jnm Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 (upraveno) Prosím prosím o radu. Před pár měsíci jsem si prostřednictvím tohoto fóra pořídil vrtič Modalo (je to tento typ) a před dvěma dny začal při motání zničehonic divně "klapat". V porovnání s rychlostí vrtění docela rychle (cca 4x za sekundu). Ozývá se to z jeho nitra, tj. nejsou to ani hodinky, co na něm jsou, ani to točící se kolo samotné. Dělá to sice nepravidelně (při některé sekvenci točení je potichu, jak býval), ale docela často (spíš klepe, než že by byl potichu). Před asi dvěma týdny jsem poprvé od jeho koupě vyměnil zapnuté točící kolo (mám zatím jen dva automaty, co se mi vejdou na jedno), aby se opotřebovávaly přibližně stejně. Když teď ale zkusmo pustím to druhé (tedy to, co v pohodě běželo celou dobu od pořízení), tak už klape taky a to jede naprázdno. Nemáte s tím někdo zkušenost? Mám se pokoušet to otevřít? Běží mi to v obýváku, takže mě to při spaní neruší, ale samozřejmě mě to docela štve Upraveno 15. září 2010 uživatelem jnm
eskimak Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Myslim ze by mal ist aj na baterku. Ak ano, cez sachtu na baterie sa do neho dostanes (par skrutiek). Ak som to spravne pochopil, mal by mat 2 nezavisle motory. A kedze pises ze klepe jeden aj druhy, tak asi nebude root cause v motore.A teda by som to videl na napajanie alebo elektroniku.Ak ho pouzivas na baterie, skus prechod na adapter, a naopak. Stale to trva?Ak vylucis problem so zdrojom, ostava len elektronika. Malo by sa to dat vybrat von, mozno bude niektora suciastka viditelne poskodena, ak ani to nie, vidim to na sikovneho radioamatera.
HonzaX Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Když je to rychlejší než vrtění, tak to bude někde, náhon od motoru . Elektronikou to nebude . Musíš do toho vlézt .
jnm Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Myslim ze by mal ist aj na baterku. Ak ano, cez sachtu na baterie sa do neho dostanes (par skrutiek). Ak som to spravne pochopil, mal by mat 2 nezavisle motory. A kedze pises ze klepe jeden aj druhy, tak asi nebude root cause v motore. A teda by som to videl na napajanie alebo elektroniku. Ak ho pouzivas na baterie, skus prechod na adapter, a naopak. Stale to trva? Ak vylucis problem so zdrojom, ostava len elektronika. Malo by sa to dat vybrat von, mozno bude niektora suciastka viditelne poskodena, ak ani to nie, vidim to na sikovneho radioamatera. Na baterku i na adaptér, pořád totéž (i když subjektivně mi připadá, že snad klepe čím dál tím míň, tak třeba se to úplně odnaučí ). Šachtu na baterie má a podle všeho jde opravdu o jediný způsob, jak se dostat dovnitř. Tak jsem ji odšrouboval a kouknul tam, ale je tak malinká, že jsem viděl jen shluk drátů a víc nic (nevím proč jsem si při tom vzpomněl na ten vtip o gynekologovi, co spravoval svoje auto ze zvyku skrz vejfuk ). Když je to rychlejší než vrtění, tak to bude někde, náhon od motoru . Elektronikou to nebude . Musíš do toho vlézt . No to je právě ten problém. Krabice je hodně solidní a pevná, jedinej šroubovací otvor je šachta na baterky, kterým se pro svou velikost ne náhodou říká tužkové. Fakt tam není vidět nic. A dlátem do toho jinudy nepůjdu, to ho radši nechám klapat
eskimak Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 No to je právě ten problém. Krabice je hodně solidní a pevná, jedinej šroubovací otvor je šachta na baterky, kterým se pro svou velikost ne náhodou říká tužkové. Fakt tam není vidět nic. A dlátem do toho jinudy nepůjdu, to ho radši nechám klapat skusal si posvietit si baterkou? Tipujem ze elektronika bude prichytena 1-2 skrutkami a po odskrutkovani ju za draty vytiahnes von. A mozno uvidis motor(y).
stopa99 Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Zacinam mat pocit ze MODALO je sh..t lebo mne prestava jedna strana uplne tocit tj.ked tam su hodinky ide do hornej polohy strasne tazko ba priam az stoji keby to nebolo z nemecka a postovne drahsie ako oprava u nas(aspon dufam co ty na to eskimo tak uz ho ma nemcur naspat!!!)ESKIMO HELP!!
jnm Odesláno 16. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2010 skusal si posvietit si baterkou? Tipujem ze elektronika bude prichytena 1-2 skrutkami a po odskrutkovani ju za draty vytiahnes von. A mozno uvidis motor(y). Tak nějak jsem doufal, že dostanu radu typu "zkus s tím zatřást ze strany na stranu" nebo "neboj, to samo přejde a pak bude fungovat dalších 10 let v pohodě" a tak. Takhle se vzhledem k mojí nástrojové vybavenosti a pověstné šikovnosti obávám, že bez ohledu na počet skrutíků by se mi ani to nemuselo podařit, a i kdyby, tak případné vytažené dráty bych už určitě nedostal zpátky dovnitř. O motorech ani nemluvě Tvoje rada je asi dobrá, ale funguje jen v rukách někoho, kdo ví, jak je používat
eskimak Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Sam mam Modalo, a po chvili fungovania zacalo mat problem s dlhodobou prevadzkou... pri akomkolvek programe sa proste po 30 - 50 hodinach prevadzky zastavil a trebalo restart (citaj: OFF->ON).Vyriesil som to za 7Eur kupou elektronickeho casovaca do zasuvky ktory raz za 24h odpoji a znova pripoji adapter k winderu a ten pekne toci dalej... (dufam ze mu to vydrzi). stopa99: Neviem ako su robene tie windery na 4 hodinky, mozno su tam nejake prevodove remene...a ked jedna strana nevladze tocit hodinky smerom hore, mozno by stacilo vycistit (vymenit) ten remen... Asi sa mrknem do toho svojho, uz som zabudol co som tam videl .
stopa99 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 eskima:vidis to ma nenapadlo ze tam bude prevodovy remen mozno len na jednu stranu presmykuje pozri do tvojho potom sa pustime do rozoberania mojho...
HonzaX Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 eskima:vidis to ma nenapadlo ze tam bude prevodovy remen mozno len na jednu stranu presmykuje pozri do tvojho potom sa pustime do rozoberania mojho... Co zkusit, nějakého šikovného kamaráda ?
stopa99 Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Takze par foto ako rozobrat winder MODALO...ak sa nieco pokazi a chcete sa do toho pustit.... Je to celkom jednoduche ak viete ako na to.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Dostal jsem se s watchwinderem MODALO do stejné funkční situace, jaká zde byla výše zmíněna - jedna ze dvou hlav winderu začala mít problém s otáčením, pokud byly v hlavě jen jedny hodinky. Prostě pohon neměl sílu překonat to, že je hlava nevyvážená. Tak jsem winder rozebral, vyndal jsem pohony (nejdříve jeden, který zlobil, ale pak preventivně i druhý), rozebral jsem převodovky a je pohoda. Problém je v tom, že z motorku je převod na první ozubené kolo řemínkem, který je jednak málo napnutý (lépe řečeno vůbec nenapnutý) a navíc je celá převodovka namazána nějakým svinstvem, které je všude, včetně drážek pro řemínek, takže ten docela ochotně prokluzuje. Dokonce vazelína ve futrech výstupního kola je hodně vazká a kolo v otáčení znatelně brzdí (to ale není kritické). Převodovky jsem po rozebrání vyčistil (kolečka a vnitřek (hlavně drážky řemínku) technickým benzinem, řemínek acetonem (!)) a hlavně motorek má ve svém uchcení u jednoho ze dvou šroubků podélnou drážku, takže je možno řemínek posuvem motorku podle potřeby napnout. Není potřeba to přehánět, původně byl aretační šroubek cca v polovině drážky, dal jsem ho asi do 3/4 a to úplně stačí. Kolečka jsem nemazal, jsou silonová na ocelové ose, takže ani mazat příliš nepotřebují, do pouzder výstupního kola je možno dát kapičku olejíčku. Po složení winder maká jako divý, má sílu jakou má mít, aby utočil i navyváženou hlavu. Celá akce trvala cca 30 minut a není třeba se jí bát, žádná záludnost se v tom neskrývá. Jediná věc, která je potřebná vědět a nebát se jí je to, že dvojdržák hodinek se z hlav musí s nasazením malé síly vytrhnout, protože drží na čtyřech čepech (viz fotky výše) a je ve dvou čepech jemně přilepený, a po sundání hlav a vyšroubování dvou samořezů držících celý panel se musí (alespoň u mě to jinak nešlo) vzít jemně kleštičkami za osy hlav a zatáhnout a panel tak uvolnit. Pak už je to hračka. Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem pavča
eskimak Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Velka vdaka ze navod aj fotky, ja som sice svoje modalo nakoniec vyriesil reklamaciou u vyrobcu, no stalo ma to 19eur na postovnom... .Znova by som im ho ale neposlal, pozeram po niecom lepsom, idealne na 4 hodinky, stvorcoveho typu (dost sa mi zacali pacit windery kadloo).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se