Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nejsem nějak velkým znalcem a proto bych se vás chtěl zeptat, jak byste hodnotili hodinky CASIO LIW-M1100DB-1A.

Díky moc.

Odesláno (upraveno)

Já tedy také nejsem expert, ale na tomto foru většina lidí preferuje hodinky s mechanickými, ne quartz strojky :)

Jinak hodinky jsou pěkné, mají safír, "skoro" nekonečný kalendář, světový čas... Za 10 000 Kč se mi to zdá jako celkem dobrá koupě, možná bych se ještě podíval co v téhle cenové hladině nabízí Tissot, Citizen nebo Seiko.

Jediné co by mě odradilo od koupě pokud bych chtěl hezké quartzky se spoustou funkcí je WR50, a relativně vysoká cena.

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Jak moc je to zlé, že to není mechanika? :) Nechci aby po třech letech skončily, tak to radši pořádně konzultuju. Mám problém si vybrat hodinky, které by se mi líbily, jen kvalitu zas tak moc z toho popisu nepoznám :)

Odesláno
  V 22. 8. 2010 v 10:46, 'Wayt2J' napsal:

Jak moc je to zlé, že to není mechanika? :) Nechci aby po třech letech skončily, tak to radši pořádně konzultuju. Mám problém si vybrat hodinky, které by se mi líbily, jen kvalitu zas tak moc z toho popisu nepoznám :)

Zlé to není, prostě to jsou quartzové hodinky dobíjené solární energií, nejsou mechanické. Jednou za nějakou dobu budeš muset nechat vyměnit akumulátor /myslím, že ta doba může být hodně dlouhá/. Jinak vypadají hodně pěkně, tedy mě se líbí. Radiem řízené, to znamená přesné, to u mechanických nedocílíš, safírové sklíčko které se jen tak lehce nepoškrábe, datum, den v týdnu, GMT..no snad jak píše DEE..to WR by k takovým hodinkám možná slušelo větší, ale i těch 50 je dostatečné, jestli je nebudeš brát pod vodu. A cena? Možná bych kouknul na zahraniční prodejce...vesměs tam jsou ceny nižší než u nás.:)
Odesláno (upraveno)
  V 22. 8. 2010 v 11:03, 'Diamondking' napsal:

Zlé to není, prostě to jsou quartzové hodinky dobíjené solární energií, nejsou mechanické. Jednou za nějakou dobu budeš muset nechat vyměnit akumulátor /myslím, že ta doba může být hodně dlouhá/. Jinak vypadají hodně pěkně, tedy mě se líbí. Radiem řízené, to znamená přesné, to u mechanických nedocílíš, safírové sklíčko které se jen tak lehce nepoškrábe, datum, den v týdnu, GMT..no snad jak píše DEE..to WR by k takovým hodinkám možná slušelo větší, ale i těch 50 je dostatečné, jestli je nebudeš brát pod vodu. A cena? Možná bych kouknul na zahraniční prodejce...vesměs tam jsou ceny nižší než u nás.:)

Seženu je na Aukru za 8990, takže to je v pohodě. Vodotěsnost mi nevadí, pod vodu je brát nebudu, takže WR50 mi nijak nevadí. Ještě si je zajdu vyzkoušet , ať vím, jak mi sednou na ruku a jak vlastně vypadají ve skutečnosti a půjdu do nich. Jak tak brousím o fóru, tak určitě nebudou jediné :D Jen jak bude zase našetřeno :) Kdybyste měli ještě nějakou výtku, tak klidně sem s ní ;)

Upraveno uživatelem Wayt2J
Odesláno
  V 22. 8. 2010 v 11:16, 'Diamondking' napsal:

Výtku nemám žádnou, jestli se ti líbí tak si je kup...kdyby jsi chtěl v téhle výbavě mechaniky, tak by stály mnohem, mnohem více :)

Tak díky moc za pomoc :)

Odesláno

Super, dokonce jsem je našel na sunnywatches.com za 320 Eur i s dodáním, takže od běžně udávané ceny jsem se vzdálil o 2500. Ideální stav :)

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...