Přejít na obsah

Peugeot RCZ - soutěž

Doporučené příspěvky

Prosím všechny, kdo otevřeli tohle téma o laskavost! K příležitosti vydání a uvedení na český trh nového modelu Peugeot RCZ se obejvila soutěž o zapůjčení auta na víkend. Udělal jsem si fotku a přihlásil jsem se a prosím o Vaše hlasy! Není to sice chronotematika, ale zabere to jen pár sekund :gunsmilie:

Otevřete link, počkáte než se načte fotka, opíšete kód a hodíte hlas.

Předem děkuji všem :guitar:

EDIT: zapomněl jsem link:

Pomoz mi vyhrát Peugeot RCZ na víkend. Omrkni moji soutěžní fotografii a dej mi hlas, který možná rozhodne.

post-8186-018993500 1283356315.jpg

post-8186-091023300 1283356322.jpg

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

+1 - jen škoda, že tvá fotka není ta první v tomhle vláknu... ;)

musíš to tam nakonfigurovat v jejich programu, přípravený oblečení, auto, pozadí... vlastní je jenom fotka obličeje kterou zasadíš, dá to chvíli práci ji tam usadit, vyrovnat kontrast atd. myslim že se mi to docela povedlo :) spousta lidí to hodně odflákla... a přitom maj i víc hlasů něž já :suicide_anim: ale to se změní!! :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

musíš to tam nakonfigurovat v jejich programu, přípravený oblečení, auto, pozadí... vlastní je jenom fotka obličeje kterou zasadíš, dá to chvíli práci ji tam usadit, vyrovnat kontrast atd. myslim že se mi to docela povedlo :) spousta lidí to hodně odflákla... a přitom maj i víc hlasů něž já :suicide_anim: ale to se změní!! :gunsmilie:

Jojo, kliknutím na ostatní obrázky jsem pochopil, v čem je ta soutěž... A musím uznat, že se ti to povedlo - jenom sis zapomněl "přimalovat" hodinky... :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...