Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doufám, že jsem hledal dobře, když jsem tu takové téma nenašel. Mám pro ně slabost, protože jsem je kdysi měl. Takže si z nostalgie sem tam nějaký kousek pořídím. Jen tak - do šuplíku :oneeyed02:

Poslední přírůstek mě potěšil a překvapil bílou plastovou lunetou. Alespoň si myslím, že jsem tu na nic podobného nenarazil.

Fotku pro archiv jsem se cítil povinen sem vložit!

post-12310-084216800 1285155405.jpg

• Dát hlas 3
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 22. 9. 2010 v 11:37, 'pevo' napsal:

Doufám, že jsem hledal dobře, když jsem tu takové téma nenašel. Mám pro ně slabost, protože jsem je kdysi měl. Takže si z nostalgie sem tam nějaký kousek pořídím. Jen tak - do šuplíku :oneeyed02:

Poslední přírůstek mě potěšil a překvapil bílou plastovou lunetou. Alespoň si myslím, že jsem tu na nic podobného nenarazil.

Fotku pro archiv jsem se cítil povinen sem vložit!

No bielu som ešte nevidel ... a tie ručičky sa mi zadkú byť skracovane, asi nebudu originál ...  inač pekné

Odesláno

I mně se libí, uvažoval jsem, že bych podobné s formulí koupil dětem, ale nakonec mě odradilo,že nejsou vodotěsné. Jinak do sbírky pěkné!

Odesláno

Jasně, nepochyboval jsem o tom. Podobně krácené jsou i na jiných malých sportech. Mimochodem, jen co jsem sem postnul fotku s tím, že jsem je ještě neviděl, proběhly hned nato aukrem. Tak to asi taková vzácnost nebude... :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...