobry.
Matthew Odesláno 24. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Pripomel jsi mi Vasutovo scenu s filmu Roman pro zeny - "tak trochu jine vanoce":-))) Taky si myslim ze kolega srovnava krajskou ligu s Olympiadou:-) Me se libi, jen bych subdialy umistil klasicky na 3 a 6 pozici a malinko je zvetsil. Jinak dobry. to je přesný no... já vybírám hodinky abych nezaplatil ani clo na celnici a teď Omegy
Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 hezký, ale je to tak trochu jiná cenová kategorie... Taky si myslim ze kolega srovnava krajskou ligu s Olympiadou:-) No jo, no jo, hodně jsem to přepísk, nechal jsem se unést tématem. Omegy Chronograf Seamaster NZL-32 se mi děsně líbí.
cody Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Me se zase strasne libi Atlantic. Desingove bych dal *1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se