Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to gandalf: tovar co kupis by si mal mat ulozene v "Mein eBay", pokial to odtial sam nevymazes, tam pri tom konkretnom tovare si zvolis myslim "Bewertung abgeben" ak si to spravne pamatam :) ak obchod prebehol v poriadku, tak tam potom zvolis "positive" a napises nejaky komentar, ako napriklad Alles OK, kein problem, alebo nieco podobne :) a cele to potvrdis a hotovo...

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jelikoz nemecky temer neumim, pouzivam ebay.com, ale kdyz neco hledam, hledam to celosvetove. Tim padem se mi veskery interface zobrazuje in English i kdyz treba prohlizim lokalni ebay aukce. Treba ti to priste pomuze, pokud je pro tebe English prirozenejsi prostredi ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jenže se taky občas stane, že ebay.com ti aukci z Německa nezobrazí, i když dáš celosvětové vyhledávání. Jestliže prodejce zadá prodej jen místně! Osobní zkušenost :) Taky proto když něco hledám důležitého, hledám 2x. Jednou na .com worldwide a podruhé na .de Europe ;)

Odesláno

... předsedo má pravdu.....

fakt tak tuhle zkušenost mám s EBAY taky, na ebay.com se dost věcí worldwide nezobrazí, a kolikrát hledám v .de, .ch, .at - austrálie, .co.uk,.....

dost mě to zdržuje, než to všecko prolezu....tohle nějak nevychytli soudruzi v USA.

4 GANDALF

až ti to přijde domů a rozbalíš to, zkontroluješ, přihlásíš se na Ebay, kde se zaloguješ a zajdeš do svého ebay /main ebay/ a zde máš výpis toho co jsi vyhrál v dražbě, u položky kterou máš doma ,máš v ebayi prázdné políčko a máš odeslat FEEDBACK - left feedback, klikneš na to a zaškrtneš, jak jsi spokojený s dodaným zbožím a s prodejcem a na řádek napíšeš komentář /já píšu třeba když jsem spokojenej: top ebayer, recommended !!! fast shipping.....great communication,....no a když nejseš, tak dáš nespokojen a osladíš mu to....a on má -1 a klesá mu průměr hodnocení. anebo dáš neutral. pozor!!!!! k negativnímu hodnocení se vyjadřuje i protistrana!!!!

zatim se měj :-)

• po měsíci...
Odesláno

Co dál dělat, když prodávající na ebay po vydražení hodinek nekomunikuje? Máte nějakou zkušenost? Poslal jsem mu již 3 emaily /chci platit převodem, on tuto možnost v nabídce nevylučuje/.

Odesláno

Mnel bych na Vas jeden zasadni dotaz. Rad bych zacal prodavat nejake veci na EBay, ale naprosto mi unika jaky zpusob platby mam zakaznikum EBay nabidnout, kdyz PayPal zatim neumoznuje v nasich koncinach prijem penez. Mate nekdo s timto zkusenosti a muzete poradit?

Odesláno

O tomhle systemu slysim poprve v zivote. Na ebay jsem zatim ani nikoho neobjevil, kdo by tento platebni system vyuzival... mas s tim nejakou praktickou zkusenost?

Odesláno

Ja som sa o ňom tiež dozvedel až keď ho začal mr. chronomag používať na kroniu :) .... na ebay.com som ho skoro vôbec nevidel . Ale niekde som čítal že v Ázii je celkom obľúbeny práve na platby cez ebay.

http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=auction - tu máš popísane niečo k aukciám + taký malý zoznam plne podporovaných aukcií. Moneybookers zatiaľ nie je na zozname schválených a doporučovaných platobných systémov na ebay

- tu sa o tom bavia: http://forums.ebay.com/db2/thread.jspa?thr...d=1139010850584

-------------------------------------------

europe buyers by s nim nemali mať problém ... ostatný čo už majú paypal sa asi na tvoje goods vykašlu .. pokiaľ to nebude naozaj raritka. Proste keď niekto bude od teba niečo chcieť kúpiť tak si založí na moneybookers.com účet :D .

Odesláno

Trocha som sa po tom pozeral. A keď si dáš vyhladávať na ebay a zadaš si aby v description bolo moneybookers ... tak ti vyhodí veľa aukcii hlavne z Ázie (vyhľadával som iba hodinky), kopec slušných predavačov hodiniek malo v akceptovaných spôsoboch platby moneybookers.com .... Takže na tom info, že je v Ázii obľúbeny niečo bude :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...