Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajimave, to bych potreboval taky a kde si ho koupil a muzes poslat nejake fotozy jak to v tehle kombinaci vypada?

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jiste si pamatujete mou kauzu tykajici se firmy Timekeeper co prodava na EBay a rezavych hodinek, ktere mi od nich dosly. Hodinky jsem samozrejme vracel ihned zpet. Ukazalo se, ze Timekeeper je ale celkem solidni firma, nebot se ihned omlouvali a nabidli i darek ve forme jinych hodinek jako vanocni darek. Pred chvili mi ovsem prisel email, ze firma Timekeeper mne poslala penize zpet na muj PAYPAL ucet, kde nyni vidim i castku 145? refund od Timekeeper. Jak je to ale s prevodem penez na muj ucet kdyz PayPal udajne neumi v CR penize prijimat. Proc potom PayPal tuto transakci vubec umoznil a dorazi tedy penize na muj ucet? Diky za radu!

Odesláno

No to by mne samotneho zajimalo jak to probehne? Pokud je to refund, nemelo by ti to prijit primo do banky? Myslim jestli to PayPal automaticky nepreposle rovnou na ucet? Penize uz mas na PayPal? Kdyz tak napis na PayPal support. V nejhorsim by ti podle mne tam ty penize mely naskocit jako kredit, takze az priste neco koupis, odecte se ti to nejdrive z kreditu a az pak z karty. Urcite o ne neprijdes.

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 flax, 2 odklizec:

Taky se mi to už stalo, vydražil jsem z Anglie nějaké čepice, zaplatil a zboží nedorazilo. Tak jsem reklamoval přes Ebay a Paypal, reklamace uznána, peníze vráceny na účet. Takže to normálně funguje. Ta otázka od flaxe mě nenapadla, ale je to pravda. PROČ NÁM POTOM PAYPAL NEUMOŽŇUJE PŘIJÍMAT PLATBY? Neříkal odklizec, že s nimi několikrát komunikoval. Nechtělo by to se jich oficiálně zeptat? Bohužel můj písemný anglický projev to nedovoluje. Nechtěli byste se toho někdo ujmout?

Odesláno

To mas marny. Proste je to tak. Ja jsem napsal hodne mailu na PayPal v dobe, kdy vubec jeste neakceptovali CR/SR ani pro placeni a vzdycky mi prisel nejaky takovy obecny mail ze "dekujeme za projevenou duveru..blablabla.." A na dalsi dotaz ve kterem jsem jim podekoal za preddefinovany mail mi prisel jiny preddefinovany mail ze "rozsirovani PayPal stale probiha, ale ze to je komplexni process..blablabla.."

Proste z nich nic presneho nevytlacis. Az se oni rozhodnou, ze budou chtit aby vychodoevopske zeme mohly platby i prijimat, tak to sprovozni. Driv urcite ne. Bojim se, ze to bude jeste nejaky ten rok trvat. Odhaduju to tak na 2 roky...rok kdyz budeme mit kliku :(

Odesláno

Od prirody nemam rad sluzby, ktere se svym nazvem snazi kopirovat jinou sluzbu stejneho nebo podobneho charakteru. Navic s tim muzou mit problem i pripadni zakaznici, od kterych bych chtel platbu, napriklad na ebay. Dost se bojim, ze s tim vetsina lidi bude mit stejny problem jako ja. Ale mozna to stoji za zkousku? Minimalne zkusit nechat si zaplait nejakou mensi castku. Na placeni budu asi dal pouzivat PayPal.

Odesláno

Nazev je pravda temer zkopirovany,ale princip je trochu odlisny(PayPal vyuziva transakce pomoci platebnich karet,kdezto paypay vyuziva bankovnich prevodu,vyhoda je ze maji ucet v CR)... taky to ve me nebudilo duveru, ale zatim jsem dvakrat vyzkousel pro platbu do Nemecka a vse probehlo ok...poplatky jsou minimalni...a je docela dost lidi, kteri PayPal nepouzivaji a vyzaduji bankovni prevody...PayPal pouzivam taky...

Odesláno
Nazev je pravda temer zkopirovany,ale princip je trochu odlisny(PayPal vyuziva transakce pomoci platebnich karet,kdezto paypay vyuziva bankovnich prevodu,vyhoda je ze maji ucet v CR)... taky to ve me nebudilo duveru, ale zatim jsem dvakrat vyzkousel pro platbu do Nemecka a vse probehlo ok...poplatky jsou minimalni...a je docela dost lidi, kteri PayPal nepouzivaji a vyzaduji bankovni prevody...PayPal pouzivam taky...

Priblíž ten minimálny poplatok ? :)

Odesláno

Prevod do zeme, kde ma spolecnost otevreny ucet stoji priblizne 5 Kc...jeste musis zaplatit prevod na jejich ucet,ale to uz ti uctuje tva banka a pokud pouzivas prime bankovnictvi tak je to kolem 2 Kc, zalezi na tve bance...(myslim, ze maji otevreny ucet i na Slovensku)

Odesláno

Práve si pozerám podmienky, poplatky a podporované shopy a vyzera to veľmi sľubne. Keď v tom nie je skrytý nejaký ofaj tak by to bolo možno vhodné použiť aj pre Kronium.cz .

• po 2 týdnech...
Odesláno
Odklizec: Jeste k tomu refundu, ktery mi byl prostrednictvim PayPal vystaven firmou Timekeeper. Chtel jsi vedet jak to dopadne, takze musim konstatovat, ze dneskem tedy cca. po 10ti dnech se castka investovana do hodinek vcetne veskerych mych nakladu na dopravu pripsala na muj bankovni ucet. Z toho tedy plyne, ze refund je i pro Ceske uzivatele PayPal plne funkcni.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Pánové poraďte prosím novicovi na: mám za sebou první a úspěšný /a doufám že ne poslední/ styk na eBay.de. Vydražil jsem hodinky, prodejci jsem napsal E-mail, on mi hned odpověděl s sdělil mi požadované údaje pro bankovní převod. Až potud bez problémů. Peníze jsem poukázal na jeho banku, číslo ... atd. Pokud hodinky dorazí, musím mu dát hodnocení. Nevím, jak to udělat. PORAĎTE prosím. Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...