Matthew Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Prosím všechny, kdo otevřeli tohle téma o laskavost! K příležitosti vydání a uvedení na český trh nového modelu Peugeot RCZ se obejvila soutěž o zapůjčení auta na víkend. Udělal jsem si fotku a přihlásil jsem se a prosím o Vaše hlasy! Není to sice chronotematika, ale zabere to jen pár sekund Otevřete link, počkáte než se načte fotka, opíšete kód a hodíte hlas. Předem děkuji všem EDIT: zapomněl jsem link: Pomoz mi vyhrát Peugeot RCZ na víkend. Omrkni moji soutěžní fotografii a dej mi hlas, který možná rozhodne. Upraveno 1. září 2010 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1:smile_anim: +1:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 (upraveno) rád bych přispěl, ale nejde mně napsat do toho kódu číslice 1, nechápu to... edit: tak si to nějak nerozumělo s google chrome...+1 Upraveno 1. září 2010 uživatelem HonzaCentis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 díky za slibný začátek letí to nahoru rychleji než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 - jen škoda, že tvá fotka není ta první v tomhle vláknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 - jen škoda, že tvá fotka není ta první v tomhle vláknu... musíš to tam nakonfigurovat v jejich programu, přípravený oblečení, auto, pozadí... vlastní je jenom fotka obličeje kterou zasadíš, dá to chvíli práci ji tam usadit, vyrovnat kontrast atd. myslim že se mi to docela povedlo spousta lidí to hodně odflákla... a přitom maj i víc hlasů něž já ale to se změní!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 rád bych přispěl, ale nejde mně napsat do toho kódu číslice 1, nechápu to... edit: tak si to nějak nerozumělo s google chrome...+1 to je super jsem rád, že si to hned nevzdal! každý hlas se počítá, už jsem v první třicítce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 musíš to tam nakonfigurovat v jejich programu, přípravený oblečení, auto, pozadí... vlastní je jenom fotka obličeje kterou zasadíš, dá to chvíli práci ji tam usadit, vyrovnat kontrast atd. myslim že se mi to docela povedlo spousta lidí to hodně odflákla... a přitom maj i víc hlasů něž já ale to se změní!! Jojo, kliknutím na ostatní obrázky jsem pochopil, v čem je ta soutěž... A musím uznat, že se ti to povedlo - jenom sis zapomněl "přimalovat" hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jojo, kliknutím na ostatní obrázky jsem pochopil, v čem je ta soutěž... A musím uznat, že se ti to povedlo - jenom sis zapomněl "přimalovat" hodinky... Ty hodinky byly bohužel problém mohl bych je dát místo obličeje, ale nevim jestli by se to pak ještě počítalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se