Přejít na obsah

Rolex, Patek Phillipe nebo Cartier?

Doporučené příspěvky

Ještě bych do výběru zahrnul Seiko Monster, ať má kluk v čem běhat po venku, a taky bude rozšířeno rozpětí Seiko-Rolex-Cartier-PP.

:D :D :D :D

Ale "vážně" - royal oak a nautilus nemají toho času bratru již 35 let mezi seriovýma hodinkama salónně-sportovního střihu konkurenci, takže celkem jasný výběr, jde jen o tvoje pocity, mezi nima se nedá radit.

Ledaže bys chtěl synátorovi na to běhání venku dát něco, co není ze semdesátých let (jakkoli nadčasové), ale je z první dekády 21. století, případně něco, co není tak smrtelně definitivní, universální a nudně nadčasové, (jako RO, PP, rolex a tak), ale nějak víc do hloubky odráží tvoje zájmy a poselství. :D Pak bych tu asi před nákupem nějakou tu chvilku zevloval ( doporučuji posty kolegy snow) a nechal se nakazit virem.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tohle žeru, inspirativní pyramida :)

jinak k výběru bych asi taky poradil PP, přestože na to nejsem fanda... na tvém místě bych se poohlížel i v dalších volbách ze stejného patra pyramidy, například Jaeger nebo A.Lange

jak říkáš, je to stejné patro...jestli někdy budu v první brázdě, tak žádné PP, ale právě nějaká limitka od Jaeger to je můj top 1

tahle pyramida tady koluje od té doby co jsem se vlezl (2006) - možná by už zasloužila nějaký upgrade

drží takovou dobu, možná proto, že je prostě hodně dobře udělaná.
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já bych to pro začátek viděl takhle - úprav by se tam dalo udělat mnohem víc a hlavně tam spousta firem , která by si to zasloužila chybí - třeba Damasko :D

EDIT: NEVÍM JAKÝ BYL PRŮVODNÍ DOPIS K TÉ PYRAMIDĚ, ALE POKUD SE JEDNÁ O MACHRINDEX TAK NIC NEMĚNIT - POKUD O HODINAŘINU TAK JE POTŘEBA VELKÝCH ZMĚN

Upraveno uživatelem YPO
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...