RadimR Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Tak jsem se po dlouhé době dočkal.Stowa Antea creme dorazila v pondělí.Hodinky jsou super.Již dopředu jsem se inspiroval jedním váženým členem fóra a nechal si zhotovit u mistra Ondry řemínek,viz foto.Hodinky mají v průměru 39mm bez korunky,jdou dle mého nepřesného měření asi +10s denně,což si myslím,že na Etu 2824-2 je docela slušné.Takže mám opravdu velkou radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Super volba! Krásný hodinky za rozumný peníze. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 20. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Tak jednou na ruce a dekuji za chválu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Krasny kousek, ktery skvele ladi s remenem konakove barvy (k temto hodinkam podle me idealni obuti). Gratuluju a mirne zavidim (sam jsem byl jen krucek od koupe Antea 390). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Včera jsem navštívil Kibiho a toto je výsledek.Prostě supr. http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=338 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=339 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Také se připojuji ke gratulaci. Jsou krásné a za dobrý peníz. Vyzkoušel bych je i na jejich kovovém tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Take gratuluji, ted design je proste krasne cistej. Co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 velmi fotogenicke hodinky naozaj potesenie pre oko a opat dokaz ze aj 38mm je krasne nositelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Ta první fotka ve vlákně mi něco připomněla: Moje bývalé limitky antea Museum: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Platí to, čo u Nomos. Nemci to skrátka vedia, keď vychádzajú zo svojej mentality a nepokazia to čačkami. Design + funkčnosť . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Objednal jsem manželce Stowa Antea 390 a teď čekáme... já pokukoval po limitkách, sem tam se tu nějaké ukážou a prodávají ale zatím se mi nepovedlo. Nevíte kdy budou zase ve výrobě nebo jestli někdo neprodává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Ta první fotka ve vlákně mi něco připomněla: Moje bývalé limitky antea Museum: Taky scháním limitky Antea.. jsou prostě nádherný !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 http://www.stowa.de/lshop,showdetail,14258182645750,en,1425818336-6018,antea,antea390a10,4,Tshowrub--antea,.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se