lib Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 hele pristi tejden uvidim hlavniho šéfa a až mu je ukážu, tak mi zatrhne prémie , protože správně nazná, že dalších hodinek už Ti netřeba.
Frantik Odesláno 19. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2010 , protože správně nazná, že dalších hodinek už Ti netřeba. no to v lepším případě
lib Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 no to v lepším případě Ještě by sis mohl rychle nechat přebrousit tah: Zdroj: http://www.minus4plus6.com/116710.htm
Frantik Odesláno 19. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Ještě by sis mohl rychle nechat přebrousit tah: No to ne, ty lesteny plochy se mi tam líbí. Jsou víc noblesní
volfda Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Udělal jsi dobře, máš naprosto parádní hodinky GRATULACE! PS. já mám s roládama tu zkušenost, že jsou nenápadné, ale tak záleží, kde se pohybuješ. A doma to neříkej, nepochopili by to...
lib Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 No to ne, ty lesteny plochy se mi tam líbí. Jsou víc noblesní Leštěný plochy jsou leštěný plochy, ale prémie jsou prémie
Baker Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Gratuluju dalsimu RLX pacientovi Pekny jsou.
Kalifx Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Ježišmarjá... A já myslel, že jsme tomu Karlovi tenkrát volali jenom ze srandy. Každopádně gratuluju Františku. Ne ať tě napadne koupit si do rukavic zase něco jinýho. A taky by jsi se měl přestat stýkat se spidererem. Vlastně my všichni. Ten jeho chronobundus je mnohem virulentnější než jsem si myslel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se