racer Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Ahoj. Poraďte mi prosím. Včera jsem si koupil hodinky na způsob potápek od JVD a na lunetě mám axiální vůli asi 0,3mm, takže když lehce poklepu na lunetu prstem ozývá se kovové cvakání. Je to běžný jev u hodinek s lunetou nebo se je mám pokusit reklamovat?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 A cos čekal u hodinek za pár stovek? Spíš než reklamovat je zkus vrátit a kup si skutečný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer Odesláno 25. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Lidi tak napište jestli tam máte vůle taky nebo né. Už Vás tu byla skoro stovka a zatim jen jedna rada nad zlato.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 (upraveno) Jak ti jen říct, že tady nikdo takovéhle hodinky nemá.EDIT: a normální hodinky takovouhle vůli nemají. Upraveno 25. září 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Lidi tak napište jestli tam máte vůle taky nebo né. Už Vás tu byla skoro stovka a zatim jen jedna rada nad zlato.... Ptáš se nesmyslně, skoro až hloupě. Co bys chtěl jako očekávat od hodinek za 10 -20 USD? Čekal bys to samé od hodinek za 300 - 500USD? Nebo 2000 - 3000USD? Bud svoji otázku formuluj líp, nebo se raději u těchto hodinek neptej vůbec. To co jsi napsal, by se dalo přeformulovat, třeba: Hele, koupil jsem někde něco, za několik, nevím teda co to je, ale zdá se mi že to něco dělá, co se mi nezdá... dělá vám něco úplně jinýho taky to stejný? Touhle větou bysme se dozvěděli to samé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Me to dela luneta na Zenith Defy Chrono Aero taky. Takze bych si z toho hlavu nedelal, pokud je to skutecne jen 0,3mm. Ty jsi to i meril? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Jak ti jen říct, že tady nikdo takovéhle hodinky nemá. EDIT: a normální hodinky takovouhle vůli nemají. Teda já takovou fantazii nemám, on má hodiny ve "stylu potápek JVD", takže kdo ví, co to vlastně je. Ještě se z toho může vykutálet třeba Zetor. Berte mě s rezervou, mám horečku a je mi šoufl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Teda já takovou fantazii nemám, on má hodiny ve "stylu potápek JVD", takže kdo ví, co to vlastně je.Nemá hodiny, ale hodinky a ne styl potápek JVD, ale na způsob potápek od JVD. Asi tě ta horečka opravdu zmáhá. Na ehodinarstvi.cz jsem našel dvoje, které trochu vypadají: Což ovšem neznamená, že bych si nějaké Jasněna Vláhová Design hodinky chtěl koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Me to dela luneta na Zenith Defy Chrono Aero taky. Takze bych si z toho hlavu nedelal, pokud je to skutecne jen 0,3mm. Ty jsi to i meril? Dík, konečně druh odpovědi na jaký jsem čekal. Ostatní pravděpodobně značka JVD uráží. Jinak neměřil jsem to, ale možná tam měrku zítra strčím, jestli jsem se s odhadem trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Uráží není správné slovo. Jsi tu prostě s těmahle hodinkama na špatném fóru. Toto je zde o především o značkových, kvalitních hodinkách. Je to podobné, jako kdybys na fórum o sportovních autech přišel s dotazem proč ti u tvé Škody 105 hrkají kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Dík, konečně druh odpovědi na jaký jsem čekal. Ostatní pravděpodobně značka JVD uráží. Jinak neměřil jsem to, ale možná tam měrku zítra strčím, jestli jsem se s odhadem trefil Ne, nepochopil, mě vůbec JVD neuráží. Ale více méně mám názor jako Karlos, u hodinek za cca 1000,-Kč nemůžeš čekat, že je někdo vyrobí v továrně na hodinky a že ten někdo ctí všechny pravidla a zákonitosti výroby hodinek. Druhá věc je ta, že pokud se už ptáš, tak je normální a logické specifikovat co nejlépe předmět, kterého se dotaz týká, takže napsat přesný typ hodinek a přidat fotku. Hodinek jsou miliony typů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 já si nedělám iluze, že by mi tady 10 lidí napsalo, že mají JVDčka ten samý typ jako já a jejich zkušenosti snimi. Takže jsem dotaz formulovat na hodinky s lunetou a očekával jsem opovědi typu: mám např. Invicty, seika,... a luneta má/nemá vůli, případně po jakém čase se vůle objevila. Je jasné, že porovnávat JVD a Rolex není zrovna to pravé, ikdyž i Rolexky mohou mít vůli, třeba je tam nutná....já neznám konstrukční řešení lunety, proto je dotaz tak obecný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 A naopak, třeba je tady někdo má, ale bez vůle. nebo je mají tři lidi a všichni ti napíšou, že mají taky vůli. Nebo třeba někdo zná konstrukci té lunety a odpoví ti, reklamuj to, je to zmetek. Zejména však tímhle flame a offtopicem, který jsem si neodpustil ani já, se téma zbytečně hnojí a nic z toho, výsledná hodnota 0. Dle mého soudu jen proto, že jsi to celé začal úplně špatně. Měl jsem několik hodinek s otočnou lunetou, ale žádné neměly citelnou axiální ani radiální vůli. Seiko (více kusů), Hamilton, Prim (více kusů), držel jsem v ruce další desítky jiných značek, ale nikdy žádná tebou popisovaná vůle. Ty se bohužel ptáš ale na nějaké jiné, "jakési hodinky". Nemají nakonec "nevhodný nápis"? Prostě se ti nedá relevantně odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Ty se bohužel ptáš ale na nějaké jiné, "jakési hodinky". Nemají nakonec "nevhodný nápis"? S Tvým příspěvkem souhlasím, jen upřesním, že se neptá na jakési hodinky s nevhodným nápisem, ale na hodinky značky JVD ve stylu potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Ok, jedná se o typ JS16.3, stránky výrobce: http://www.vlahova.cz/cs/jvd-seaplane-js16-3.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 S Tvým příspěvkem souhlasím, jen upřesním, že se neptá na jakési hodinky s nevhodným nápisem, ale na hodinky značky JVD ve stylu potápek. Koupil jsem si hodinky na způsob potápek JVD - tohle větu chápu dvojsmyslně, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Koupil jsem si hodinky na způsob potápek JVD - tohle větu chápu dvojsmyslně, sorry. Jasně, pokud vypustíš předložku jako jsi to udělal, tak pak ano. Originál zní: "koupil hodinky na způsob potápek od JVD" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Jasně, pokud vypustíš předložku jako jsi to udělal, tak pak ano. Originál zní: "koupil hodinky na způsob potápek od JVD" Neumí čééésky. Už jsem mu to psal tady: Nemá hodiny, ale hodinky a ne styl potápek JVD, ale na způsob potápek od JVD. Asi tě ta horečka opravdu zmáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Archimede Sporttaucher I i Precista PRS-3 mají též vůli u lunety. Takze bych to neresil, ale smiril se s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Není na špatném fóru. Tohle je fórum o hodinkách a nevidím jeden jediný důvod, proč by se tady nemohl racer zeptat na problém s jeho JVD. Nejsi na špatném fóru náhodou ty ? Tohle je bohužel přesně ten výsledek postupného a nenápadného odklonu tohohle fóra od původního záměru a určení - diskuze o kvalitních, značkových a luxusních hodinkách. Noví členové původní fórum nepamatují, takže pro ně je normální, že se tady omílají šmejdy a budou trvat na tom, že to tak bylo vždycky, co oni pamatují. Což je pravda pouze z jejich pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se