Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ešte jeden môj osobny pohľad-flash je vynikajuci, kedže sa mi zobrazi AKAKOĽVEK stranka, kde chcem pozriem hoci len jedinu informaciu. iPhone je zaujimave zariadenie, uvažoval som nad nim, ale osobne by mi chybal BT prenos a domaca obrazovka, preto som išiel do Androidu. A problem s platenymi aplikaciami...hmm, ved len stači trochu zagoogliť, čo nejde Marketom, ide Dolphinom :angel:

Odesláno

Měl bych dotaz, vzhledem k tomu, že neumím anglicky a po zkušenosti s iTunes z iPod video se nemohu rozhodnout jestli jít do iP4.

Je požívání iTunes zásadně potřeba, nebo ne. Ten iPod mi přivezl kamarád ze států a už při výběru nějakého MP3 přístroje mi říkal, z těch iTunes se posereš. Bude mi skoro padesát, nejsem úplná technická lama, ale iTunes mi přijde složité jak Dukovany.

Tak bojuji, jestli mám jít do Applu nebo něčeho jiného.

Odesláno

iTunes slozite nejsou, taky jsem se toho bal, ale bude ti stacit si tam do nich pridat treba nejake mp3 a o ten zbytek se starat nemusis = obsluha iP pres iTunes je velmi jednoducha a celkem prehledna ;)

• po měsících...
Odesláno

No dnes som nastvany ako nikdy, iPhone odmietal download z mojej music kniznice,prebral fotky mozaikovo,tak som ho dal na RESTORE cez iTunes a to kompletne zdochol a vypisoval mi error 6 na compe. Bol som s tym kde som ho kupil v 3ke ze ho vraj mam poslat do APPLE UK kde ho opravia. Nejde to inak??? NEmate skusenost? Dik.

Odesláno

No dnes som nastvany ako nikdy, iPhone odmietal download z mojej music kniznice,prebral fotky mozaikovo,tak som ho dal na RESTORE cez iTunes a to kompletne zdochol a vypisoval mi error 6 na compe. Bol som s tym kde som ho kupil v 3ke ze ho vraj mam poslat do APPLE UK kde ho opravia. Nejde to inak??? NEmate skusenost? Dik.

zkuš servisy v Praze koukni na www.iphone.cz

Odesláno

Ahoj,

nema niekto z Vazenych clenov fora moznost zobrat iPhone 4, ale mat tuzbu ho predat? Rad by som si ho zaobstaral, ale hladam rozumnu cenu a v SR v T-Mobile su bohuzial blokovane.

Dakujem

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...