flax Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Zajimave, to bych potreboval taky a kde si ho koupil a muzes poslat nejake fotozy jak to v tehle kombinaci vypada?
Japezz Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 rad bych ale porad se nemuzu dostat k tomu fotaku :-(
Petefire Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Tak docela jste mě rozhodili těma fotkama, výběr je fakt exkluzivní, ty s tou kůží vůbec nejsou k zahození, když je teď vidím v porovnání s tím kovem...
Petefire Odesláno 8. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2005 Tak docela jste mě rozhodili těma fotkama, výběr je fakt exkluzivní, ty s tou kůží vůbec nejsou k zahození, když je teď vidím v porovnání s tím kovem...
flax Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Jiste si pamatujete mou kauzu tykajici se firmy Timekeeper co prodava na EBay a rezavych hodinek, ktere mi od nich dosly. Hodinky jsem samozrejme vracel ihned zpet. Ukazalo se, ze Timekeeper je ale celkem solidni firma, nebot se ihned omlouvali a nabidli i darek ve forme jinych hodinek jako vanocni darek. Pred chvili mi ovsem prisel email, ze firma Timekeeper mne poslala penize zpet na muj PAYPAL ucet, kde nyni vidim i castku 145? refund od Timekeeper. Jak je to ale s prevodem penez na muj ucet kdyz PayPal udajne neumi v CR penize prijimat. Proc potom PayPal tuto transakci vubec umoznil a dorazi tedy penize na muj ucet? Diky za radu!
odklizec Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 No to by mne samotneho zajimalo jak to probehne? Pokud je to refund, nemelo by ti to prijit primo do banky? Myslim jestli to PayPal automaticky nepreposle rovnou na ucet? Penize uz mas na PayPal? Kdyz tak napis na PayPal support. V nejhorsim by ti podle mne tam ty penize mely naskocit jako kredit, takze az priste neco koupis, odecte se ti to nejdrive z kreditu a az pak z karty. Urcite o ne neprijdes.
aCIDfire Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 2Japezz : Kde jsi prosim tě koupil ten karbonovej řemínek?
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 2 flax, 2 odklizec: Taky se mi to už stalo, vydražil jsem z Anglie nějaké čepice, zaplatil a zboží nedorazilo. Tak jsem reklamoval přes Ebay a Paypal, reklamace uznána, peníze vráceny na účet. Takže to normálně funguje. Ta otázka od flaxe mě nenapadla, ale je to pravda. PROČ NÁM POTOM PAYPAL NEUMOŽŇUJE PŘIJÍMAT PLATBY? Neříkal odklizec, že s nimi několikrát komunikoval. Nechtělo by to se jich oficiálně zeptat? Bohužel můj písemný anglický projev to nedovoluje. Nechtěli byste se toho někdo ujmout?
odklizec Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 To mas marny. Proste je to tak. Ja jsem napsal hodne mailu na PayPal v dobe, kdy vubec jeste neakceptovali CR/SR ani pro placeni a vzdycky mi prisel nejaky takovy obecny mail ze "dekujeme za projevenou duveru..blablabla.." A na dalsi dotaz ve kterem jsem jim podekoal za preddefinovany mail mi prisel jiny preddefinovany mail ze "rozsirovani PayPal stale probiha, ale ze to je komplexni process..blablabla.." Proste z nich nic presneho nevytlacis. Az se oni rozhodnou, ze budou chtit aby vychodoevopske zeme mohly platby i prijimat, tak to sprovozni. Driv urcite ne. Bojim se, ze to bude jeste nejaky ten rok trvat. Odhaduju to tak na 2 roky...rok kdyz budeme mit kliku
Petr22 Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Doporucuju se podivat na sluzbu www.paypay.com ...pouzil jsem ji dvakrat na placeni a zatim vse bez problemu a navic nepotrebujete mit kartu a penize muzete i prijmat
odklizec Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Od prirody nemam rad sluzby, ktere se svym nazvem snazi kopirovat jinou sluzbu stejneho nebo podobneho charakteru. Navic s tim muzou mit problem i pripadni zakaznici, od kterych bych chtel platbu, napriklad na ebay. Dost se bojim, ze s tim vetsina lidi bude mit stejny problem jako ja. Ale mozna to stoji za zkousku? Minimalne zkusit nechat si zaplait nejakou mensi castku. Na placeni budu asi dal pouzivat PayPal.
Petr22 Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Nazev je pravda temer zkopirovany,ale princip je trochu odlisny(PayPal vyuziva transakce pomoci platebnich karet,kdezto paypay vyuziva bankovnich prevodu,vyhoda je ze maji ucet v CR)... taky to ve me nebudilo duveru, ale zatim jsem dvakrat vyzkousel pro platbu do Nemecka a vse probehlo ok...poplatky jsou minimalni...a je docela dost lidi, kteri PayPal nepouzivaji a vyzaduji bankovni prevody...PayPal pouzivam taky...
saboter Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 Nazev je pravda temer zkopirovany,ale princip je trochu odlisny(PayPal vyuziva transakce pomoci platebnich karet,kdezto paypay vyuziva bankovnich prevodu,vyhoda je ze maji ucet v CR)... taky to ve me nebudilo duveru, ale zatim jsem dvakrat vyzkousel pro platbu do Nemecka a vse probehlo ok...poplatky jsou minimalni...a je docela dost lidi, kteri PayPal nepouzivaji a vyzaduji bankovni prevody...PayPal pouzivam taky... Priblíž ten minimálny poplatok ?
Petr22 Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Prevod do zeme, kde ma spolecnost otevreny ucet stoji priblizne 5 Kc...jeste musis zaplatit prevod na jejich ucet,ale to uz ti uctuje tva banka a pokud pouzivas prime bankovnictvi tak je to kolem 2 Kc, zalezi na tve bance...(myslim, ze maji otevreny ucet i na Slovensku)
saboter Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Tak to potom klobúk dole, prevod do zahraničia za cca 7 Kč je uplný sen. Nie je v tom nejaký háčik?
saboter Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Práve si pozerám podmienky, poplatky a podporované shopy a vyzera to veľmi sľubne. Keď v tom nie je skrytý nejaký ofaj tak by to bolo možno vhodné použiť aj pre Kronium.cz .
Petr22 Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Zatim jsem na zadny hacek nenarazil, ale platil jsem pouze dvakrat, takze delsi zkusenost se sluzbou nemam...
flax Odesláno 30. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2005 Odklizec: Jeste k tomu refundu, ktery mi byl prostrednictvim PayPal vystaven firmou Timekeeper. Chtel jsi vedet jak to dopadne, takze musim konstatovat, ze dneskem tedy cca. po 10ti dnech se castka investovana do hodinek vcetne veskerych mych nakladu na dopravu pripsala na muj bankovni ucet. Z toho tedy plyne, ze refund je i pro Ceske uzivatele PayPal plne funkcni.
odklizec Odesláno 30. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2005 Dobre vedet! Dik za info. Zatim jsem refund resit nemusel a doufam, ze ani nebudu muset, ale jeden nikdy nevi, ze?
gandalf Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Pánové poraďte prosím novicovi na: mám za sebou první a úspěšný /a doufám že ne poslední/ styk na eBay.de. Vydražil jsem hodinky, prodejci jsem napsal E-mail, on mi hned odpověděl s sdělil mi požadované údaje pro bankovní převod. Až potud bez problémů. Peníze jsem poukázal na jeho banku, číslo ... atd. Pokud hodinky dorazí, musím mu dát hodnocení. Nevím, jak to udělat. PORAĎTE prosím. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se