Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
moonwatche - král chronografů mezi všemi a v nedohledné výši nad všema rolexama, ale co taky ode mě čekat, že. :D

s naprostou ikonizaci (v tom nejlepsim slova smyslu) submarineru proste nic neudelas :-)

Odesláno

steele - samosebou máš pravdu, pokud jde o kult ikonizaci a disajnovej vliv, je submariner asi nedostižný, a i navitimer je v tomhle úhlu pohledu před moonwatchema.

No doufám, že mě teď neberete moc vážně, asi mám sentimentální den :D

Odesláno
to viktor :

naprosty souhlas - neni hezcich hodinek :-)

...krom mých.. :D

kdepak, pokud se nemylim ty mas midlochu breitling - chces zase rozpoutat nejakou divokou jizdu :-)

...breitling je vždy divoká jízda:cool:

pro zajímavost srovnání modelů od lidí kteří je mají oba:

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=2227845&rid=0

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=2227413&rid=0

Odesláno
steele - samosebou máš pravdu, pokud jde o kult ikonizaci a disajnovej vliv, je submariner asi nedostižný, a i navitimer je v tomhle úhlu pohledu  před moonwatchema.

teda cigi - klobouk dolu :-)

Odesláno

No jo steele, když to zúžím na tenhle úhel pohledu. Ty moonwatche jsou totiž tak boží, a je za že je snad ani nikdo radši nezkouší napodobovat :D.

Ale na druhou stranu, marxs by jistě podotl - jednou se navrtat na imperialistickou státní polovojenskou zakázku a pak z toho dál desetiletí žít, není žádný umění.

Ještě k původní otázce - co se týče módních velkých hodinek, jsou railmastery podle mě taky špica, na burzičce mě fakt vzaly, ale je třeba mít zápěstí větší než Ondraj :D :D :D.

Odesláno
steele - samosebou máš pravdu, pokud jde o kult ikonizaci a disajnovej vliv, je submariner asi nedostižný, a i navitimer je v tomhle úhlu pohledu  před moonwatchema.

tak teď nevím jestli seš ten cigi kterýho tady známe nebos vzal firmu breitling na milost :D

Odesláno
pozor midlochu - bavime se speedmastrech (moonwatch) ne seamastrech - ty jsou celkem nepovedeny :-)

já vím, na druhou stranu seamaster je protěžovaná bondofka a zkušenosti lidí co mají oba typy jsou zajímavý...

Odesláno
Ale na druhou stranu, marxs by jistě podotl - jednou se navrtat na imperialistickou státní polovojenskou zakázku a pak z toho dál desetiletí žít, není žádný umění.

To ako Omega Speedmaster porovnávaš s H.Khaki Navy Field Kill Them All ??? :)

Polovojenské zákazka je asi NASA??Omega vlastne dostala tú zákazku až keď jej hodinky ako jediné prešli testom.Takže najprv boli hodinky až potom zákazka na "napadnutie" Mesiaca :)

Ale ty si "určite" myslel toho Engelsovho kámoša a nie mňa. :)

Podľa mňa sú NajOmega Speedmaster Professional ale radšej by som si kúpil Railmaster.

Odesláno

cigi, omega se tim chlubi proto, ze zakazka NASA byla pro firmu BULOVA (chteli samozrejme americkou marku) jenomze ta neobstala a omega byla vybrana naprosto "naslepo" protoze NASA si udelala vlastni testy a ty hodinky v klenotnictvi v Houstnu nakoupila - bez toho aniz by to firma omega vedela - ale to je strasne vousaty pribeh, ktery by mel znat kazdy maly milovnik hodinek :-)

Odesláno
cigi, omega se tim chlubi proto, ze zakazka NASA byla pro firmu BULOVA (chteli samozrejme americkou marku) jenomze ta neobstala a omega byla vybrana naprosto "naslepo" protoze NASA si udelala vlastni testy a ty hodinky v klenotnictvi v Houstnu nakoupila - bez toho aniz by to firma omega vedela - ale to je strasne vousaty pribeh, ktery by mel znat kazdy maly milovnik hodinek :-)

Len tak na okraj:V roku 1962 vedenie NASA rozhodlo, ze posadky rakiet vybavi spolahlivymi, presnymi a odolnymi chronografmi. Nakupilo tucet roznych znaciek, bez toho, aby vyrobcom povedalo o svojom zamere. Chronografy vystavili v NASA teplote 93 stupnov celzia a ihned ich zmrazili na minus 18 stupnov celzia. Boli vystavene pretazeniu o sile 40G a mnohym dalsim testom. Vydrzali jedine Speedmastery, ktore si naviac zachovali presnost 5 sekund za den...

Odesláno

Já vím, pánové, jen jsem citoval klasika, co je přesvědčenej, že všude to funguje jako u nás. Škoda, že v tom hustonu zrovinky doprodali primky :) Hele , pokud vím, je bulova taky docela česká značka :D :D - ale hodinky přece nevyráběli, jen zadávali prodávali, ne? jak se to řekne dneska - retail??

Odesláno

:D :D :D Re:Hamilton :D :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...