Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Od doby co mně posti Chronomakitída lidově chronobundus, toužím stále po nových a nových hodinkách. Dostal sem děsivý zálusk na tyto hodinky z aukraMy link

Prosil bych o radu

1. Jaký je rozdíl mezi Seiko 5 Flieger 2 Model SNZG15K1 a těmito Seiko 5 Sport Model:SNZG07. Vše se totiž zdá být totožné.

2. Cena je stanovena na 2600 Kč + 200 pošt+ 120 Kč box a poplatek na Pay Pal asi 60 Kč. Dohromady 3000 Kč+- Je to výhodná nebo alespoň adekvátní cena za tento typ hodinek

3. Prodejce je ze Singapuru a nemá příliš vysoký rating. Okoukli byste prosím jeho rating a napsali mi svůj názor na onoho prodejce?

4.)Na AZWATCH se dají koupit Seiko Flieger 2

za 3200 Kč. Dají se koupit někde výhodněji.

Díky za příspěvky

post-6770-034040400 1282868269.jpg

Upraveno uživatelem realcop
Odesláno (upraveno)

Na Aukru uz sou prodejci ze Singapuru? To sou veci!:eek:

No kazdopadne musis mit paypal a jestli ho mas tak to uz rovnou muzes nakoupit na ebay..a myslim ze to vyjde jeste krapet levneji.

Nebo takhle 3000 od pochybneho prodejce z Aukra versus 3200 od AZWATCH ...ja bych mozna tech 200 Kc priplatil za moznost vratit do 14dnu nebo reklamovat pripadne vady.

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

http://cgi.ebay.com/New-Seiko-5-Sports-Men-Automatic-100m-Watch-SNZG07K1-/380256101306?pt=Wristwatches

Skus mu nabidnout 90USD a kdyztak pritvrdis, mas tri sance nebo nabidku muzes editovat jakoze si se seknul. Podle me by ti mohl nechat tak za 100USD.

Co ta druha verze s korunkou na 4h, jsou sice do 30m, ale mne se libi vic. Ja je vydrazil za 56USD i s dopravou, ale zelene.

http://cgi.ebay.com/SEIKO-5-Automatic-SNK803K1-ARMY-Watch-SNK803-NEW-/360292234405?pt=AU_Watches&hash=item53e31734a5

Odesláno (upraveno)

Na ebay je tento (nebo designové podobný) model i kolem 70 USD... od dostatečně vysoko hodnocených prodejců.

Chci ho koupit ženě, ať si zvyká na automat :)

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno (upraveno)

Na ebay je tento (nebo designové podobný) model i kolem 70 USD... od dostatečně vysoko hodnocených prodejců.

Chci ho koupit ženě, ať si zvyká na automat :)

Jasne ja ty co myslis kupoval za 56USD s dopravou v aukci (odkaz na ne je v poslednim postu), me se libi vic nez co shani realcop, maji korunku na 4h, je na na nich napsano water resistant (na netu sem nasel, ze jsou do 3Bar/3Atm, tj. 30m). Podle me musi snest normalni plavani a potomeni se v bazenu, tohle snesly i "suntove" digitalky se stejnou odolnosti.

edit- Mam je dejme tomu mesis a nenadavam. Tah chce poradne vymachat /cosi z nej leze-, staci parkrat proplachnout/, o nic nejde, jen se to nemusi postupne uvolnit na ruce. Vzhledove jsou pekne /jednoduche/, celkem nizke, matne casti pripominaj titan. Odolnost proti poskrabani asi odpovida cene, zatim maji par prakticky neviditelnych sramu a dva vlasove skrabance z kraje horniho skla /nejsou prakticky videt/. Jsou to hodinky na par let nebo na oskouseni a prodej. Mne se libi a to ze nevydrzi vecne casi me pri dnesni cene neco pres 1000 na nase vubec neboli, chtel sem levne hodinky, nad kterymi nebudu plakat az dostanou ranu.

Upraveno uživatelem cejny
Odesláno

Áaano, to jsou ony.

Po podobných jsem se začal také koukat, má někdo tip na prodejce?

Odesláno (upraveno)

Obecne bych rekl ze ze singapuru. Je to sice asie, ale neni tam asi takove bordel jako v cine/malaisii a ma to tam nejaka pravidla. Ti solidni jsou svim hodnocenim dost napadni (watchub, premierworld, pokemoniu, ...). Kupa dalsich ma hodnoceni okolo 2000 a jsou nad 99%, pokud ty hodinky polde hodnoceni a prodava a je ciste, tak bych se nebal.

Tech mejch 51USD (sem se sekl), je o nahode, mel sem stesti.

edit- za pevnou cenu 70USD s dopravou http://stores.ebay.com/goldfish-888

to filipes: je me jasny ze jsou to jine hodinky, ja je jen zminil, jinak to co pisu plati i pro novejsi verzi, myslim to s tema prodejcama

Upraveno uživatelem cejny
Odesláno (upraveno)

Na ebay myslím timeparadise, capitalmall .

Jo a ještě zmíněný premierworld. :)

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno

Na ebay myslím timeparadise, capitalmall .

Jo a ještě zmíněný premierworld. :)

asi tak. u vsech tri jsem nekolikrat nakupoval a vzdycky je to na jednicku s hvezdickou. a nevim, jestli to je jinyma sazbama nebo celnikama tady v Anglii, ale v zivote se to nezastavilo na celnici. takze cena, za kterou jsem to vydrazil byla vzdycky moje konecna nakupni cena.

Odesláno

Taky taky, nikdy jsem od nich neplatil clo ani nic dalšího. A ne vždy to bylo do 100 USD nebo kolik je ten limit :)

Odesláno

Taky taky, nikdy jsem od nich neplatil clo ani nic dalšího. A ne vždy to bylo do 100 USD nebo kolik je ten limit :)

diky za tipy, uz jsem se i koukal ale je dobre mit referenci .
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Aktuální limit pro tento měsíc je cca 197 USD...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...