vito Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Mám hodinky, které mám rád, ale které mají jeden nedostatek. Nemají minutové dělení mezi pětiminutovými intervaly. Nezkoušel někdo z vás dělat takové dělení v domácích podmínkách? Nejde mi o čárky, stačily by naprosto tečky. Zajímala by mě technologie, tedy jakým nástrojem, jakou barvu, jaký praktický postup. Logicky se mi nechce vymýšlet a zkoušet něco, co už někdo vymyslel a provedl. Pokud někdo ví a chce pomoci, napište to sem pro všechny, nebo do SZ pro mne.Díky. 1
dagou Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Mám hodinky, které mám rád, ale které mají jeden nedostatek. Nemají minutové dělení mezi pětiminutovými intervaly. Nezkoušel někdo z vás dělat takové dělení v domácích podmínkách? Nejde mi o čárky, stačily by naprosto tečky. Zajímala by mě technologie, tedy jakým nástrojem, jakou barvu, jaký praktický postup. Logicky se mi nechce vymýšlet a zkoušet něco, co už někdo vymyslel a provedl. Pokud někdo ví a chce pomoci, napište to sem pro všechny, nebo do SZ pro mne. Díky. Doma bych se do toho nepouštěl, ale mohl by sis připravit podklady pro vysvícení klišé a nechat si to udělat někde, kde se zabývají tampotiskem. Vyplatilo by se udělat si i nějaké kopyto, do kterého bys cyferník uchytil, aby na nich zbyla pouze ta tiskařská práce. Pak by to nemuselo být ani tak moc drahé. Jde ale také o to, co je to za hodinky, aby se to vůbec vyplatilo.
Karlos Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Co by to nešlo - kup si propisot té správné barvy, velikosti písma a vyber takové, kde je hodně teček, nebo čárek, nebo písmen I a podobně. A při troše šikovnosti a trpělivosti si nalípneš parádní indexy sám a podle libosti.Je to sice trochu úsměvná metoda, ale dotaz byl Jak v domácích podmínkách... Třeba toto: http://www.rafoshop.cz/samolepici-pismena--cislice-a-piktogramy--propisot/propisot-abeceda--cerna-barva--4mm--2-l-z-design
vito Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Milý Karlosi, to je ono. Že jsem na to nepřišel sám, vždyť jsem svého času propisot dost používal. A vůbec tuto metodu nepovažuji za úsměvnou. Díky, dobrý nápad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se