Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Dnes zásilka dorazila, po šesti týdnech od objednání. Objednával jsem skutečně 21.10. Peníze mi odešly z účtu na konci října. Už jsem se s nimi rozloučil, ale asi to šlo y Honkongu lodí. Nicméně, produkt samotný je čínský šmejd nejhoršího kalibru. Materiál tzv. šerblová ocel, plast velmi křehký, modrý díl rozlomený na 2 části, všechno uvnitř odřené (možná taky s tím někdo hrál měsíc fotbal), z plastových dílů vychází hnusný smrad. Vyhodil jsem to do koše.

Odesláno

To je mi líto. Pokusím se poradit Ti z vlastní zkušeností. Poté, co jsem si naběhl podobně jako Ty, jsem se odebral do Parexa, kde jsem řekl co všechno za vercajk chci, pokud jsem nevěděl, tak jsem řekl, co s hodinkami chci dělat. Za půl hodiny byl nákup v pohodě.

Odesláno

Zdravím, toto nářadí jsem obdržel též včera, objednával jsem 24.10. a už jsem to nečekal. Není to žádná extra kvalita, ale za tři stovky to opravdu ujde. Žádný zápach se toho neline (nechal jsem nezávisle očmuchat dva lidi) a žádná poškození nejsou zřejmá. Včera jsem použil na zkrácení tahu u Monster a klíčem otevíral PS2 a radost s tím pracovat. Jen oproti zobrazení je tam jiný vystěžejkovač (nemohu posoudit jestli lepší) a místo černého dílu na zkracování tahu ve vertikální poloze je tam přípravek na upevnění hodinek při práci. Samozřejmě pro profíka je to šmejd, ale rekreačně je to použitelné.

Odesláno

Můj kus přišel opravdu poškozený a o funkčním nářadí mám asi jiné představy (:-). Uznávám, mohl jsem to pro zajímavost aspoň vyfotit, ale teď už je to asi někde na smetišti...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...