k0v1 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Vcera prisiel utok z japonska ,neda mi nepochvalit sa. Seiko tradicne dokonale, casia nadherne farebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Casio su vyborneee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Vcera prisiel utok z japonska ,neda mi nepochvalit sa. Seiko tradicne dokonale, casia nadherne farebne Na strapu vypadají skx007 bezvadně. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Jak mě digitálky skoro vůbec neberou, ta zelená je naprosto skvělá! Takové bych nosil klidně každý den.. Dávám palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Já tadytyhle fotky vůbec nemám rád. Páč mě dycky rozlítostní, když vidím pěkné, levné a jednoduché hodinky, ale pro mě nepoužitelné, jelikož jsou malé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 tie casia sa robia aj s rucickami a male rozhodne niesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Ty si snad lakýrník zapoměl sundat z ruky, když šplouchal auto ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Manželka mi kouká přes rameno a prý proč si prohlížím součástky z tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se