Churchill Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Dneska pěkné vintážní Tissoty, kterými si dělá radost moje hezčí polovička Dle dobrozdání p. Frýdla, u kterého byly na ozdravné dovolené, se jedná o rok 1940 - 48.Řemen dodal Simon. Za fotky opět velký dík kibimu
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Pěkné pokoukání, takhle po ránu, díky Elegantní kousek v super stavu - ciferník bez patiny, strojek není podrápanej, jen škoda, že pouzdro není nerez.Zajímavé jsou ručky - červená není moc obyklá, většinou se modřilo (při vyšší teplotě).
warlordx Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Tie sú nádherné, tie by som nosil rád aj ja, samozrejme na tmavom remeni...Aký majú priemer, 34mm?
Locque Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 To musela bejt hezčí polovička moc hodná :-) Moc se mi líbí kombinace červenejch ruček a světlýho řemenu...
Churchill Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 V 1. 9. 2010 v 8:22, 'warlordx' napsal: Tie sú nádherné, tie by som nosil rád aj ja, samozrejme na tmavom remeni... Aký majú priemer, 34mm? Průměr ma jí 38mm bez korunky, na mé pracce byly nositelné pouze na řemenu s podložkou, ale pro běžný vzorek populace úpe v poho V 1. 9. 2010 v 10:43, 'Locque' napsal: To musela bejt hezčí polovička moc hodná :-) Moc se mi líbí kombinace červenejch ruček a světlýho řemenu... No zrovna tak bych to nenazval ... řekněme, že je fajn nebýt chronomagor sám
Locque Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 No zrovna tak bych to nenazval ... řekněme, že je fajn nebýt chronomagor sám To Ti závidim. Moje polovička takovou veličinu jako je čas moc neuznává. :-) Ale jedny slušný hodiny má.
zid Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Ten řemen je opravdu nádherný, výborně zvolená barva k těm hodinkám.
Churchill Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Dík. Darling chtěla bílej, ale Simon jí překecal na slonovou kost a dneska mu za to každé ráno pěje pochvalné ódy
Chorche Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Krásný, moc krásný! A ten řemen je úplně dokonalý!
Pixelator Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 tak to je naozaj parada gratulujem ku paradnemu prirastku. na svoj vek v naozaj perfektnom stave
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se