Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, po přečtení několika příspěvků na tomto fóru jsem se rozhodl pořídit si nové hodinky(moje staré jsem nosil asi už od 7. třídy :) ). Bohužel jsem student takže jsem si nemohl dovolit něco dražšího. Tyto hodinky jsem koupil u jendné hodnářky a nedostal jsem k nim žádné originální papíry(myslím návod, orig. záručák atd..) poze paragon s tím, že tam mám záruku na 5 let. Proto se chci zeptat jestli by se nemohlo jednat o padělek (i když myslím, že v této cennové relaci by se to ani nevyplatilo) a poprosit o nějaké info k těmto hodinkách(jediné co vím, že jsou to automaty) , na netu jsem je nikde neviděl. A také bych rád poprosil o pár rad do začátku(třeba překlad těch angl. zkratek dnů, protože některým fakt nerozumím např. MIT atd. :D ).

Předem děkuji za komentáře.

post-13041-012573500 1284622573.jpg

post-13041-005134500 1284622600.jpg

post-13041-070540600 1284622615.jpg

Odesláno

jestli tam mas MIT, tak mas asi anglicko-nemeckou datumovku, ne? na anglicke datumovce jsem to nevidel, asi nikdy neuvidim a ani nevim, jak bych to mel chapat. :D

To je přesně to co taky nechápu ,protože to MIT tam bylo něco po půlnoci, když jsem se ráno vzbudil tak tam bylo už THU(čtvrtek myslím) a včera tam bylo WED(středa). Co to MIT vůbec znamená německy neumím ?

Odesláno (upraveno)

To bych pochopil tak že je tam prostě jeden datumovej věnec kde jsou těsně nad sebou vytištěný anglický (Wednesday) a německý (Mittwoch) dny. Ty si přes den nastavíš co chceš aby se ti ukazovalo, no ale když se ten den po půlnoci překlápí (u mechanik to může trvat hodně dlouho, třeba tři hodiny), holt to musí projít i přes ten druhej jazyk. Takže buď rád že ti to ráno už ukazuje anglicky, neřeš to a nekoukej na ně těsně po půlnoci :)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

je to tak. muzes si oddychnout, vse funguje jak ma. strojek nepreskoci dva dny behem vteriny. proste se preklopi stary den, potom "rychle" (muze to trvat 2-3 hodiny) projede den v druhem jazyce (v tom, ktery neni zvoleny jako vychozi) a na zbytek dne se to usadi v nastavenem jazyce.

Odesláno

To sa mi zda alebo je ta korunka krivo...?

Urcite si k nim mal dostat papiere, inak je 5r zaruka len virtualna, nikde to nemas napisane a pochybujem ze si to Citizen servisne stredisko vezme bez zarucneho listu.

Odesláno

Korunka nakřivo není, nevím ja se mi to povedlo takhle vyfotit a ohledně těch papírů mám teorii, jelikož hodinky byly ve výloze tak ta ženská asi ty papíry nenašla(myslím, že jsou to hodinky ze starší kolekce).

Odesláno

Ta korunka nakřivo je. Vidět je to na všech fotkách. Jinak jedná se o nejnižší řadu mechanickejch Citizenů. Stejně jako je Seiko 5, tak je Citizen 7 Eagle, což si ostatně zkus hodit do gůglu. ceny na ebay kolem 70-80 USD.

Odesláno

Takze až do úterka se nic nového nedozvím(ženská tam do té doby nebude), ale jinak máte pravdu ta korunka je na křivo, všem děkuji za upozornění :)

tak daj vediet ako si dopadol...
Odesláno

Nemusíš sa kôli jednomu prípadu dať hneď odrádzať na iné brehy.... Kukni čo som si objednal ja a za tie prachy čo chceš minúť môžeš mať dvoje a nie jedny....

Inak, že si tú korunku všimli až tu na fóre :-) sranda

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Nemusíš sa kôli jednomu prípadu dať hneď odrádzať na iné brehy.... Kukni čo som si objednal ja a za tie prachy čo chceš minúť môžeš mať dvoje a nie jedny....

Inak, že si tú korunku všimli až tu na fóre :-) sranda

Já se každopádně odradit nenechám jen si tentokrát dám s výběrem trochu víc naa čas. Ohledně té korunky, já sem si to fakt nevšiml, protože když se jinak pootočila tak to fakt poznat nebylo :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...