pevo Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Doufám, že jsem hledal dobře, když jsem tu takové téma nenašel. Mám pro ně slabost, protože jsem je kdysi měl. Takže si z nostalgie sem tam nějaký kousek pořídím. Jen tak - do šuplíku Poslední přírůstek mě potěšil a překvapil bílou plastovou lunetou. Alespoň si myslím, že jsem tu na nic podobného nenarazil.Fotku pro archiv jsem se cítil povinen sem vložit! 3
prim_1967 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 V 22. 9. 2010 v 11:37, 'pevo' napsal: Doufám, že jsem hledal dobře, když jsem tu takové téma nenašel. Mám pro ně slabost, protože jsem je kdysi měl. Takže si z nostalgie sem tam nějaký kousek pořídím. Jen tak - do šuplíku Poslední přírůstek mě potěšil a překvapil bílou plastovou lunetou. Alespoň si myslím, že jsem tu na nic podobného nenarazil. Fotku pro archiv jsem se cítil povinen sem vložit! No bielu som ešte nevidel ... a tie ručičky sa mi zadkú byť skracovane, asi nebudu originál ... inač pekné
v79 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 I mně se libí, uvažoval jsem, že bych podobné s formulí koupil dětem, ale nakonec mě odradilo,že nejsou vodotěsné. Jinak do sbírky pěkné!
ramon Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 V 7. 10. 2010 v 11:56, 'prim_1967' napsal: No bielu som ešte nevidel ... a tie ručičky sa mi zadkú byť skracovane, asi nebudu originál ... inač pekné Ale budou
Honza.manta Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 V 7. 10. 2010 v 11:56, 'prim_1967' napsal: No bielu som ešte nevidel ... a tie ručičky sa mi zadkú byť skracovane, asi nebudu originál ... inač pekné Jak píše Ramon - ručky tam patří.
pevo Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Jasně, nepochyboval jsem o tom. Podobně krácené jsou i na jiných malých sportech. Mimochodem, jen co jsem sem postnul fotku s tím, že jsem je ještě neviděl, proběhly hned nato aukrem. Tak to asi taková vzácnost nebude...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se