bandicoot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 IWC. Značka je z toho výběru nejvýš a 7750 v nich bude nejvíc potuněná.
Columbus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Určitě IWC, kvalita zpracování bude špičková, strojek nebude jen tak obyčejná ETA, ale zcela rozebraná a upravená což u obou soupeřů nemůžeme čekat, navíc Breitling má jen umrněnou 2824 . Když Omega tak s jiným rozmístěním číselníčků, viděl bych to na symetrické, které je na trojce, šestce a devítce. Posílám vzorek, aby bylo vidět o čem je řeč. Obrázky z http://www.blowers-jewellers.co.uk/images2/watch_images_pages/pages/omega_seamaster_25945200_chronog.htm a http://forums.watchnet.com/index.php?t=tree&goto=382366&rid=0
Návštěvník salamio Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 ...navíc Breitling má jen umrněnou 2824...SOH Chrono?
bandicoot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 ...ještě jeden argument vysledovaný praxí. Tak nějak mi připadalo, že 7750 v IWC (konkrétně portuguese chrono) se mi při kancelářským nošení dotahovala (i přes běžný jenostranný nátah) tak nějak líp než u normálních netuněných 7750, které jsem musel dotahavat růčo, aby aspoň vydržely přes noc.Tuhle zkušenost potvrdil i fazer, který si lepšího nátahu všiml u těch aquatimerů taky.Možná mě např. mechano zdrbne, že je to kravina, ale jako by v těch IWC byl nějaký lepší převod nebo rezerva nebo nevimco...
emte Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Breitling Superocean Heritage Chrono Strojcek B13 - ETA 7750 http://www.breitlingsource.com/details/B13.html Zdroj: http://www.breitlingsource.com EDIT: Mensia fotka, kto sa ma na to divat. Upraveno 8. září 2010 uživatelem emte
bandicoot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Co je SOH Chrono ? ...to s tou "2824" ...to co tady má v merku zakladatel vlákna
Columbus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ha, bandicoot mě podpořil, mimochodem, kolego, nevíte náhodou jaký strojek se skrývá v oněch bájných SOH Chrono ?
bandicoot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ha, bandicoot mě podpořil, mimochodem, kolego, nevíte náhodou jaký strojek se skrývá v oněch bájných SOH Chrono ? nepodpořil, právě proto ty uvozovky u "2824" a mrkací smajlík - všechny hodinky co tazatel má v merku mají 7750, sis asi jen omylem nevšim, že má v popisu "chrono"
Návštěvník salamio Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 ...ještě jeden argument vysledovaný praxí. Tak nějak mi připadalo, že 7750 v IWC (konkrétně portuguese chrono) se mi při kancelářským nošení dotahovala (i přes běžný jenostranný nátah) tak nějak líp než u normálních netuněných 7750, které jsem musel dotahavat růčo, aby aspoň vydržely přes noc. Tuhle zkušenost potvrdil i fazer, který si lepšího nátahu všiml u těch aquatimerů taky. Možná mě např. mechano zdrbne, že je to kravina, ale jako by v těch IWC byl nějaký lepší převod nebo rezerva nebo nevimco... Zvláštní, já s dotahováním 7750 u Fortis Flieger Chrono nemám problém. Dokonce mi vydrží i přes víkend, jen s cca hodinovým nošením během soboty a neděle. Columbus: proto jsem se ptal, jestli máš opravdu na mysli stejné hodinky jako zakladatel vlákna. Už je to snad vyjasněno.
farářskej Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Z těchhle různě zabalenejch 7750 snad jedině omegy, ty si na nic nehrajou - oproti nim si IWC hrajou na potápěče a breitlingeny zase na tradici. Omega je Omega. O IWC se budeš bát a béčka tě za chvilku omrzí.
BlackSteel Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 To farářskej: To nechápu, tu poslední větu. Proč by tě zrovna Béčka omrzely a Omegy né??? Jinak kvalita a zpracování B, Omega, IWC je určitě srovnatelný. Rozdíl asi bude v úpravách strojku, i když nemyslím, že 7750 je horší u B než u IWC. Pokud vím, tak Breitling Chronometrie v La Chaux-de-Fonds si ho vyrábí od základu sama.
Columbus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) nepodpořil, právě proto ty uvozovky u "2824" a mrkací smajlík - všechny hodinky co tazatel má v merku mají 7750, sis asi jen omylem nevšim, že má v popisu "chrono" No jo, tak jsem zase projevil jako blb a co se dá dělat, každé forum potřebuje svého kašpara a vy jste si svého právě našli. Přesto si myslím, že pořád vedou IWC a za nimi jsou Omegy pak strašně dlouho nic a v dálce se snad trochu blyžští ty slavné SOH neb ZOH či snad LOH ? Obrázek z http://www.olympic.c...2_11_02_500.jpg Těžká hrubá chyba a už budu v tomhle vlákně radši držet hubu. Upraveno 8. září 2010 uživatelem Columbus
foxik28 Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ideální koupit všechny tři :)porad jsem víc nakloněn iwc i kdyz cervicec s breitlingama stále hloda a ještě dilema s tahem jestli guma tu bych ale chtěl s motylovou sponou nebo tah či v případe brajtli mesh
foxik28 Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ideální koupit všechny tři :)porad jsem víc nakloněn iwc i kdyz cervicec s breitlingama stále hloda a ještě dilema s tahem jestli guma tu bych ale chtěl s motylovou sponou nebo tah či v případe brajtli mesh
Peta-Biker Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Ideální koupit všechny tři :)porad jsem víc nakloněn iwc i kdyz cervicec s breitlingama stále hloda a ještě dilema s tahem jestli guma tu bych ale chtěl s motylovou sponou nebo tah či v případe brajtli mesh Nejhezčí chrono je tohle - nic už nevybírej. * Za dvacet let budou pořád vypadat dobře - nejvíce nadčasové hodinky. Upraveno 8. září 2010 uživatelem Peta-Biker
foxik28 Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Jsou fajn a taky se mi líbí ale mezi mě posledni favority nepatří
spiderer Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 foxik28 - proc tam nemas Omegy PO chrono? Pokud by tam byly ty, hlasoval bych asi pro ne Od Breitlingu bych vybral bud Herculesy, coz jsou jedny z nejhezcich chronografu, ktere kdy Breitling mel nebo Chronomaty (drive oznacovane jako Evolution), no a u IWC je to jasny, jine jejich potapky s chronem me neberou, jeste tak bez chrona IWC vintage Aquatimery, ale ty maji taky myslim cenovku o kousek jinde..
farářskej Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 To farářskej: To nechápu, tu poslední větu. Proč by tě zrovna Béčka omrzely a Omegy né??? Jinak kvalita a zpracování B, Omega, IWC je určitě srovnatelný. Rozdíl asi bude v úpravách strojku, i když nemyslím, že 7750 je horší u B než u IWC. Pokud vím, tak Breitling Chronometrie v La Chaux-de-Fonds si ho vyrábí od základu sama. Breitling Chronometrie si leda vyrábí od základu kalibr B 01, 7750 dostává jako ebauche od ETA. Poznámka o omrzení/neomrzení je stejně jako všechno v týhle diskusi založená na mým subjektivním pocitopřesvědčení, že ze všech tří jmenovanejch značek je Breitling nejmíň originální. Nic víc, nic míň.
foxik28 Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Spiderer po byla také v hledáčku zvlášť oranžová varianta je skvělá ale nakonec vzešla tahle trojka nicméně kdyby se nabídla dobra koupě možna bych do nich šel nicméně stále vedou tvoje iwc a soh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se