montemar Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Dělá se vůbec president tah v oceli? myslím, že se v oceli nedělá. jen zlato nebo pt. v oceli asi jen jubile a oyster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 myslím, že se v oceli nedělá. jen zlato nebo pt. v oceli asi jen jubile a oyster By tak slušel mým DJ II 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Patek. A pripadne si pridaj a kup si Nautilus. Ale ked uz sa rozhodnes pre Aquanauta, urcite chod do toho na tahu nez na gume. Tah ma este lepsi nez Nautilus, to sa musi nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 vůbec jsem netušil, že royal oak jsou tak nádherný... a co teprve asi naživo.... kdyby byly za cenu DJII.... jen nevím, jestli mají vlastní pohon, nebo jedou na ETĚ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 (upraveno) Zkus si precist clanek na Chronomag.cz EDIT: Nebo klikni uplne vlevo dole... Upraveno 1. října 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 (upraveno) Ještě bych do výběru zahrnul Seiko Monster, ať má kluk v čem běhat po venku, a taky bude rozšířeno rozpětí Seiko-Rolex-Cartier-PP. :D :D Ale "vážně" - royal oak a nautilus nemají toho času bratru již 35 let mezi seriovýma hodinkama salónně-sportovního střihu konkurenci, takže celkem jasný výběr, jde jen o tvoje pocity, mezi nima se nedá radit. Ledaže bys chtěl synátorovi na to běhání venku dát něco, co není ze semdesátých let (jakkoli nadčasové), ale je z první dekády 21. století, případně něco, co není tak smrtelně definitivní, universální a nudně nadčasové, (jako RO, PP, rolex a tak), ale nějak víc do hloubky odráží tvoje zájmy a poselství. Pak bych tu asi před nákupem nějakou tu chvilku zevloval ( doporučuji posty kolegy snow) a nechal se nakazit virem. Upraveno 1. října 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 co kdybych v původním výběru prohodil Patek Phillipe za IWC spitfire mark XVI, ref. IW325505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 chtel ses vyhnout Ete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 ...tohle je výstižný obrázek, určitě PP tak tohle žeru, inspirativní pyramida jinak k výběru bych asi taky poradil PP, přestože na to nejsem fanda... na tvém místě bych se poohlížel i v dalších volbách ze stejného patra pyramidy, například Jaeger nebo A.Lange 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade fakt? ja ji vidim poprvé , jsem ještě nováček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade Třeba takovej Hublot mi tam chybí a bude toho asi víc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekhmet Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade Jakože Panerai z módních hodinek pro střední třídu do vyšší hodinařiny? Nebo jinak, čtyři roky je co, hodně nebo málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekhmet Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 (upraveno) Zajímavé omezení v počtu příspěvků, v daném časovém úseku, způsobilo duplicitu mé odpovědi. Ať si vlastník, nebo správce serveru udělá závěr. Upraveno 2. října 2010 uživatelem Sekhmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Třeba takovej Hublot mi tam chybí a bude toho asi víc nebo třeba CORUM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 tak tohle žeru, inspirativní pyramida jinak k výběru bych asi taky poradil PP, přestože na to nejsem fanda... na tvém místě bych se poohlížel i v dalších volbách ze stejného patra pyramidy, například Jaeger nebo A.Lange jak říkáš, je to stejné patro...jestli někdy budu v první brázdě, tak žádné PP, ale právě nějaká limitka od Jaeger to je můj top 1 tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade drží takovou dobu, možná proto, že je prostě hodně dobře udělaná. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 drží takovou dobu, možná proto, že je prostě hodně dobře udělaná. když myslíš tak to asi tak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 když myslíš tak to asi tak bude to si jen myslím, né že to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 (upraveno) Panerai by měl jít rozhodně nahoru EDIT: a Rolex dolu Upraveno 3. října 2010 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 (upraveno) já bych to pro začátek viděl takhle - úprav by se tam dalo udělat mnohem víc a hlavně tam spousta firem , která by si to zasloužila chybí - třeba Damasko EDIT: NEVÍM JAKÝ BYL PRŮVODNÍ DOPIS K TÉ PYRAMIDĚ, ALE POKUD SE JEDNÁ O MACHRINDEX TAK NIC NEMĚNIT - POKUD O HODINAŘINU TAK JE POTŘEBA VELKÝCH ZMĚN Upraveno 3. října 2010 uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se